Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
I samo..replika..
MEGI JE UVEK U PRAVU..I TACKA
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Just je napisao: Boss je napisao: A meni je mrsko da šaljem pesme, citate i ostalo kad znam šta će i kako će biti. I da, neka se sami pronađu. Završio sam na tu temu. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Tako i treba, popusti joj danas, rodjendan joj je..ne gnjavi je  Pa ona je mene citirala i tako je počelo. Nisam kriv, majke mi. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Drago mi je da si zavrsio, i da si video da sam ja upravu E ne ozbiljno....bzvz...jer pre svega ako cemo tako znati kojo je ciji predlog onda sto da se salje meni na pp al ajde valjda ce sada shvatiti i glasati onako kako im se svidja. I ja sam zavrsila sada:) ![[davajcvetjic.gif] [davajcvetjic.gif]](./images/smilies/davajcvetjic.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
mmm je napisao: I samo..replika..
MEGI JE UVEK U PRAVU..I TACKA zato si mi best frend:) Hvala Boss, dodji sutra na tortu:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Boss je napisao: Pa ona je mene citirala i tako je počelo. Nisam kriv, majke mi. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) To je bilo juce, danas je novi dan, nova nafaka...sad reci, Megi kraljice, u pravu si Al haj sad ozbiljno..jbt ja zaboravim koji sam ja prijedlog poslala, ovo citat, slika, pjesma..a ne jos da ganjam sta je poslala, npr. tw, megi, kako im se da ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Samo se Vi igrajte. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) MeGi koja torta i gde da dođem ? ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahahaah just Torta nema naziv al aj nek se zove MeGi vocna torta jer sam smislila svoj recept ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ahahahaah just Torta nema naziv al aj nek se zove MeGi vocna torta jer sam smislila svoj recept ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da nisi nešto zaboravila ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAA gdee da dodjes, pa u Srbiju brate:) Oslikaj mi neke stihove za poklon ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: AAA gdee da dodjes, pa u Srbiju brate:) Oslikaj mi neke stihove za poklon ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sve mi traži samo to ne, molim te. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|