Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
maskara digitron hemijska negro b zarezac ima svega ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Stolica. Samo zbog ove teme,sve stvari sam pomerio na istu razdaljinu.Izvinjavam se,ali nisam u mogucnosti da izaberem ostala 4.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
crna vunena kapa pajser hiruške rukavice krckalica veća torba
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Žex je napisao: crna vunena kapa pajser hiruške rukavice krckalica veća torba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mozda ima murije online
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
1.rakija 2.odelo Deda Mraza 3.krevet 4.lazna brada 5.spavacica
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
DeJaNa je napisao: Žex je napisao: crna vunena kapa pajser hiruške rukavice krckalica veća torba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mozda ima murije online Sve nabrojane stvari možemo kupiti u bolje snabdevenom supermarketu tako da ovde nema elemenata krivičnog dela...  EDIT... Krckalicu zaboravi da sam pomenuo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
monitor tastatura mis sveska duznika crvena sveska duznika crna
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Žex je napisao: DeJaNa je napisao: Žex je napisao: crna vunena kapa pajser hiruške rukavice krckalica veća torba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mozda ima murije online Sve nabrojane stvari možemo kupiti u bolje snabdevenom supermarketu tako da ovde nema elemenata krivičnog dela...  EDIT... Krckalicu zaboravi da sam pomenuo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jedva cekam da vidim sutrasnje novine
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
DeJaNa je napisao: Žex je napisao: DeJaNa je napisao: Žex je napisao: crna vunena kapa pajser hiruške rukavice krckalica veća torba ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mozda ima murije online Sve nabrojane stvari možemo kupiti u bolje snabdevenom supermarketu tako da ovde nema elemenata krivičnog dela...  EDIT... Krckalicu zaboravi da sam pomenuo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jedva cekam da vidim sutrasnje novine Zar nisi pomislila da je moguće da sam ja policajac koji je ovih pet stvari zaplenio prilkom jednog hapšenja ? Motorolu nisam pomenuo jer mi je na punjaču ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
A pare,jesi li i njih zaplenio?Taman da kupis novu bateriju za motorolu.
|
|
|
|
|
|