Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 14 Maj 2025, 15:47

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 24 Dec 2012, 14:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

PRAZNIČNI DUH
Seka sa fanovima pomogla
bolesnoj devojčici sa 50.000 dinara!

Slika

Folk diva Seka Aleksić je sa svojim fanovima sakupila donaciju od 50.000 dinara za malu Anđelu Janković (9), koja se u Istanbulu oporavlja od operacije tumora na mozgu. Takođe, poklonili su joj i praznični paketić.

Seka voli da daruje: Seka Aleksić i Veljko Piljikić
Seka nije jedina pevačica koja je pomogla devojčici, jer je malena Anđela pomoć od 2.000 evra dobila i od Svetlane Cece Ražnatović.

Slika
Anđela Janković
Devojčica, s kojom je u Turskoj njen otac Alen, sada ide na hemioterapije i za njeno lečenje je potrebno još 100.000 evra.

Slika

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Rajko Ristić
Svi oni koji žele da pomognu Anđeli Janković mogu da uplate novac na žiro-račun 52-102-0002595/7 s pozivom na broj 160-1-73.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 24 Dec 2012, 14:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Đole pevao na proslavi rođenja unuke Simone

Novopečeni baba i deda, Olivera i Đorđe Balašević, priredili si sinoć i novosadskom klubu "Opera" gala proslavu povodom rođenja njihove prve unuke Simone!

Slika

Kako je Pressonline već pisao, lepa glumica Jovana Balašević porodila se petak i na svet donela preslatku ćerkicu koju su lekari ocenili sa najvišom ocenom.
Žurka povodom rođenja male Simone trajala je do ranih jutranjih časova, a deda Đole nije ispuštao mikrofon, pa je pristne zvanice razgalio svojim čuvenim hitovima. Među prvima koji su čestitali Balaševičima to što su postali baba i deda bili su kreator Mladen Baron, političar Bojan Pajtić sa suprugom i mnogi drugi.

Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 24 Dec 2012, 15:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Željko Šašić: Moje književno veče na Akapulku

Folk pevač na splavu čita odlomke iz svoje autobiografske knjige

Slika

Folk pevač Željko Šašić ponedeljkom tradicionalno nastupa na splavu Akapulko, ali ovonedeljni nastup biće poseban budući da će vlasnik hita Gori more, tope se planine prisutnima čitati odlomke iz svoje knjige. On je, naime, nedavno rešio da postane pisac i uveliko priprema knjigu koja će u velikoj meri biti autobiografska. Prve ispisane redove, Šašić će predstaviti posetiocima splava koji će u delovima pevačeve knjige uživati u pauzama izvođenja njegovih najvećih hitova. Šuška se da se deo koji će Šašić pročitati odnosi upravo na početak njegove veze sa Sonjom Vuksanović, inače aktuelnom suprugom Željkovog kolege Ace Lukasa.

- U školi sam bio dobar u recitovanju, pa ne sumnjam da ću se solidno pokazati i u čitanju proze – kaže uz osmeh dugokosi folk pevač koji je pre nekoliko nedelja izjavio da će Sonja i Aca u knjizi biti imenovani pseuodnimima.

Story

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 25 Dec 2012, 13:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Merima Njegomir ne plaća račune 14 godina!

Protiv Njegomirove, ugledne estradne umetnice, podneto čak 19 tužbi, u kojima oštećeni traže da plati račune za stan, parking, mobilni telefon i kiriju za iznajmljivanje stana od „Diposa“

Slika

Merima: Otkud vama to?! Molim vas, pozovite me za sat vremena
Mnogo se opustila.
Merima Njegomir već 14 godina ne plaća dažbine i za to vreme je uspela da nagomila dug od oko 40.000 evra! U to spadaju računi za mobilni telefon, parking, infostan, ali i kirija za stan koji iznajmljuje od „Diposa“ (Diplomatsko stambeno preduzeće).

Ugledna estradna umetnica i odgovorna muzička urednica PGP RTS uspela je da napravi dugovanja od čak 24.512,03 evra samo prema „Diplomatskom stambenom preduzeću“ i protiv nje ovo preduzeće vodi dva sudska spora. A za još 17 nerešenih predmeta u kojima oštećeni pokušavaju da izvuku svoj novac zaplenom njene pokretne imovine, dolazi se do svote od milion i po dinara! Ove podatke lako je proveriti na internet portalu sudova, gde je registrovan svaki od pomenutih slučajeva počev od 1999. godine do danas.

Stupili smo u kontakt i s Merimom, koja se začudila odakle nama ove informacije.
- Otkud vama to?! „Dipos“ nisam dužna da plaćam jer to nije moj stan, ali, molim vas, pozovite me za sat vremena pošto sada vozim. Naravno, ako vas još uvek bude interesovalo da razgovaramo o tome - rekla je Njegomirova.

Slika

I naravno da nas je interesovalo, ali ona nam se više nije javljala. Ni za sat, ni za dan, ni za dva dana. Toliko smo je čekali. Nije čak odgovorila ni na poruku. Sve smo joj lepo predočili... I dugovanja. Valjda sama zna koliko duguje i ko je sve juri po sudu, pa je smatrala da joj je ta suvišna informacija u poruci. Dobro, ali mogla je da se javi.

♦ 14 godina ne plaća račune
♦ 19 tužbi protiv Merime
♦ 1.373.816,81 dinar duguje „Infostanu“
♦ 41.195 dinara duguje „Parking servisu“
♦ 2.892,27 dinara duguje za mobilni telefon
♦ 24.512,03 evra kirije duguje „Diposu“

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 25 Dec 2012, 13:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Seku Aleksić skinuli na aerodromu, ostala samo u sandalama

Aleksićka morala da izuje sandale i poskida minđuše da bi prošla detektor metala prilikom odlaska u Australiju

Slika

Otišla u toplije krajeve.
Svetlana Aleksić otputovala je juče u Australiju, na turneju, tokom koje će nastupiti u najpopularnijim diskotekama. Zbog velikog interesovanja, karte za novogodišnji koncert u Melburnu uveliko su rasprodate, kao i za nastup u Pertu. Aleksićka je pripremila brojna iznenađenja za fanove koji je vole i dočekuju raširenih ruku.

Ali i nju je dočekalo iznenađenje na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Totalno je bila u letnjem fazonu pošto su u „zemlji kengura“ sada visoke temperature, ali kada je došla do carinske kontrole - jedva su je pustili da uđe u avion. Skener je sve vreme pištao, a Seka se više puta vraćala i skidala polagano sa sebe sve što ima metala. Na kraju je morala da izuje sandale i da ukloni minđuše, pa je tako bosonoga uspela da prođe.

Nju i njenog supruga Veljka Piljikića iz Beograda su ispratili fanovi, koji su pevačici poklonili buket cveća. U Sidneju je očekuje apartman od 120 kvadrata na 27. spratu luksuznog „Šangri la“, koji gleda direktno na sidnejsku operu.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 25 Dec 2012, 14:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Seka: Slađa Milošević je srpska Lejdi Gaga

Folk diva Svetlana Aleksić istakla je da Srbi treba da se diče zvezdama koje imaju, a ne neke slične njima u svetu da veličaju.

Slika

Seka Aleksić
- Ljudi, Slađana Milošević je zaista originalna. Bili smo mali kada je šokirala javnost svojom pojavom, a svet se divi Lejdi Gagi tek sad - istakla je Seka.

Ona je otputovala za Australiju, gde će ostati mesec dana u okriru svoje novogodišnje turneje. Nakon rada u zemlji kengura, Seka će sa suprugom Veljkom otići na Tajland gde će odamarati i uživati na plažama ove egzotične destinacije do sredine februara.

Aleksićeva je pre polaska na turneju još jednom pokazala koliko je himana. Iako je nedvano oboleloj Anđeli donirala izvesnu sumu novca, ona je sa svojim fanovima prikupila i predala 50.000 dinara devojčicinoj porodici.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 25 Dec 2012, 14:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Indira: Napali su me kao da sam se skinula!

Slika

Folk pevačica tvrdi da se i dan danas ne kaje što je snimila pesmu „Marija“
–Napali su me kao da sam se skinula ili kao da sam bila u vezi sa oženjenim čovekom. Ljudi, ja sam samo pevala i danas mi nije žao što sam tu pesmu snimila, izjavila je Indira Radić u emisiji „BN koktel“ kod Gorana Čomora.

Pukls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 25 Dec 2012, 14:57
Korisnikov avatar
rang
rang

BANDIĆ: Bora Čorba je dobrodošao u Hrvatsku!

- Ako "Riblja čorba" bude zakazala koncert u Zagrebu, imaće podršku grada apsolutno. Dobiće sve potrebne dozvole i sve što treba, kao što su "Prljavci" to dobili u Beogradu - kaže gradonačelnik Zagreba. Bora: "Tražim da me zvanično pošalje država Srbija"

Slika

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, koji je u subotu bio na koncertu “Prljavog kazališta” u “Kombank Areni”, izjavio je da se sjajno proveo u Beogradu, kao i da su Bora Đorđević i “Riblja čorba” dobro došli u Zagreb!

- Ako oni (“Riblja čorba”) budu zakazali koncert u Zagrebu, imaće podršku grada, apsolutno. Dobiće sve potrebne dozvole i sve što treba, kao što su “Prljavci” to dobili u Beogradu. Nema nikakvog razloga da ne bude tako, neka ljudi pevaju. Ako nađu svoj interes, naravno, neka dođu – rekao je Bandić, koji je dodao da iz Beograda nosi samo pozitivne utiske.

- Došao sam da mojim prijateljima dam podršku. Oni su odradili profesionalno svoj posao i sve je bilo besprekorno. U “Areni” je oko 90 odsto bilo mladih ljudi i nije bilo nikakvih tenzija, nikakvih provokacija. Kada su “Prljavci” pozdravili gradonačelnika, kada su najavili “Ružu hrvatsku”, nije bilo nikakve negativne reakcije. Što se mene tiče, sve je bilo u redu, dolazak, doček i odlazak, sve je bilo u savršenom redu i na nivou. Pre koncerta smo bili u restoranu “Novak”, a nakon nastupa sam sa članovima benda i obezbeđenjem popio piće u hotelu i sve je bilo lepo. Ma Beograd ume da dočeka kako treba – zaključio je gradonačelnik Zagreba.

S druge strane, Bora Đorđević kaže da je zadovoljan zbog Bandićeve dobrodošlice, ali i da ima još preduslova koji moraju da se ispune da bi “Čorba” gostovala u glavnom gradu Hrvatske.

- Drago mi je ako sam dobro došao u Zagrebu. S tim što se kod mene ne radi isključivo o finansijskom interesu. Da bih ja došao u Zagreb, tražim da me zvanično pošalje država Srbija, a uopšte me ne interesuje da idem tamo da samo tezgarim – ispričao je Bora Čorba.

(Telegraf.rs / Blic)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 26 Dec 2012, 12:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Ana Nikolić golom guzom protiv Deda Mraza!

Pevačica sprema fantastičan nastup u novogodišnjoj noći, a na sebi neće imati baš mnogo garderobe

Slika

Greju je halteri.
Ukoliko je bilo onih koji su se dvoumili da li da u novogodišnjoj noći budu na koncertu Ane Nikolić, sada ih više nema. Ne, ukoliko samo pogledaju šta će ona 31. decembra obući. Ili bolje reći - šta će sve zaboraviti da obuče! „Devojka od čokolade“ vrckaće u seksi halterima i vrlo kratkom šortsu.

Slika

Elem, mesecima smo bili u prilici da je viđamo u otmenim, svedenim haljinama koje je kreirala zajedno sa Tijanom Todorović. Međutim, ukoliko je sudeći po fotografijama iz butika P1, gde je pevačica isprobavala kostim za novogodišnji nastup - tu nema ni traga novogodišnjoj toaleti.

Publici, koja će se na „Bolivudu“ zabavljati u najluđoj noći, sigurno neće biti hladno.

Naprotiv. Pri samom pogledu na Aninu golu guzu nema sumnje da će atmosfera biti dovedena do usijanja. Još ukoliko se tome pridodaju njeni hitovi, kao i alkohol - ostaje jedina bojazan da se splav ne potopi! A ne sumnjamo ni da će Deda Mraz da svrati.

- Sa nestrpljenjem očekujem susret sa beogradskom publikom u novogodišnjoj noći! Uprkos tome što sam već dva puta tokom 2012. godine nastupala na „Bolivudu“, oduševljena sam što je interesovanje za novogodišnji koncert ogromno! Baš zato obećavam da ih neću razočarati kako atmosferom i muzikom, tako ni svojim kostimom! - rekla je Nikolićeva kroz smeh.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 26 Dec 2012, 12:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Ledi Gaga gestitala monstumima božić

Srećan Božić mali monstrumi. Teri Ričardson pravi dokumentarac o mom životu, napisala je kontroverzna pevačica

Slika

Ledi Gaga
LOS ANĐELES - Pevačica Ledi Gaga objavila je na društvenoj mreži Tviter da će se snimati dokumentarac o njoj čiji će producent biti i njen prijatelj i trenutni saradnik fotograf Teri Ričardson.

"Srećan Božić mali monstrumi", napisala je Ledi Gaga na Božić. "Teri Ričardson pravi dokumentarac o mom životu, o snimanju novog albuma "Artpop" i vama", dodala je pevačica na Tviteru.

Ona se zahvalila svojim obožavaocima što su bili strpljivi i što su čekali njen album "Artpop".
Ričardson i Lejdi Gaga prethodno su sarađivalli na knjizi fotografija nazvanih ""Lejdi Gaga x Terry Rićardson"". Pevačica će debitovati na filmu Roberta Rodrigeza ""Maćete Kills"".

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu