Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jaoj pa da...al kako ces ove na pp....ima da bude čista poezija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i slikovnica ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: Jaoj pa da...al kako ces ove na pp....ima da bude čista poezija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i slikovnica ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) otvoriću forum i biću admin,pošten i pravedan ko i neko 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
vuja kojic je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jaoj pa da...al kako ces ove na pp....ima da bude čista poezija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i slikovnica ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) otvoriću forum i biću admin,pošten i pravedan ko i neko  Pazi da ti slava ne udari u glavu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: vuja kojic je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jaoj pa da...al kako ces ove na pp....ima da bude čista poezija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i slikovnica ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) otvoriću forum i biću admin,pošten i pravedan ko i neko  Pazi da ti slava ne udari u glavu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) neće,a i ja nemam šta da pošaljem u inbox ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
vuja kojic je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: vuja kojic je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jaoj pa da...al kako ces ove na pp....ima da bude čista poezija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i slikovnica ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) otvoriću forum i biću admin,pošten i pravedan ko i neko  Pazi da ti slava ne udari u glavu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) neće,a i ja nemam šta da pošaljem u inbox ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Imas imas....okice... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
[pravedan ko i neko  [/quote] Pazi da ti slava ne udari u glavu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote]neće,a i ja nemam šta da pošaljem u inbox ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) [/quote] Imas imas....okice... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) [/quote]ma svi traže atribute,kakve okice kumo
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
vuja kojic je napisao: [pravedan ko i neko  Pazi da ti slava ne udari u glavu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote]neće,a i ja nemam šta da pošaljem u inbox ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) [/quote] Imas imas....okice... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) [/quote]ma svi traže atribute,kakve okice kumo[/quote] Znas sta ti je ciniti ako budes otvorio forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) [/quote] Imas imas....okice... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) [/quote]ma svi traže atribute,kakve okice kumo[/quote] Znas sta ti je ciniti ako budes otvorio forum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote]kad dobiješ onaj papir možeš da se uloguješ
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ne verujem ali je se plašim.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Andjeo sa greskom je napisao: *Twilight* je napisao: Pre 3 godine smijala sam se drugima kada bi mi rekli da im srce lupa za nekim koga nisu videli u zivotu. Sada mogu reci da sam jedna od onih kojima sam se smijala. Da li mislite da ljubav koja se desi na netu je teza i jaca od one koju smo imali pored sebe (opipljivu)? Nisam je dozivela ali verujem da hoce kad se budem udala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja nisam udata i to je dokaz da nema veze sa tim vec je upitanju srce debilko je napisao: Virtuelna ljubav je jača od realne. Debilko ovo si reko bolje no sto bi iko mogo da objasni!
|
|
|
|
|
|