Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 07 Maj 2025, 22:05

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Reality zanimljivosti  |  Poslato: 18 Dec 2012, 15:45
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Lester pobedio u bugarskom „Velikom bratu“

Nikola Nasteski poznatiji kao Lester i bivšu učesnik regionalnog „Velikog brata“ pobedio je u bugarkoj verziji ovog rijalitija

Slika
Lester je pobedio u bugarkoj verziji rijalitija „Veliki brat“

Makedonac Nikola Nasteski poznatiji kao Lester i bivšu učesnik regionalnog „Velikog brata“ pobedio je u bugarkoj verziji ovog rijalitija.

Bugarska je ove sezone organizovala „Velikog brata“ za sve učesnike koji su bili u nekom od serijala u zemljama na Balkanu. Lester je u žestokoj konkurenciji odneo pobedu pored još 14 takmičara.

Nikola je više puta tokom učešća u Srbiji isticao da bi voleo da ostane popularan i posle izlaska iz kuće pto mu je očito pošlo za rukom.

Novosti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 20 Dec 2012, 02:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Goca Tržan: Spavala sam sa 20 do 30 muškaraca

Popularna pevačica Goca Tržan gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i ovom prilikom je odgovorila sa koliko muškaraca je spavala

Pošto je gledaoce zanimao Gocin seksualni život, ona je odgovorila na pitanje sa koliko frajera je dosad spavala.
"Nikad nisam brojala. Znate kako vam devojke često kažu - spavala sam sa šest momaka - jer to nekako nije ni previše, a nije ni premalo. Ja sam bila sa 20 do 30 muškaraca", rekla je Goca.
Kada je je Ognjen upitao sa koliko godina je izgubila nevinost, Goca je odgovila:
"Sa 16, 17 godina. U moje vreme to doba je bilo normalno, a danas devojčice stupaju u seksualne odnose sve mlađe", zaključila je poznata pevačica.
Zbog ove njene izjave na socijalnoj mreži Tviter otvoren je profil pod nazivom "Strah za sve", sa kojeg je neko oštro kritikuje.
- Kako možes biti tolika kurava, 30 jeba*a za 35 godina, pa menjala si ih kao čarape, imaš dete, budalo jedna - napisao je neko ko se krije iz tog profila.
Pevačica mu nije ostala dužna.

Slika

- Da li je moguće da menjaš čarape na godinu i po dana! Bravo, kralju, ovacije! Koja te muka natera, imaš nula pratilaca, a u ovo rano doba pišeš bljuvotine meni?! Mada, liči mi to na jednu osobu iz moje bliske proslošti! - napisala je pevačica.
Ovde se nije završila njihova rasprava, jer je nepoznati napadač nastavio da kritikuje Tržanku.
- Svaka tebi čast, i ono jadno dete sto predstavljaš kao momka, a ko će te hteti tako pregaženu, gde je 30 tu je i 50-60. Fuj - odbrusio je "Strah za sve".
Goca je i nakon toga odlučila da objasni svoj ljubavni život.
- Trebaš mi zato što te volim, ili volim te zato što mi trebaš. Pitanje je sad koliko mojih bivših je uopšte pravilo razliku - rekla je pevačica.
Ona je priznala da, bez obzira na broj muškaraca, najbolji seks pamti u vreme kada je bila trudna.
- Trudnoća je sjajna stvar! Hormoni kad te puknu imaš prava na sve, i da jedeš, i da se gojiš, i da se seksaš kad god hoćeš jer su svi već videli šta si radila - otvoreno je rekla Tržanka.
Nekadašnja pevačica grupe "Tap 011" kaže da se bavi pevanjem zbog zarade, a ne popularnosti.
- Za mene je ovo samo dobar posao kojim se bavim. Popularnost merim po tome da li imam da sipam benzin ili da odvedem ćerku na more - istakla je Goca.

press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Sta rade UCESNICI RIJALITIJA  |  Poslato: 22 Dec 2012, 16:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Bojan Marović: Sa Lorenom su moja jedra uvek puna

Nakon što je početkom jeseni okončao vezu sa svojom devojkom Lorenom, pop pevač Bojan Marović opisuje kako je uspeo da obnovi svoju romansu i ponovo uživa kraj voljene osobe za koju kaže da ga razume najbolje na svetu

Slika

Iako se početkom jeseni činilo da je kraj veze pop pevača Bojana Marovića (28) i studentkinje ekonomije na Univerzitetu Singidunum Lorene Orlić (22), definitivan, ovaj očigledno još zaljubljeni par uspeo je da prevaziđe krizu. Nekoliko meseci koje su proveli razdvojeni, iskoristili su da uoče greške u svom odnosu, a potom i shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Na primeru romantičnog pevača i njegove devojke, ispostavilo se da je istinita tvrdnja po kojoj je vreme za ljubav isto što i vetar za vatru - malu gasi, a veliku rasplamsava.

- Nakon svakog prevaziđenog problema, u ljubavi se rađa emocija više. Ponosan sam na to što je Lorena uvek bila čovek prema meni, čak i onda kada smo bili razdvojeni. I sama mi u šali sada kaže kako boljeg ne bi našla čak i da je birala. Raduje me to što je nakon toliko vremena dovoljan samo pogled da se razumemo – s osmehom govori Bojan i ne krije da kada među njima dođe do razmirica, Lorena kontroliše situaciju.

- Uvek u šali kažem kako je moja Loki veliki šef i pravi mangup. Kad god imam problem, ume to da istoleriše, ali i da mi podigne energiju ako mi je to potrebno. I ljudi iz mog okruženja je vole zato što je veliki drugar. Nijedna razdvojenost ne može da unazadi naš odnos jer će emocije koje gajimo uvek ostati iste. Lorena je moj prijatelj, drug, moja devojka, moje sve... Jedra su mi uvek puna kada sam s njom – iskren je uspešni pop pevač koji je odavno naučio da balansira između posla i ljubavi.

- Suđeno mi je da mi muzika bude u prvom planu, ali trudim se da to ne utiče mnogo na moj privatni život. Nije lako biti javna ličnost i verujem da zbog toga i Lorena oseća veliki pritisak. Ipak, i pored svega uživam u svakom segmentu posla kojim se bavim. Šta god da se desi, uvek idem napred, pa verujem da je ovaj moj stav i održao našu vezu. Jednostavno, oboje smo se uhvatili u koštac sa problemima koje nam je ritam života nametnuo – govori Bojan koji će se nakon zapaženog učešća u rijaliti šou-programu Prvi kuvar Srbije, početkom sledeće godine uputiti u Meksiko gde ga očekuje i prvi glumački angažman.

- Reč je o humanitarnom projektu, filmu koji ima za cilj prikupljanje pomoći deci oboleloj od leukemije. Producenti su se u početku zainteresovali za to da napišem muziku za ovo ostvarenje, a dogovoreno je i da iskoriste moju numeru Zbog mene i tebe, koju su meksički glumci već prepevali na svoj jezik. U međuvremenu, rodila se ideja da se oprobam kao glumac, što sam i prihvatio. U Meksiko 10. januara putujem sa producentkinjom Jelenom Brkić i stilistom Banetom Devićem. Da budem iskren, više nemam tremu, već obazrivost da sve bude kako treba – zaključuje Bojan.

Danilo Mašojević

Story

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: U novinama piše...  |  Poslato: 24 Dec 2012, 14:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Žika Seljak: Ku..c je važniji od dlaka!

Nikolić ponovo napravio lapsus kad je rekao da je selo Šantićevo, koje ne postoji, nazvano po Aleksi Šantiću, ali on ne vidi u čemu je problem što povremeno nešto pogreši

Slika

Ako su dlake važnije od one stvari, onda u redu. Ne znam šta je tu toliko problematično
Žika prostak!
Žika Nikolić, u narodu poznatiji kao Žika Seljak, juče je u emisiji „Šarenica“, koja se emituje na RTS, ponovo izvalio glupost. U igri „Nagradno pitanje“ voditelj je rekao da je selo Šantićevo dobilo ime po Aleksi Šantiću. To njegovo Šantićevo zapravo ne postoji ni na jednoj mapi, ali nedaleko od Sombora postoji naseljeno mesto Aleksa Šantić, gde živi oko 2.500 stanovnika.

Odmah posle emisije na internetu su počeli da kruže negativni komentari na Žikin račun, u kojima se ljudi pitaju dokle će više Žika da lupeta!

S druge strane, Nikolić se pita šta je toliko problematično u njegovim lapsusima!
- Otkud vi iz Kurira? Dugo me niste zvali. Šta ja znam što sam napravio lapsus. Mi smo napravili nagradno pitanje za to selo. Ako su dlake važnije od one stvari, onda u redu. Ne bih znao šta da vam kažem. Ne znam šta je tu toliko problematično, pišite šta god želite - rekao je Žika i ostao da se smeje tome što je izgovorio.

Psovao dete prošle godine!

Žika Nikolić je u martu prošle godine u emisiji opsovao dete dok je recitovalo pesmu „Moje selo“. Kada su počele reklame, ne znajući da je mikrofon ostao uključen, voditelj je rekao: „Alo, jebote, skrati to! Nije to pesma za Nobela!“
Čestitao Uskrs na Božić!

Žika Seljak je početkom ove godine u svojoj božićnoj emisiji čestitao gledaocima Vaskrs. Umesto tradicionalnim pozdravom „Mir Božji, Hristos se rodi“, voditelj se publici obratio rekavši: „Hristos vaskrse!“

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Sta rade UCESNICI RIJALITIJA  |  Poslato: 25 Dec 2012, 14:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Martina Vrbos spava u Cecinoj sobi!

Pop pevačica Martina Vrbos poslednju nedelju godine na izmaku provešće u Budimpešti, tačnije u hotelu "Ramada akva vorld rizort", inače omiljenom odmaralištu srpskih zvezda. Martina je za boravak u glavnom gradu Mađarske izdvojila popriličnu sumu novca, a odmor će provesti u Cecinom apartmanu, jednom od najlepših kojima raspolaže ovaj hotelski kompleks.

Slika

Martina će odmor provesti u Cecinom apartmanu, jednom od najlepših kojima raspolaže hotelski kompleks "Ramada akva vorld rizort"

Uprava ovog hotela je pre nekoliko meseci odlučila da ga nazove po Svetlani Ražnatović, a takva čast je ukazana i Iglesijasu, Džej Lo i drugim svetskim zvezdama.

Martina voli aktivan odmor, pa će vreme provoditi uživajući u vodenim vratolomijama najvećeg evropskog akva-parka, ali i termalnim bazenima.
- Videla sam slike apartmana i to je upravo ono što sam želela. Znam da nosi Cecino ime i drago mi je što ću boraviti upravo u njenom apartmanu - kaže Martina

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 25 Dec 2012, 14:43
Korisnikov avatar
rang
rang

BRUKA: Šaban ne zna kada je počeo Drugi srpski ustanak!

Folker se obrukao u emisiji „Narod pita“
Naime, tokom kviza u okviru emisije „Narod pita“ folk pevač Šaban Šaulić tvrdio je da je Drugi srpski ustanak počeo 1812. umesto 1815. godine.

Slika

Folker je čak ušao u oštru polemiku sa direktorom „Grand produkcije“ Sašom Popovićem koji je bio pri stavu da je 1815. Miloš Obrenović pokrenuo ustanak protiv Turaka.

I ne samo to, Šaban je čak bio ubeđen da su Srbi Drugi srpski ustanak vodili protiv Nemaca!

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 29 Dec 2012, 18:25
Korisnikov avatar
rang
rang

"Čizme kupujem kod Kineza"

Koliko puta ste do sad čuli da je neka pevačica "prošetala" stvari koje deluju kao original ali se na kraju ispostavi da je sve u stvari lažno? Dok one kriju gde se oblače, ova pevačica otvoreno priznaje koliko košta njena garderoba. Saznajte dole koja pevačica...

Slika

Iskrena Zorica: Nema laži, nema prevare!

Ako vas nešto interesuje o njenom životu, Zorica Marković bez problema će vam to otkriti. To je i pokazala u emisiji "Tačno u podne" gde je bez problema odgovarala na pitanja gledalaca. Jedno od od njih glasilo je ovako:
- Zoko, jesu li ti tople čizme?
Pevačica je na to odgovorila kao iz topa:
- 1.500 dinara kod Kineza. Tople, lepe, štiklica, udobne brate, nema dalje. Veruj mi.
Dok je to govorila pokazala je kamermanima i kako izgledaju, a u njima je ostala i na jednom dešavanju koje se održalo istog tog dana! Promenila je haljinu, a ako su čizme toliko udobne kako kaže, onda što da ih menja?

Vesti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: U novinama piše...  |  Poslato: 01 Jan 2013, 17:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

UZALUD JE MOLILA DA OBUZDA JEZIK: VODITELJKA "CRVENELA" ZBOG KARLEUŠINE PRIČE O CECI, ALI JE I SAMA BILA ŽRTVA! (VIDEO)

Ili je fanatično vole ili je isto toliko ne "mirišu". Jedno je sigurno, kada se s pomene njeno ime, nema ravnodušnih. Poznata je po temperamentu, a voditeljka nije očekivala da će baš ovoliko otvoreno progovoriti o sukobu s Cecom Ražnatović, niti je očekivala da će i ona u jednom momentu postati "žrtva" pevačicinog temperamenta i britkog jezika!

Slika

Mnoge je iznenadila informacija da će Jelena Karleuša gostovati kod Jelene Bačić Alimpić koja je tvrdila i izjavljivala da je nikada neće zvati u emisiju. Ipak, ona je to učinila, ali nakon ove Karleušine izjave, zapitaće se da li je učinila pravu stvar.
JK je govorila o svojoj karijeri, porodici, fanovima, koje je nazvala fanatičnim, ali ono što je svakako najinteresantnije i ono što bode oči je toliko očigledan sukob i rivalstvo s Cecom Ražnatović, koja ju je tužila pre dve godine zbog "otvorenog pisma" na Fejbuku u kojem je pričala o njoj, njenom preminulom suprugu, o deci. Ceca je nakon toga rešila da se obračuna s njom na sudu.

- Evo Ceca, ona je jako mudra, ona nikada mene nije pomenula, rekla je JK, a na to se i Jelena Bačić nadovezala:

- Ne, ona nikada to nije uradila, niti te je javno komentarisala.

- Problem je u tome što mene uvek pitaju za Cecu, a ja uvek imam odgovor, uostalom, ja na sve imam odgovor. Nisam kao ona koja ćuti. Ipak ona je jako mudra, i ko je tome naučio pametno je naučio. Nikad ne govori, ali ima čitav krug ljudi oko sebe, rekla je Karleuša navodeći pri tome novine koje rade u korist Cece, koje je JK tužila.

- Moji prijatelji nisu nijednu ružnu reč rekli o Ceci, a svi Cecini prijatelji su uglavnim tuženi od mene, jer su najstrašnije govorili o meni.

- Majko mila, ima li neko koga nisi tužila?, upitala je Bačićka.

- Nisi mene tužila.

U tom momentu ju je prekinula i rekla joj:

- Pa mogla sam, rekla je "mrtva hladna", a Bačićka se nasmejala mada, nikome ne bi bilo svejedno da čuje ovako nešto.

- Ja protiv Cece nemam ništa i ne smatram je pandanom u poslu. Ona je 10 svetlosnih godina iza mene po kvalitetu, rekla je JK.

- Čekaj, stani, sprečila ju je voditeljka:

- Svetlana Ražnatović je zvezda...

- Jeste, ona je zvezda za one kojima je taj standard dovoljan, a ja smatram da je to davno prošlo vreme, oplela je JK po Ceci, i dodala:

- Videle smo se na sudu, i ja sam shvatila zašto ona nikada ne bi trebalo da govori o meni.

- Sudija je u jednom momentu pitao, zašto me je tužila. Odgovorila je da je razlog tome što ja pričam loše o njenim prijateljima. Onda ju je opet upitao, zašto onda vaši prijatelji nisu tužili nju, nego to vi radite. Onda se ona tu spetljala...

- Ja te molim da se malo... stišavala je voditeljka

- Ne, zalepiću joj flaster! nasmejala se.

Ostatak pogledajte u snimku.

Obratite pažnju na emisiju od 23. minute gde JK otvoreno priča o Ceci i "problemima" s njom.

Smedia

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 02 Jan 2013, 18:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Ena Djusu: Meni je baš fensi kad ti opsuješ

Slika

Nakon što je reper Djus ispričao vic sa psovkom, Ena Popov ga pohvalila
U emisiji "Tačno u podne" gostovali su pevačica Vera Matović, Teodora Baković i reper Djus, učesnici emisije "Srpska posla".

Nakon što je ispričao vic, voditeljka Ena Popov je rekla da se nada da su u režiji stavili zvučnu pokrivalicu. Međutim, kako emisija ide uživo, psovka se čula.

- Ma svi psuju, i onda kao kad Djus opsuje, to je strašno - rekao je Djus u svoju odbranu.

- Ne, meni je baš fensi kad ti opsuješ- rekla je Ena Popov u emisiji "Tačno u podne".

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Sta rade UCESNICI RIJALITIJA  |  Poslato: 05 Jan 2013, 15:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Bane Janković u zagrljaju zgodne crnke!

Dok je Kaća pevala, navalentna crnka uživala u društvu manekena

Slika

Za doček Kaća je nastupala u Kruševcu, u klubu "Maršal". Društvo joj je pravio verenik Branislav Janković, kao i par zajedničkih prijatelja. Ipak, Bane je iskoristio priliku i da se upozna s devojkama koje su se te večeri zatekle u klubu. Jedna od prisutnih bila je i više nego navalentna, pa je tako svaki slobodan trenutak koristila da se približi mladom manekenu.

Kako tvrdi naš izvor, atraktivna crnka je spopadala Jankovića na svakom ćošku. Ipak, on je uspeo da odoli njenim čarima i poljubi svoju voljenu tačno u ponoć.

Da li je ovo možda Banetova prijateljica, fan ili nešto više, pokazaće vreme.

Puls

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu