Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ako necete vi s tom travom nista...dajte meni moja dusa izudi za jednim dobrim jointom..onako, ono domacim pravim, sa onim lijepim mirisom ... osjetis GA odmah ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
nemam otvarac za konzervu 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
..voljela bih da nemam tog osjecaja ponekad,voljela bih da postoje tablete za svejedno, ali nikada ne bih voljela da postoje tablete za ljubav...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
prva jutarnja kafa je pocela da se pije uz forum,..eee da mi je neko pricao,rekla bih nemoguce 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Da SHE, ranije tradicionalno, kafica, joint, u obližnjoj kafanici rano ujutru pa na posao. Sad kafica, cigareta pa na forum.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
montoya nek si nam pozelio dobro jutro i otvorio dusu....sad odmori i zapali jednu 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Siki **bem li ti sunce,od sabajle cugas hahaha sva sreca sto nece videti ova slovca,..e sad cu i ja da sunem nesto
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Molena je napisao: montoya nek si nam pozelio dobro jutro i otvorio dusu....sad odmori i zapali jednu  ne konzumiram opojna sredstva....što se tiče odmora tek za 7 dana....imaćeš čast da me ne gledaš neko vreme... ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakva mi je to cast....moja dusa ce tek tada da pati joj kad se otvorim ovdje  ti se vrijedjas na moje rijeci izgleda he he...nemoj, nije dobro ni za dusu ni za tijelo, a i sta te briga za moje lupetanje ... volim ja tebe citati na neki cudan nacin...doduse popizdim i kontam cesto WTF?!! kakve ovo veze ima s temom...ali vec sam oguglala, ne dira me, no siki riki....enjoy hany bany
|
|
|
|
|
|