|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: blog ti postaje sve veci i veci sheat...imaj to na umu;)) Mislis She,,,bauhahahahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
SHE je napisao: blog ti postaje sve veci i veci sheat...imaj to na umu;)) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
izgleda da je poenta da bude sto losije,...a sori,nisam u toku
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: tvrdim pitt;)) Daj majketi blesso jos i ti pocni s ljubomornim ispadima,pa ovo nema nigdje,,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: SHE je napisao: blog ti postaje sve veci i veci sheat...imaj to na umu;)) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E sta se ti kreveljiš,kako ti je drago kad netko nesto negativno napise o mene,vec me pocinjes zabrinjavati,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Djana brani me,evo opet orkestrirani napadi od ovih pomahnitalih žena,,hahahahhah,spaśavaj primi me pod svoje skute,,,,hihihihihi
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jao Pitt nastradat ces nevin
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: [zenskismeh.gif] Jao Pitt nastradat ces nevin Pa to ti kazem,spasavaj gdje ce ti dusa,hahahaahhh
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: [zenskismeh.gif] Jao Pitt nastradat ces nevin Pa to ti kazem,spasavaj gdje ce ti dusa,hahahaahhh Nemoj sa zenama da se kacis,znas da to nitko jos nije preziveo
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|