|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 19 Dec 2012, 09:47 |
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Bila je od onih žena,ne mogu reći žena,jer bila je malko drugačija. Uvek je znala sta hoce,tome stremila,oko toga se trudila...i u tome uspevala. Prebrodila strahove,pobedila strepnje,a duboko u sebi nepokazujuci okolini se plasila. O,i te kako se plašila. Zbunjena,uplašena i deorijentisana al sa trtljavim usnama i širom otvorenih očiju odavala je utisak jake i nepokolebljive žene u kojoj su se borile šelje,osečanja i realnost. I ona je nekog čekala...i ona se nekome nadala,ispadala budala a opet se nadala. O ne,ti mala lajava devojcice,nećeš me zavarati tim osmehom oko glave i tim skakutavim obrvama. Još uvek ti tragaš za svojim mirom i sunčanim jutrima, iako se budis uz Suncem obasjanim danima i brčkaš u toplim morima svojim željama vodjena. auuuuuu, kako ja slabo zalazim u ovo cose spomenar Laki....divno ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) , ali prebacit cu ovo u moj drazi kutak blog. I voljela bih da ga i ti otvoris..nije ovo prvi put da ja citam tvoja slovca. Nije vazno jesu tvoja ili nisi, ali znas izvuci prava slova u pravo vrijeme i jos ih 'metnuti' na pravo mjesto 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 19 Dec 2012, 09:49 |
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hvala svima ostalima, koji posjetise ove cose i ostavise nesto za mene 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 20 Dec 2012, 20:11 |
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
|
|
debilko
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 21 Dec 2012, 11:21 |
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 21 Dec 2012, 11:24 |
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: Bila je od onih žena,ne mogu reći žena,jer bila je malko drugačija. Uvek je znala sta hoce,tome stremila,oko toga se trudila...i u tome uspevala. Prebrodila strahove,pobedila strepnje,a duboko u sebi nepokazujuci okolini se plasila. O,i te kako se plašila. Zbunjena,uplašena i deorijentisana al sa trtljavim usnama i širom otvorenih očiju odavala je utisak jake i nepokolebljive žene u kojoj su se borile šelje,osečanja i realnost. I ona je nekog čekala...i ona se nekome nadala,ispadala budala a opet se nadala. O ne,ti mala lajava devojcice,nećeš me zavarati tim osmehom oko glave i tim skakutavim obrvama. Još uvek ti tragaš za svojim mirom i sunčanim jutrima, iako se budis uz Suncem obasjanim danima i brčkaš u toplim morima svojim željama vodjena. auuuuuu, kako ja slabo zalazim u ovo cose spomenar Laki....divno ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) , ali prebacit cu ovo u moj drazi kutak blog. I voljela bih da ga i ti otvoris..nije ovo prvi put da ja citam tvoja slovca. Nije vazno jesu tvoja ili nisi, ali znas izvuci prava slova u pravo vrijeme i jos ih 'metnuti' na pravo mjesto  ja ne prepisivam ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 21 Dec 2012, 13:38 |
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 21 Dec 2012, 21:52 |
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
montoya
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 21 Dec 2012, 21:53 |
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
debilko
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 22 Dec 2012, 01:39 |
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 23 Dec 2012, 16:44 |
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|