|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Pisemo,ajde bezi sada i pisi roman da nas obradujes za praznike ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif) Koji sad roman,ma zivot pise romane,,,necu ja,,,hahahahah E moj Tarzanito pa onaj o Jovanki koji vec na tv-u najavljuju. A taj,hhahaah jos je u fazi zavrsavanja,imam dva kraja pa sad vagam koji cu staviti,,,to ide uskoro,,,hahahhaah
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Mozes ostaviti na volju citaocima da izaberu kraj od dva ponudjena
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Usoro,samostonije,evosadce,dolazi...drugi dio Gospođe,gdje cete doznati kako je zavrsena naoko naivna konverzacija mene i dotične Gospe,dali ce ona raspresti punđu,zasto se grijanje bas taj dan ne moze smanjiti,gdje jos ona ima madež,,,i mnogo,mnogo,,toga drugog,napose doznat cete tko je uistinu ta dama,bit cete iznenađeni nemlo,,da li cete igrati igre gradova,plusminus,ovo novu genijalnu igru gdje se decimalno broji(?!),,,ili cete pak,procitati drugi dio Gospođe,kao da slutim vaš odgovor,i zato,,,uskoro samo na blogu Chaterland-Neverland,,,uskoro,,,,,!!!! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Bradpresto Pitt je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Usoro,samostonije,evosadce,dolazi...drugi dio Gospođe,gdje cete doznati kako je zavrsena naoko naivna konverzacija mene i dotične Gospe,dali ce ona raspresti punđu,zasto se grijanje bas taj dan ne moze smanjiti,gdje jos ona ima madež,,,i mnogo,mnogo,,toga drugog,napose doznat cete tko je uistinu ta dama,bit cete iznenađeni nemlo,,da li cete igrati igre gradova,plusminus,ovo novu genijalnu igru gdje se decimalno broji(?!),,,ili cete pak,procitati drugi dio Gospođe,kao da slutim vaš odgovor,i zato,,,uskoro samo na blogu Chaterland-Neverland,,,uskoro,,,,,!!!! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Radisav_Oluja je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Usoro,samostonije,evosadce,dolazi...drugi dio Gospođe,gdje cete doznati kako je zavrsena naoko naivna konverzacija mene i dotične Gospe,dali ce ona raspresti punđu,zasto se grijanje bas taj dan ne moze smanjiti,gdje jos ona ima madež,,,i mnogo,mnogo,,toga drugog,napose doznat cete tko je uistinu ta dama,bit cete iznenađeni nemlo,,da li cete igrati igre gradova,plusminus,ovo novu genijalnu igru gdje se decimalno broji(?!),,,ili cete pak,procitati drugi dio Gospođe,kao da slutim vaš odgovor,i zato,,,uskoro samo na blogu Chaterland-Neverland,,,uskoro,,,,,!!!! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)  E Radolu odlicno je ovo za potpis,no kako se to stavlja dolje,znas li!?
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Ja ne znam.Mozda Koki zna.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Radisav_Oluja je napisao: Ja ne znam.Mozda Koki zna. Tko je sad Koko,,,,
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Koko je moj papagaj. Koki je forumas.Posalji mu pp.On je genije za te stvari.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Radisav_Oluja je napisao: Koko je moj papagaj. Koki je forumas.Posalji mu pp.On je genije za te stvari. Ma daj pusti to,nego napisi mi kako se to radi,nezahebiji,mene postena covjeka,,,,
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Zalepi lepkom.Otkud ja da znam.Pitaj Despot-a.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|