Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 01:16

Autoru Poruka
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:08
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52

Bradpresto Pitt je napisao:
MAD BOOKSELLER je napisao:
НЕКА ГСП ОСТАНЕ САМО ГРАДСКО САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ

Бред, било би у реду да престанеш са тим што радиш.
Имам приближно толико година колико и ти и никад ми не би пало на памет да покушам било кога на неком форуму да дисквалификујем на основу физичког изгледа, узраста, или другим личним карактеристикама. Нарочито не жене.
За сваки форум је пресудно колико који члан доприноси форуму, својим учешћем, квалитетом постова, дакле на основу свога рада.
У реду су интерне шале, зафрканција, која опушта и доприноси општој атмосфери.
Наносити неком непријатности, износити личне податке, до којих се дошло у личним контактима или на било који начин, а да се особа о којој је реч с тим не слаже, или јој може бити непријатно због тога, просто није пристојно.
Начин на који то то радиш, са најавом, подизањем тензије одуговлачењем, може да личи на уцењивање, или изнуђивање нечег.
То је понижавајуће за овај форум, који се уходао баш на пријатељским односима чланова.
Дакле, препоручујем ти да престанеш са објављивањем приче о ГСП, у наставцима.
То једноставно није пристојно, није џентлменски и то не би урадили ни много млађи мушкарци на овом форуму, са много мање искуства у опхођењу према члановима неког друштва, клуба, што овај форум јесте.
Овако би неко рекао да ти то чиниш из зависти, из личне нетрпељивости или нечег сличног. Шта ће ти то. И одакле потреба за истраживањем „истине, само истине и ничега другог осим истине“.
Хеј, Бред, ово је форум за забаву.
Или за писање, неке форме књижевности, где писац не мора да чека да му се дело штампа, већ одмах може да чује утиске од читалаца. Или за дизајнирање малих форми, постовање фотографија, ликовних дела.
Шта мислиш, да су учесници форума толико наивни да на основу постова не могу да процене колико ко има искуства, знања, вештине, а на основу тога и у ком животном добу се налази.
Али на то не обраћају пажњу.
Јер да им је то битно, онда би им било и непријатно да се према теби или мени односе као другарима, као према себи равним члановима. Онда не би било опуштене атмосфере, шале...
Дакле, Бред, дижи руке!
Или се сети да је у сукобу на Форуму Србија један од значајних аргумената којим се махало био број нечијих година. И знаш како се окончало. Дошло је до пуцања. Сви знамо ко је у тој причи учествовао и који су подаци били у оптицају. Зашто то обнављати. Да би и овај форум "пукао", можда по наруџби, из освете?
Да ли је то толико вредно?
ОК, увек ће се наћи неко кога то интересује, који воли да погледа преко комшијине тарабе.
Да ли то баш теби треба?
Хајде да ми маторци будемо они који ће конфликтне ситуације смиривати, а не производити.
Спазити рањиву / рањену жртву, а онда кљуцати по рани може само лешинар.
То ниси ти, убеђен сам...

Nemam kad ovo citati,kao sto sam rekao glasanje je na pp,hvala na posjetu i Vama Gospodine!

Izvini Pitt,ali ako mi imamo kad citati tvoje tekstove,mislim da je ovaj odgovor u najmanju ruku neumesan...

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:12
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Pozdrav Pitt,
iz onog što sam pročitala u tom tvom dugo najavljivanom 'romanu' mogu sa potpunom sigurnošću reći da ništa nije tačno.
Dakle,znam na koga aludiraš.
Drugo dakle,poznajem osobe o kojima si pisao i lično,kako se zovu,kako izgledaju,čime se bave...itd..itd..
Ništa od tvog napisanog nije istina.Ili drugim riječima,to su samo tvoje pretpostavke.Potpuno netačne.

Mislim da tebi lično nije potrebno da na takav način pišeš o bilo kome,a pogotovu o ljudima sa kojima si 'forumski frend'.

Ja ti ne mogu zabraniti da pišeš,niti ću.
Samo ću ti napomenuti da nikakve privatne prepiske ne smiješ objavljivate bez saglasnosti svih koji su ih pisali.

Kao prijatelj,a to ti sigurno jesam,te mogu zamoliti da razmisliš kako ćeš ubuduće voditi svoj blog.
Ni malo ne sumnjam da ćeš izabrati pravi način.

Pozdrav Pitt i svako dobro [girl_bye2.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:13
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

SJAJNA je napisao:
MAD BOOKSELLER je napisao:
НЕКА ГСП ОСТАНЕ САМО ГРАДСКО САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ

Бред, било би у реду да престанеш са тим што радиш.
Имам приближно толико година колико и ти и никад ми не би пало на памет да покушам било кога на неком форуму да дисквалификујем на основу физичког изгледа, узраста, или другим личним карактеристикама. Нарочито не жене.
За сваки форум је пресудно колико који члан доприноси форуму, својим учешћем, квалитетом постова, дакле на основу свога рада.
У реду су интерне шале, зафрканција, која опушта и доприноси општој атмосфери.
Наносити неком непријатности, износити личне податке, до којих се дошло у личним контактима или на било који начин, а да се особа о којој је реч с тим не слаже, или јој може бити непријатно због тога, просто није пристојно.
Начин на који то то радиш, са најавом, подизањем тензије одуговлачењем, може да личи на уцењивање, или изнуђивање нечег.
То је понижавајуће за овај форум, који се уходао баш на пријатељским односима чланова.
Дакле, препоручујем ти да престанеш са објављивањем приче о ГСП, у наставцима.
То једноставно није пристојно, није џентлменски и то не би урадили ни много млађи мушкарци на овом форуму, са много мање искуства у опхођењу према члановима неког друштва, клуба, што овај форум јесте.
Овако би неко рекао да ти то чиниш из зависти, из личне нетрпељивости или нечег сличног. Шта ће ти то. И одакле потреба за истраживањем „истине, само истине и ничега другог осим истине“.
Хеј, Бред, ово је форум за забаву.
Или за писање, неке форме књижевности, где писац не мора да чека да му се дело штампа, већ одмах може да чује утиске од читалаца. Или за дизајнирање малих форми, постовање фотографија, ликовних дела.
Шта мислиш, да су учесници форума толико наивни да на основу постова не могу да процене колико ко има искуства, знања, вештине, а на основу тога и у ком животном добу се налази.
Али на то не обраћају пажњу.
Јер да им је то битно, онда би им било и непријатно да се према теби или мени односе као другарима, као према себи равним члановима. Онда не би било опуштене атмосфере, шале...
Дакле, Бред, дижи руке!
Или се сети да је у сукобу на Форуму Србија један од значајних аргумената којим се махало био број нечијих година. И знаш како се окончало. Дошло је до пуцања. Сви знамо ко је у тој причи учествовао и који су подаци били у оптицају. Зашто то обнављати. Да би и овај форум "пукао", можда по наруџби, из освете?
Да ли је то толико вредно?
ОК, увек ће се наћи неко кога то интересује, који воли да погледа преко комшијине тарабе.
Да ли то баш теби треба?
Хајде да ми маторци будемо они који ће конфликтне ситуације смиривати, а не производити.
Спазити рањиву / рањену жртву, а онда кљуцати по рани може само лешинар.
То ниси ти, убеђен сам...

Nemam kad ovo citati,kao sto sam rekao glasanje je na pp,hvala na posjetu i Vama Gospodine!

Izvini Pitt,ali ako mi imamo kad citati tvoje tekstove,mislim da je ovaj odgovor u najmanju ruku neumesan...

Sve je relativno,kao sto znas,pa tako i moj odgovor ovom uvazenom Gospodinu,nekome je OK,a nekomu opet nije...hvala na posjetu!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:20
Korisnikov avatar
*VIP*

Astra je napisao:
Pozdrav Pitt,
iz onog što sam pročitala u tom tvom dugo najavljivanom 'romanu' mogu sa potpunom sigurnošću reći da ništa nije tačno.
Dakle,znam na koga aludiraš.
Drugo dakle,poznajem osobe o kojima si pisao i lično,kako se zovu,kako izgledaju,čime se bave...itd..itd..
Ništa od tvog napisanog nije istina.Ili drugim riječima,to su samo tvoje pretpostavke.Potpuno netačne.

Mislim da tebi lično nije potrebno da na takav način pišeš o bilo kome,a pogotovu o ljudima sa kojima si 'forumski frend'.

Ja ti ne mogu zabraniti da pišeš,niti ću.
Samo ću ti napomenuti da nikakve privatne prepiske ne smiješ objavljivate bez saglasnosti svih koji su ih pisali.

Kao prijatelj,a to ti sigurno jesam,te mogu zamoliti da razmisliš kako ćeš ubuduće voditi svoj blog.
Ni malo ne sumnjam da ćeš izabrati pravi način.

Pozdrav Pitt i svako dobro [girl_bye2.gif]

Mozes li mi taksativno navesti sta nije istina,i otkud ti znas,sta je istine iz moga kuta a sto nije,draga moja istina je rastezljiva stvar,i nije ti trebalo da nekoga "branis"na ovaj nacin,jer time im cinis kontrauslugu,i nije korektno da ti sa svoje pozicije samnom polemiziraš,ja sam dao prijedlog na glasanje i vecina odlucuje,a ako mislis da sam prekrsio pravila Foruma,reci koja,i ja cu se ispricati...i id,itd,,Lijep pozdrav!

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:31
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Dobro,ajde onda kao forumaš da pišem iako mislim da je to potpuno svejedno kada svi znate moje nickove,niti ih krijem,niti imam razloga.

Pogrešno si shvatio,ja nikog ne branim u ovom slučaju,samo tebe.
Pa ti shvati kako hoćeš. [namigusa.gif] [cok.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:35
Korisnikov avatar
*VIP*

Senka je napisao:
Dobro,ajde onda kao forumaš da pišem iako mislim da je to potpuno svejedno kada svi znate moje nickove,niti ih krijem,niti imam razloga.

Hahhahah,hvala na obrani,ali,kako znas, meni ne treba ta vrsta obrane,ali ok,vidim kamo to sve vodi,i necu nista vise objaviti na tu temu,a ovaj dio koji sam objavio,mozete slobodno,obrisati...
Lijep Vam pozdrav!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:37
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Zasto ne,
bas me zanima nastavak?

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:42
Korisnikov avatar
*VIP*

Ali...uskoro drugi dio "Gospođe"ide,,,samo sto nije,na blogu"Chaterland-Neverland"....citajte,,,

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:45
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Senka je napisao:

Hahhahah,hvala na obrani,ali,kako znas, meni ne treba ta vrsta obrane,ali ok,vidim kamo to sve vodi,i necu nista vise objaviti na tu temu,a ovaj dio koji sam objavio,mozete slobodno,obrisati...
Lijep Vam pozdrav!

Alo bolan...baš si sve pogrešno shvatio...
Aj sada ponovo,možeš ti i bolje skontati.

A evo od Megi imaš saglasnost za nastavak priče.

Dokle seže tvoja mašta...pitam se... [001_smile.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

pihhh ...bolje da idem da peglam:))

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu