Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
a sta moli ako mu se omakne,pa nas smakne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Molena je napisao: pohvaljujem Radoslava_Oluja i debilku... svidjaju mi senovi forumasi, svjeze meso ali 'ukusno'  Debilko da, ali Radisav ne(cak napisala Radoslav) Ovo drugo je ok.Nacepkacu vam najlepse parce.Od butica.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ups hahahaha..Oluja molim te prenesi moje izvinjenje RadIsavu kako sam samo mogla da pogrijesim najvise butic obozaJem..mljac 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Znao sam da taj prepreden pogled samo voli da zeza neduzne oblike zivota kao sto sam ja.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pohvaljujem Lazu jer je okitila jelkicu 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pobeze mi posta,a htedoh da pohvalim Tw,jer se smeskam dok citam o farma chatu 
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
pohvaljujem Lilu,fennnomenalan avatar! ![[good3.gif] [good3.gif]](./images/smilies/good3.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
pohvaljujem grešnicu jel ima dobar ukus
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pohvaljujem Deda Mraza...zato sto mi se hoce kritikujem Picarda jer ga nema kritikujem Zlobnog jer se otudjio skroz pohvaljujem debilka na otvorenim muzickim temama pohvaljuem She jer je stalno ista-svoja..pomalo lujkasta ali svoja kritikujem Kittka jer veceg smora ne upoznah u zivotu pohvaljuem Vucicu na dobrom avataru pohvaljujem Emu, montoyu i Bruta na temi 'sastavi stih o osobi iznad' kritikujem Just jer je otisla negdje i ne misli na nas Pohvaljujem Andjelku jer se stalno smije Pohvaljujem DeJaNu jer je dosljedna sebe i kritikujem sve oni koji povjerovase u SVAK SMETA
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pohvaljujem LaYu jer je uredila znak SRBIJA Jednostavno a dobro a ne ona pozadina sarena sto bila:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|