Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 06 Maj 2025, 23:41

Autoru Poruka
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 21 Dec 2012, 19:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

pa gle
sve stvari,pa tako i vino,kad pretjeras ,znaju bit stetne
al jedna casa dnevno pravi cuda za organizam
za neka dublja razmisljanja sam danas poglupa :P

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 23 Dec 2012, 13:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

Nekada davno je deda svome unuku ispricao jednu životnu istinu.
U duši svakog čoveka se vodi bitka. Kao borba izmedju dva vuka. U duši svakoga od nas.
Jedan vuk predstavlja zlo. Predstavlja bes, zavist, ljubomoru, žaljenje, pohlepu, aroganciju, samosažaljenje, krivicu, greh, srdžbu, inferiornost, laž, lažni ponos, egoizam...
Drugi vuk predstavlja dobro. Predstavlja ono što pruža užitak, mir, ljubav, nadu, vedrinu, poniznost, ljubaznost, dobrotu, srdačnost, darežljivost, istinu, saoosećanje i veru.

Unuk se zamisli na nekoliko trenutaka. Sve svoje misli vredno usmeri u dubinu dedovih reci, pa ga upita;
-Koji vuk na kraju pobedi?
Deda odgovori sa smeškom na svom starom licu:
-Pobedjuje uvek onaj koga hraniš...
Slika

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 24 Dec 2012, 20:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Dirnulo me do suza.Pogledajte :
phpBB [media]

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 25 Dec 2012, 18:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Jutros sam nasla na netu godisnji horoskop za 2013 godinu.Neki kazu da broj 13 nestrecan.Neki kazu da je srecan...A toliko lepih stvari mene ceka u iducoj godini, da ja prosto nemogu da verujem da se to moze desiti.Pa sada od svega toga navedenoga dole, bas me interesuje sta ce biti istina od toga....
RIBE (19. februara - 20. marta)

Situacija u 2013. nastavlja se identično onoj sa kraja prethodne godine te polako, ali sigurno, dobija jako svetao zrak. Možete tokom ove godine očekivati da će vas Sunce potpuno obasjati. Godina ekspanzije, dobitaka i povoljnosti. Situacija na poslu, karijeri, kući i porodici se potpuno stabilizuje, i doživljava lepe stvari. Pogotovo od druge polovine godine, kada će uz Saturn iz znaka Škorpije podršku dati i Jupiter iz znaka Raka, pa će povoljnosti doživeti kulminaciju. Spremite se na pozicioniranje, inoviranje, obnavljanje i stvaranje sasvim novih pozicija, uslova i novog i lepšeg načina života.

Život, poslovanje i kontakti u inostranstvu, ako za to postoje i najmanji uslovi, je sasvim izvestan. Jupiter iz znaka Raka, vašeg prirodnog polja kuće, doma i porodice, a vladar vašeg polja karijere i visokih pozicija, od 26. juna, omogućiće da vam se otvaraju mnoga vrata i opcije vezane za poboljšanje položaja, ali i mogućnost ostvarivanja velikih privatnih poslova ili poslova u kući. Gotovo sigurno ćete osetiti blagodeti unapređenja i ekspanzije, u širem značenju te reči. Više nego realno je dobro pozicioniranje ili uspeh u većim ili društvenim i državnim organizacijama.

Od samog početka godina je naglašeno dobra i tako će ostati do kraja. Sa novcem ćete ući u 2013. i sa još više izaći. Ne strahujte da se prihvatate i poslova za koje ste ranije mislili da niste u stanju da odradite ili niste hteli. Godina pred vama će doneti neverovatna poboljšanja položaja, pa na tom planu očekujte da će se izdešavati niz lepih stvari, i realno, doživećete prilično puno neočekivanih dešavanja, naročito od jula pa sve do kraja godine.

Možete i rizikovati i odlučivati se na opasne poduhvate. Budite maksimalno slobodni i opušteni jer mnogo velikih uspeha i dobitaka je pred vama ove godine. Očekujte da ćete doživeti uspon i napredovanje. Budite uvereni da ćete doživeti neku vrstu uspona na poslu i prilično visok položaj, to neka vam bude zvezda vodilja. Gotovo sigurno možete očekivati prilično veliku ekspanziju i vrlo verovatne novčane dobitke, kao što možete da očekujete i velike uspehe i protekcije. Ništa što se zove problem više neće biti enigma ili zagonetka za vas. Jednostavno jedna uspešna godina u kojoj se sve menja na bolje, zato ne strahujte pred dešavanjima. Jupiter i Saturn su ove godine vaši poslovni saveznici.

LJUBAV: Bićete apsolutno zadovoljni. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj, jer vas tako nešto i čeka. Spremni ste i da se oprobate u nekim novim situacijama, ali svakako očekujte veoma stabilne veze i ostvarivanje emotivnih snova. Ako je ikada neka godina bila stvorena za nalaženje srodne duše, onda je 2013. to definitivno za vas. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Kombinacija naglašenog erotizma i ličnog šarma predstavlja dobar izazov u svakom pogledu. Emotivni zanos u vama budi nove ideje i veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama.

Da li vi verujete u te stvari?

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 25 Dec 2012, 18:56
Korisnikov avatar
rang
rang

sta pricaju o ovcama i lavovima?
uvjek ga citam
al zaboravim isti tren:)

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 25 Dec 2012, 19:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Emanuella je napisao:
sta pricaju o ovcama i lavovima?
uvjek ga citam
al zaboravim isti tren:)

Imas u temi astrologije, jutros sam stavila za sve oroskopske znakove [namigusa.gif]

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 25 Dec 2012, 19:07
Korisnikov avatar
rang
rang

ha
od prilike cu zavrsit ko Miskovic
PS
posjeti me ponekad s kutijom cigara

Vrh