Autoru |
Poruka |
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
da ćita rime i da snimi ko je s kime  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da ne vjeruje svemu sto procita ha ha ha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da redovno spava u krevetu iznad koga je ona mreža protiv malaričnih komaraca 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da provodi vise toplih veceri 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da zauvek bude moja starija sestra Zdravo Molenče... Kako si ? 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zdravo si ga mladji Bro  dobro sam sto i tebi uvijek zelim sta ima, sta nema?....priblizava i se smak tebi savjetujem mu da ne vjeruje u svakakve gluposti
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Savet za smak sveta mi ne treba, naravno da ne verujem. Jako me smara cela priča o tome na tv-u. Non stop drobe o nekakvom smaku sveta koji se naravno neće ni desiti. Avatar i potpis su obična sprdnja. Ako je iko pisao protiv smaka sveta to sam bio ja. Inače odlično sam. Skoro sve je na svom mestu što i tebi želim. Nadam se da si se privikla tamo i verujem da ti je lepo
@Savetovao bih je da ne veruje u masovne hipnoze koje sprovodi CIA
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja vjerujem da CIA ima tu moc....imali se je pedestih, zamisli koliko su danas uznapredovali...  Savjetujem mu da se danas obrije...malkice je zarastao ( mislim na tvoju djevojku ) 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Haha, kako znaš... Brada mi je ogromna. Zarastao sam. Nisam se brijao 15 dana. Mora da te je ova moja nagovorila da mi to kažeš... hah
...Da se depilira voskom jer me grebe kada se obrije brijačem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da promeni avatar, prosao smak sveta:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|