Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne znam ja kome si ti davala svoje šifre, bogami meni nisi
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: znas sifru ona stara je aaaaaaaaaaaaa?????? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ma semafor u kvaru......
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Picard je napisao: ne znam ja kome si ti davala svoje šifre, bogami meni nisi Ma evo ja ću ti je pošaljem na pp ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sorry Picard pomesala sam te sa She njoj sam davala sifru:)
Nego Picard de stvarno pomozi mi kako da kopiram nesto a da ne ide onako desni klik
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
debilko je napisao: Picard je napisao: ne znam ja kome si ti davala svoje šifre, bogami meni nisi Ma evo ja ću ti je pošaljem na pp ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ne volim ja ulaziti na silu samo ako se i ona složi 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: sorry Picard pomesala sam te sa She njoj sam davala sifru:)
Nego Picard de stvarno pomozi mi kako da kopiram nesto a da ne ide onako desni klik pomiješala me sa She idem se samoubit' ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) daj link ja ti napravim
Poslednji put menjao Picard dana 18 Dec 2012, 19:34, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa kako da ti dam sve sam slike s akompa narezala na cd i sad kad ubacim cd ocita i da idem desni klik copy sliku SIPAAAAAAK ZAPUCA SVEEE ima da se uukokam ako nije dobro narezano a ja sve delete
zato pitam je l postoji neko dugme na tastaturi za coopy
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Picard je napisao: debilko je napisao: Picard je napisao: ne znam ja kome si ti davala svoje šifre, bogami meni nisi Ma evo ja ću ti je pošaljem na pp ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ne volim ja ulaziti na silu samo ako se i ona složi  Ma baš te briga, meni dala SHE ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|