Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
'ebeno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Julia je napisao: 'ebeno opaaaaaaaaaaaaaa...tako znaci! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SJAJNA je napisao: Julia je napisao: 'ebeno opaaaaaaaaaaaaaa...tako znaci! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kod nje nema zime
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vruceeeeeeeeeeeeeeee ali nemoguce vruce...ima vani sigurno +28
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
Molena je napisao: vruceeeeeeeeeeeeeeee ali nemoguce vruce...ima vani sigurno +28 ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e jbg Sjajna stalno me tuces kada vrijeme pomenem  sta sad da ja radim...jbg nisam ja kriva
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
kao kod sjajne
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
vuja kojic je napisao: kao kod sjajne 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ma hladnjikavo, ne smem da otvaram terasu. A nešto m danima opet smrdi u frižideru. Tako prošli put kad je bilo, ja se nakanim da pronađem šta je i da bacim, kad nema. Pojeo jebote u međuvremenu. Osećam da će tako i sad bude.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
-24
sa vetrom.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|