PEVAČICA OSTVARUJE VISOK PRIHOD OD NEKRETNINE Dunja izdaje penthaus za 3.000 evra!
Taze muslimanka, srpska pevačica Dunja Ilić, preselila se u Sarajevo kada je započela romansu sa jednim dečkom islamske veroispovesti, a da njen luksuzni stan u Novom Beogradu ne bi zvrjao prazan, rešila je da ga izda, i to za neverovatnih 3.000 evra!
Nakon preseljenja u Sarajevo, Ilićeva rentiranje svog luksuznog stana u Novom Beogradu prepustila agenciji | Foto: Zoran Lončarević Reč je o luksuznom penthausu od 270 kvadratnih metara, koji raspolaže sa deset soba, tri kupatila, garažom, parkingom i velikom terasom. Zanimljivo je da ovaj ogromni životni prostor ima i sto za stoni fudbal i bilijar postavljen na sredini dnevnog boravka! Dunja je izdavanje prepustila jednoj agenciji za nekretnine krajem novembra, dok ona uživa u Sarajevu u novoj ljubavi i novoj veri.
Kao u Njujorku: Penthaus Dunje Ilić
Ona je početkom novembra primila islam, a iako se spekulisalo da je veru promenila zbog dečka, njeni prijatelji otkrili su da se za to odlučila da bi se oslobodila poroka. Roditelji kontroverzne pevačice za prelazak svoje ćerke u islam nisu saznali dok to nije obelodanjeno u medijima, a Ilićeva je svoj potez objasnila na “fejsbuku”.
- Našli su ljudi milion i jedan razlog zašto sam ja ovakva ili onakva. Lako sam ja prebolela razvod roditelja koji je, po njihovom mišljenju, kriv za sve. Ono što nisam mogla da prebolim je ljudsko zlo. A bila sam svedok istog! Pogrešne vrednosti, ogovaranja, izdaje, zadnje namere, iskorišćavanje, osuđivanje bez razloga. To je ono što je mene bolelo! Ali sam, na žalost mnogih, prebolela to.
U stanu fali još samo fudbalski teren! Čovek se ne može boriti sa vetrenjačama, jedino može pronaći samo snagu u sebi da živi sa tim. Ja sam pronašla! Eto istine! Žao mi je, ništa famozno - napisala je tada Dunja, a o izdavanju penthausa za 3.000 evra nismo uspeli da je pitamo jer pevačica nije bila dostupna za komentar. Aco Pejović iznajmljuje stan Andreani i Vanji!
Na listi pevača koji imaju stanove za izdavanje je i Aco Pejović, koji je za nepoznatu sumu mesto za stanovanje ustupio zvezdama „Granda“, Andreani Čekić i Vanji Mijatović. Taze cimerke priznale su da u Pejovićevom stanu prave lude žurke, a svog stanodavca su nahvalile, tako da je izvesno da im je i cena „legla“!
Milica Majstorović je poznata po svom skoro pa skandaloznom ponašanju i postupcima u javnosti. Ovoga puta je pozirala s pištoljem u ruci i opasnim pogledom, pa je fotografiju objavila na svom Fejsbuk profilu. Pošto pištolj svakako nije igračka, pevačica svojim ponašanjem očigledno ne daje baš dobar primer drugima.
Nina Badrić, Foto: Story press Mada je pevačica Nina Badrić bez ružnih reči stavila tačku na brak sa Bernardom Krasnićem, kao razlozi bračnog kraha već se pominju njena bliskost sa voditeljem Ivanom Ivanovićem, a njegova sa anonimnom pevačicom ali i studentkinjom
Nije dugo trebalo da se nakon vesti o razvodu Nine Badrić (40) i Bernarda Krasnića (35) mediji raspišu o trećoj osobi kao razlogu njihovog bračnog kraha. Uz njega se vežu pevačica u usponu i tamnokosa studentkinja, a uz nju srpski voditelj Ivan Ivanović (37). Iako do sada nije želela da iznosi u javnost detalje iz svog privatnog života, ona sve odlučno demantuje. Poslednjih nedelju dana, otkako je pevačica priznala da je nakon šest godina došao kraj njenom braku sa zagrebačkim biznismenom Bernardom Krasnićem, mediji se intenzivno bave prošlošću, ali i budućnošću njihovog odnosa. Tako se po gradskim kuloarima uveliko može čuti kako se Ninin, sada već bivši suprug, viđa s mlađanom pevačicom u usponu, ali i sa tamnokosom studentkinjom, dok se uz Ninu spominje ime poznatog voditelja.
Harizmatičnu pevačicu i šarmantnog voditelja viđali smo zajedno proteklog leta u Istri, što je Nina i sama potvrdila, ali uz objašnjenje kako ih ne veže baš ništa više od iskrenog prijateljstva.
- Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim kako je to obična laž. Istina je jedino da smo zajedno boravili u Istri, ali s nama su bili i Bernard i Ivanova ćerka Staša. On je naš zajednički prijatelj i tu nema ničeg čudnog ni novog. Ko god tvrdi drugačije, ima bujnu maštu, što i dalje ne menja činjenicu kako govori neistinu - objasnila je pevačica koja je čak dva puta gostovala u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem.
Njihov prijateljski odnos dugo je pod lupom javnosti, pa iako ovaj poznati par nije davao povoda za ljubavne spekulacije, o tome se ipak pisalo. Osim što je Nina gostovala u njegovoj emisiji, Ivan je u društvu ćerkice Staše (8) i popularne pevačice gotovo čitavo leto proveo na hrvatskom primorju. Mnogima je njihovo iznenadno prijateljstvo bilo čudno, ali kako život piše najzanimljivije priče, tako su verovatno Nina i Ivan jedno u drugom pronašli iskrene prijatelje. Iako se još jednom našao u središtu brakorazvodne parnice, popularni voditelj ni ovog puta nije želeo da komentariše bilo kakve spekulacije i na novinarske pozive iz Srbije džentlmenski je otćutao.
Nina je rado odgovarala na pitanja hrvatskih novinara dajući objašnjenja i za brojne spekulacije da ju je suprug sa kojim je na miran način podelila svu imovinu godinama varao.
- Šta se događalo u protekla dva meseca zaista ne mogu niti treba da znam jer smo Bernard i ja zvanično slobodni ljudi - rekla je Nina, ali je na društvenim mrežama ostavljala drugačije komentare koji su insinuirali na prevaru. - Ništa ne boli više nego kad te razočara osoba za koju si mislio da te nikad neće povrediti - reči su koje je ona nedavno napisala na Instagramu, a mnogi su upravo na osnovu toga pomislili kako je na posredan način obelodanila neveru bivšeg muža.
POKAZALA ŠTA ZNA: ZLATNE RUKE I FANTASTIČAN GLAS KAJE OSTOJIĆ OBORILI OBOŽAVAOCE SA NOGU! (VIDEO)
Osuđuju je da ne zna da peva, aona je sada dokazala suprotno! Katarina Kaja Ostojić dokazala je svima da su njene glasovne mogućnosti i te kako velike. Snimile ja sebe dok svira na klaviru i peva najteže pesme od Adel. Dobila je brojne pozitivne komentare, ali i zaista ih je zaslužila. Odlično je otpevala a i pokazala da je svestrana sviranjem klavira. Prjatno iznenađenje.
Bivši učesnici "Operacije trijumf" ponovo nastupaju
Vukašin okupio "OT bend" za "Beosong" 2013.
Pevač Vukašin Brajić ponovo je okupio momke iz "OT benda", kako bi okušali sreću na predstojećem Beosongu, koji će biti održan 2. i 3. marta 2013. godine.
Vukašin Brajić
Muzičari koji su popularnost stekli učešćem u rijaliti takmičenju "Operacija trijumf" ovih dana ulaze u studio da snime pesmu sa kojom će konkurisati za učešće na ovom festivalu. U pitanju je rok numera čiji su autori Vukašin Brajić i Srđan Branković.
Ovo će biti drugo učešće "OT benda" na "Beosongu", na kome su se takmičili 2009. godine kada su, prema mišljenju mnogih nepravednom odlukom žirija, zauzeli drugo umesto prvo mesto.
Brojni fanovi podržali su odluku "OT benda" za ponovno učešće na festivalu putem društvenih mreža. Međutim, ekipa ovog puta neće nastupiti u punom sastavu jer Nikola Sarić Sajko zbog privatnih obaveza neće moći da se pridruži Nikoli Paunoviću, Đorđu Gogovu i Vukašinu Brajiću.
Požar do kog je došlo podjoš uvek nerazjašnjenim okolnostima u petak je do temelja sravnio beogradski klub “Central park”, čiji su suvlasnici, između ostalih, i voditelji Marija Kilibarda i Ivan Ivanović.
Izgoreo im restoran: Ivan Ivanović i Marija Kilibarda
Nakon požara, Marija i Ivan primili su brojne poruke podrške od prijatelja i kolega, ali, prema rečima popularne voditeljke, njoj i njenim partnerima najvažnija je sanacija stanova koji su izgoreli kada i njihov klub.
Kolege i prijatelji uz Kilibardu i Ivanovića! Javnu podršku Mariji i Ivanu tokom jučerašnjeg dana pružile su brojne poznate ličnosti, među kojima putem “tvitera” i Aleksandra Radović, Irina Radović, Ivana Zarić, Slavko Beleslin, Filip Živojinović, dok je Marija Karan naredila da Kilibardu i Ivanovića svi “ostave na miru”. - Da svi ostave na miru Ivana Ivanovića i Mariju Kilibardu!!! - napisla je Karanova na “tviteru”. - Strašno je teško kada se dogodi nesreća, ali je najvažnije da niko nije stradao i da su ljudi zbrinuti. Moji prijatelji, partneri i ja činimo sve da posledice ove nesreće, pre svega za ljude čiji su stanovi oštećeni, budu što pre otklonjene, a mi ćemo našu brigu brinuti kada sve bude sređeno - izjavila je za “Alo!” Marija, koja tvrdi da su preduzete sve protivpožarne mere, kao i da uzroci požara još uvek nisu u potpunosti poznati.
- Iako su preduzete sve protivpožarne mere, ispituje se još uvek kako je došlo do požara i svi iščekujemo rezultate policijskog uviđaja - dodala je Kilibarda, a svoj komentar o ovom nesrećnom događaju dao je i Ivan Ivanović.
- Važno je samo da niko nije izgubio život. Sve ostalo je nevažno - rekao je Ivan, koji nije želeo za “Alo!” da prokomenatriše svoje tvitove kojima je odgovarao onima koji su se radovali nemilom događaju.
Pročitajte još: Izgoreo klub Ivana Ivanovića i Marije Kilibarde A nije komentarisao ni statuse onih koji su požar smatrali posledicom gostovanja hrvatskih javnih ličnosti u njegovoj emisiji.
- Stan je ženi izgoreo, a vama je drago! Stoko jedna - napisao je Ivanović na “tviteru”, ne želeći da nam otkrije kome je posvetio ovaj status.
Zluradima se obratila i Kilibarda: - Umesto da svi odahnu što usled velike nesreće i štete nema povređenih ljudi, pojedinici likuju jer je 50 ljudi ostalo bez posla. Stidite se!!! - poručila je jedna od pet žena emisije "Žene".
Neposredno pred koncert Ace Lukasa u sarajevskoj “Zetri”, nepoznati napadači bacili su suzavac na posetioce, koji su čekali da uđu na koncert.
Suzavac pred koncert Ace Lukasa izazvao paniku među posetiocima
Kako prenosi portal Klix.ba, suzavac je bačen na jednom od ulaza u Olimpijsku dvoranu “Zetra”. Očevici kažu da je bacanje suzavca izazvalo paniku među posetiocima, koji su počeli da beže uplakanih očiju.
Takođe, grupa od 10 ljudi, očigledno nezadovoljna nastupom srpskog folk pevača, vređala je i psovala publiku koja je ulazila u “Zetru”.
Inače, Savez udruženja boraca patriotske lige kantona Sarajevo tražio je da se Lukasov koncert otkaže.
Ukradenova priznala da joj laska što je refren Severinine nove pesme „Uzbuna“ maltene isti kao melodija njenog hita „Nije mi dobro“
Severina malo pozajmila muziku Malo prepisala. Severina Vučković iskopirala je Nedu Ukraden. Ona je juče ujutru pustila pesmu „Uzbuna“, čiji je refren melodijski maltene isti kao refren hita Nede Ukraden „Nije ti dobro“.
Seve je svoj novi album najavljivala kao nešto sasvim drugačije, ali izgleda da se neko od njenih saradnika malo zaigrao i pozajmio delove već postojeće pesme. Spot za „Uzbunu“ postavljen je na popularni sajt Jutjub i posetioci su numeru odmah počeli da komentarišu kao plagijat i kopiju. Svaki drugi komentar bio je da pesma podseća na ovogodišnji hit Nede Ukraden „Nije ti dobro“. Većina je napisala da je pesma super, ali da im se ne dopada što takva melodija već postoji.
Pozvali smo Nedu, ali ona nam je rekla da još nije čula Severininu „obradu“.
- Ako je tako, meni je drago što me kopira, odnosno što podseća na mene - rekla je Ukraden.
Njoj je pesmu komponovao Dušan Bačić, dok Sevkinu potpisuju čuveni „aspirinci“ Filip Miletić i Filip Roganović, koji su juče bili nedostupni za razgovor na ovu temu.
Na koncertu kultne grupe i jedne od najboljih džez pevačica igrali i bake i mladići
Neobičan spoj oduševio publiku Žurka za staro i mlado! Bake od 70 godina i mladići od jedva 18 đuskali su sinoć zajedno na koncertu kultne beogradske grupe Darkvud dab i njihove specijalne gošće Bisere Veletanlić.
Za neke neobičan spoj avangardnog elektro zvuka i klasičnog vokala jedne od najvećih džez pevačica probudio je emocije i kod omladine (i nešto starije omladine) i kod pripadnika starije generacije, koji su slušali svoju ispisnicu.
Svi su bili na nogama već od otvarajuće numere „Vrtlog vira“, pa sve do kraja koncerta, nepuna dva sata posle.
LUKAS: Iako su bednici bacali suzavac, koncert u Sarajevu bio je najbolji u mom životu!
- Koncert u Sarajevu je možda i najbolji koncert u mom životu! Neko je pokušao da spreči ljude da uđu, nekih desetak bednika koji su bacali suzavac. Umesto što su ga bacali, bolje da su ga gurali sebi u b*lju! Hala je bila puna! - rekao je popularni folker
Aca Lukas održao je sinoć dugoočekivani koncert u sarajevskoj “Zetri”, gde je pevao pred 16.000 ljudi. U razgovoru za portal Scandal.rs, popularni srpski folker revoltiran je pisanjem bosanskih medija o njegovom nastupu, istakavši da mu je nastup u gradu na Miljacki možda i najbolji u životu.
- Koncert u Sarajevu je možda i najbolji koncert u mom životu! Bilo je 16.000 ljudi u “Zetri”. Taj portal neka mi klikne na k*rac, što je pisao da su ljudi bežali! To je prejadno! Neko je pokušao da spreči ljude da uđu na koncert, nekih desetak bednika koji su bacali suzavac. Umesto što su ga bacali – bolje da su ga gurali sebi u b*lju! Iako su probali, masu niko nije mogao da zaustavi! Hala je bila puna! Do poslednjeg mesta. Kažem još jednom, koncert mog života, što će potvrditi i svi koji su bili - rekao je Aca Lukas, koji je bio besan “miniranjem” bosanskih medija, kao i informacijama koje su naši mediji preneli iako su bili na koncertu.
- Nema tu priče i velike filozofije. Postoje slike i one govore više od hiljadu reči. Na njima se vidi koliko je ljudi bilo na koncertu i kakva je atmosfera vladala. A ostali… Mnogo su jadni – zaključio je folker.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu