Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Hahahahhahahahha..e ja se jos smejem hheheheheheheheheh... A i ti si Laki na kraj srca...pa kako nece pobrljaviti,kad postovi lete iz minuta u minut ne moz' zena da zapamti sa kog nicka pise
hehehhehehehehehehehhe
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bas sam bezobrazna, Stidim se ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e ovo je najveci biser..da se Laza stidi... hehehhehehehehehehe
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Julia je napisao: e ovo je najveci biser..da se Laza stidi... hehehhehehehehehehe ej ćao,jel ti beša ona što sanjaš forumaše?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dosadno je vise citati o Forumu Srbija,ne zato sto je forum dosadan...evo mene su trajno ban na tom forumu...bez razloga,al ih ne mrzim i ne zelim bilo kakvo zlo  Ova tema pocinje da mi ide na zivce,zato sto ga spominjete non-stop i to u ruznom kontekstu Ja i dalje nekako volim taj forum i ne mrzim ni Janju koja me je ban,a ni one koji su ostali Mislim da covek nije stoka pa da se vodi za krdom,vec ima svest pa moze da bira Evo ja biram da sve ovo napisem,a dal ce me i ovde trajno ban,bas me uvo zabole 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ja se nekako slazem sa She jes da se nasmijem svaki put ovoj nekoj odvali....sta cu kad mi je smijesno  ali se slazem...i mene su ban iako pojma nemam zasto, samo zato sto sam se log  , mislim da je njima dosta njihove muke msm nek uziva ko kako hoce....ali ova bleska dobro zbori ovaj put nek sam se i s njom slozila jednom iako je na onaj ban zasluzila ha ha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: dosadno je vise citati o Forumu Srbija,ne zato sto je forum dosadan...evo mene su trajno ban na tom forumu...bez razloga,al ih ne mrzim i ne zelim bilo kakvo zlo  Ova tema pocinje da mi ide na zivce,zato sto ga spominjete non-stop i to u ruznom kontekstu Ja i dalje nekako volim taj forum i ne mrzim ni Janju koja me je ban,a ni one koji su ostali Mislim da covek nije stoka pa da se vodi za krdom,vec ima svest pa moze da bira Evo ja biram da sve ovo napisem,a dal ce me i ovde trajno ban,bas me uvo zabole  Ti idi onda tamo da citas o nama aj ne preuvelicavaj....ne lupetaj niko nikog ne mrzi.....i mene su izbrisali, a nema razlog, usla da im cestitam Praznike...i da taman da vidim jesu li i mene ban, posto sam cula da druge jesu....kad eto ti bez razloga delete... a ova tema nema veze sa tim forumom, sto i sam naslov govori.... tako da napisi svoj blam, biser ili neku odvalu....UMESTO STO KRITIKUJES
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
e, ja ću im baš od srca čestitati blagdane kad već oni meni nisu, al' nema veze
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
a zasto jedino ti megi sve moras da shvatas licno?cemu ta velika slova?jel stvarno mislis da sad ja imam nameru da o tome pisem post za postom?rekla sam sta sam imala i prestani vise da mi diizes te zute kartone!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne shvatam licno, nego ti objasnjavam da mislim da nisi upravu...jer sta je ovde tema jeste "blamovi, biseri - odvale" smjeh je zdrav....pa i necije greske postavit i kraj, a ti se nastavljas prva i pises da se pise o losem konekstu o tom forumu i rijec "mrznja" i cemu spominjanja nekog ko nije clan ovog foruma? Ja sam morala prokomentarisati, napisat misljenje... ne dizem ti ja nista.....valjda nisi musko? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|