Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Pobedio je predlog koji su poslale Twilight i MeGi. Pobednice postavljaju novu temu. Predlozi se salju do subote, meni na pp.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
A ne moze..moram da promenim..nisam sve preslusao..jos
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Posto Tw nema na forumu, a znam da se ona nece ljutiti. Zadacu sama... Sledece neka bude: NAJLEPSE PESME SA LICNIM IMENIMANe mislim na vase... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da ne dodje do zabune...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
nero
|
|

sanjam ciklamu
Pridružio se: 17 Maj 2012, 02:39 Postovi: 2232
|
...mislim da je debilko pobedio.. ..Tebi srećan rodjendan..
_________________ Na grešnicama se uči.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hvala. Nero i jos jednom hvala sto primetis greske:) toliko o mom pisanju da je sabiranje posteno Izvinjavam se greska je slucajno mozda prevladala zelja za pobedom:) Debilko cestitam. Zadajes novu temu. Predlozi se salju Passion na pp do subote.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ajde neću sad ništa da napišem pošto ti je rođendan. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Navikli cigani da kradu jbt. Koliko ste nam titula ovako uzeli. Samo te gledam i već presavio tabak da se žalim apelacionoj komisiji FIFE.
Hvala, pobeda je trebala biti još ubedljivija jer je moja pesma bila za XXII VEK. Nešto najbolje od rock muzike. Stavio sam je i u leksikon pa mi baš upade tema.
Hvala.
A sad tema. Čekaj. Javiću za par dana. Dok razmislim.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
debilko je napisao: Navikli cigani da kradu jbt. Koliko ste nam titula ovako uzeli. Samo te gledam i već presavio tabak da se žalim apelacionoj komisiji FIFE.
Hvala, pobeda je trebala biti još ubedljivija jer je moja pesma bila za XXII VEK. Nešto najbolje od rock muzike. Stavio sam je i u leksikon pa mi baš upade tema.
Hvala.
A sad tema. Čekaj. Javiću za par dana. Dok razmislim. Boss TISINA Debilko bree zadaj sada taman da imamo vremena razmislit sta da posaljemo....
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|