Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 00:57

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:22
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

LaYa je napisao:
E sto ne volim ovo prckanje na suvo
Nema veze sad sa pricom konkretno ovom,da sad ja hocu da vidim sve,nego uopsteno...ili daj ili cuti
Ha ja Pitt...opleti redom
Imas svu nasu paznju koju toliko zeliš

Bez provokacija i tamo na pp glasaj,a ja cu postupiti demokratski kako vecina želi,nemoze bit postenije!

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:24
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Izvinjavam se sto arlaučem i drvim ovuda!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:29
Korisnikov avatar
*VIP*

LaYa je napisao:
Izvinjavam se sto arlaučem i drvim ovuda!

Tvoj arlauk je za mene umilna melodija,zato sto je od tebe,ok je!

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:32
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52

Bradpresto Pitt je napisao:
Evo ovako cemo,posto imam dosta zahtjeva da krenu ljubavne i ine price koje sam nemali broj puta najvaljivao,odlucio sam da cu danas ovdje postaviti prvi dio prve priče...e sad da se forumasi nebi ljutili,ja cu naredne dijelove price objaviti poslije,ali pod jednim uvjetom,a taj je da to zeli vecina na ovome Forumu!Dakle,kad ovo dolje pročitate ako vam se svidi i hocete nastavak ili ga pak,necete iz bilo kojeg razloga,to sve mi,tj.svoj da ili na moj pp,Saljite veceras do 24:00h,a onda cu ja postupiti prema misljenju vecine koja je glasala,one koji ne budu nista poslali podvest cu pod da,jer,sutnja je,kako svi znamo,znak odobravanja,eto toliko dragi moji,sad krece prvi dio prve price,ne(uživajte)

PANEM PA MEGANEM
-On je prostodušni seljnačić iz nekog sela kraj rijeke Kupe,negdje blizu Siska,ona iz okolice Novog Sada,tu je svojedobno dosla negdje iz dalmatinskog zaleđa,polaznica svega i svečega,navodno studentica,s velikom zeljom da bude slavna pa makar na nekome chatu ili Forumu,kaze da ima dvadeset i nesto ljeta,mada meni izgleda,kad pise s nekim o ljubavi,sexu,kao zbunjena tinejdzerka,a kad psuje,prostaci,vrijeđa kao stara babuskara,isfrustrirana i neshvaćena...Njegove godine nitko ni priblizno nezna,meni se cini,poznavajuci te i takve da je negdje između tridesete i cetrdesete...(kraj prvog dijela) [dzokac.gif] [zenskismeh.gif] [srce.gif]

Pitt..jes ti imao kad 23? [treptrep.gif] Pa svi se ponashaju tako...A nemoj biti siguran da njegove godine niko nezna [namigusa.gif]
P.S.zaboravio si reci da je lepotica iz okolice NS [flower.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:37
Korisnikov avatar
*VIP*

SJAJNA je napisao:
Evo ovako cemo,posto imam dosta zahtjeva da krenu ljubavne i ine price koje sam nemali broj puta najvaljivao,odlucio sam da cu danas ovdje postaviti prvi dio prve priče...e sad da se forumasi nebi ljutili,ja cu naredne dijelove price objaviti poslije,ali pod jednim uvjetom,a taj je da to zeli vecina na ovome Forumu!Dakle,kad ovo dolje pročitate ako vam se svidi i hocete nastavak ili ga pak,necete iz bilo kojeg razloga,to sve mi,tj.svoj da ili na moj pp,Saljite veceras do 24:00h,a onda cu ja postupiti prema misljenju vecine koja je glasala,one koji ne budu nista poslali podvest cu pod da,jer,sutnja je,kako svi znamo,znak odobravanja,eto toliko dragi moji,sad krece prvi dio prve price,ne(uživajte)

PANEM PA MEGANEM
-On je prostodušni seljnačić iz nekog sela kraj rijeke Kupe,negdje blizu Siska,ona iz okolice Novog Sada,tu je svojedobno dosla negdje iz dalmatinskog zaleđa,polaznica svega i svečega,navodno studentica,s velikom zeljom da bude slavna pa makar na nekome chatu ili Forumu,kaze da ima dvadeset i nesto ljeta,mada meni izgleda,kad pise s nekim o ljubavi,sexu,kao zbunjena tinejdzerka,a kad psuje,prostaci,vrijeđa kao stara babuskara,isfrustrirana i neshvaćena...Njegove godine nitko ni priblizno nezna,meni se cini,poznavajuci te i takve da je negdje između tridesete i cetrdesete...(kraj prvog dijela) [dzokac.gif] [zenskismeh.gif] [srce.gif]

Pitt..jes ti imao kad 23? [treptrep.gif] Pa svi se ponashaju tako...A nemoj biti siguran da njegove godine niko nezna [namigusa.gif]
P.S.zaboravio si reci da je lepotica iz okolice NS [flower.gif]

Hvala lijepa,na posjetu,molim da glasate na moj pp,s da ili ne,time cete unaprijediti demokraciju,,,

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:38
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52

Sory,ne pp-isem.. [flower.gif] A i nishta nije tajno,sam si pitao [flirten.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:39
Korisnikov avatar
*VIP*

SJAJNA je napisao:
Sory,ne pp-isem.. [flower.gif] A i nishta nije tajno,sam si pitao [flirten.gif]

Nista,pozdrav i hvala!

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 13:50
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

НЕКА ГСП ОСТАНЕ САМО ГРАДСКО САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ

Бред, било би у реду да престанеш са тим што радиш.
Имам приближно толико година колико и ти и никад ми не би пало на памет да покушам било кога на неком форуму да дисквалификујем на основу физичког изгледа, узраста, или другим личним карактеристикама. Нарочито не жене.
За сваки форум је пресудно колико који члан доприноси форуму, својим учешћем, квалитетом постова, дакле на основу свога рада.
У реду су интерне шале, зафрканција, која опушта и доприноси општој атмосфери.
Наносити неком непријатности, износити личне податке, до којих се дошло у личним контактима или на било који начин, а да се особа о којој је реч с тим не слаже, или јој може бити непријатно због тога, просто није пристојно.
Начин на који то то радиш, са најавом, подизањем тензије одуговлачењем, може да личи на уцењивање, или изнуђивање нечег.
То је понижавајуће за овај форум, који се уходао баш на пријатељским односима чланова.
Дакле, препоручујем ти да престанеш са објављивањем приче о ГСП, у наставцима.
То једноставно није пристојно, није џентлменски и то не би урадили ни много млађи мушкарци на овом форуму, са много мање искуства у опхођењу према члановима неког друштва, клуба, што овај форум јесте.
Овако би неко рекао да ти то чиниш из зависти, из личне нетрпељивости или нечег сличног. Шта ће ти то. И одакле потреба за истраживањем „истине, само истине и ничега другог осим истине“.
Хеј, Бред, ово је форум за забаву.
Или за писање, неке форме књижевности, где писац не мора да чека да му се дело штампа, већ одмах може да чује утиске од читалаца. Или за дизајнирање малих форми, постовање фотографија, ликовних дела.
Шта мислиш, да су учесници форума толико наивни да на основу постова не могу да процене колико ко има искуства, знања, вештине, а на основу тога и у ком животном добу се налази.
Али на то не обраћају пажњу.
Јер да им је то битно, онда би им било и непријатно да се према теби или мени односе као другарима, као према себи равним члановима. Онда не би било опуштене атмосфере, шале...
Дакле, Бред, дижи руке!
Или се сети да је у сукобу на Форуму Србија један од значајних аргумената којим се махало био број нечијих година. И знаш како се окончало. Дошло је до пуцања. Сви знамо ко је у тој причи учествовао и који су подаци били у оптицају. Зашто то обнављати. Да би и овај форум "пукао", можда по наруџби, из освете?
Да ли је то толико вредно?
ОК, увек ће се наћи неко кога то интересује, који воли да погледа преко комшијине тарабе.
Да ли то баш теби треба?
Хајде да ми маторци будемо они који ће конфликтне ситуације смиривати, а не производити.
Спазити рањиву / рањену жртву, а онда кљуцати по рани може само лешинар.
То ниси ти, убеђен сам...

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 14:59
Korisnikov avatar
*VIP*

MAD BOOKSELLER je napisao:
НЕКА ГСП ОСТАНЕ САМО ГРАДСКО САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ

Бред, било би у реду да престанеш са тим што радиш.
Имам приближно толико година колико и ти и никад ми не би пало на памет да покушам било кога на неком форуму да дисквалификујем на основу физичког изгледа, узраста, или другим личним карактеристикама. Нарочито не жене.
За сваки форум је пресудно колико који члан доприноси форуму, својим учешћем, квалитетом постова, дакле на основу свога рада.
У реду су интерне шале, зафрканција, која опушта и доприноси општој атмосфери.
Наносити неком непријатности, износити личне податке, до којих се дошло у личним контактима или на било који начин, а да се особа о којој је реч с тим не слаже, или јој може бити непријатно због тога, просто није пристојно.
Начин на који то то радиш, са најавом, подизањем тензије одуговлачењем, може да личи на уцењивање, или изнуђивање нечег.
То је понижавајуће за овај форум, који се уходао баш на пријатељским односима чланова.
Дакле, препоручујем ти да престанеш са објављивањем приче о ГСП, у наставцима.
То једноставно није пристојно, није џентлменски и то не би урадили ни много млађи мушкарци на овом форуму, са много мање искуства у опхођењу према члановима неког друштва, клуба, што овај форум јесте.
Овако би неко рекао да ти то чиниш из зависти, из личне нетрпељивости или нечег сличног. Шта ће ти то. И одакле потреба за истраживањем „истине, само истине и ничега другог осим истине“.
Хеј, Бред, ово је форум за забаву.
Или за писање, неке форме књижевности, где писац не мора да чека да му се дело штампа, већ одмах може да чује утиске од читалаца. Или за дизајнирање малих форми, постовање фотографија, ликовних дела.
Шта мислиш, да су учесници форума толико наивни да на основу постова не могу да процене колико ко има искуства, знања, вештине, а на основу тога и у ком животном добу се налази.
Али на то не обраћају пажњу.
Јер да им је то битно, онда би им било и непријатно да се према теби или мени односе као другарима, као према себи равним члановима. Онда не би било опуштене атмосфере, шале...
Дакле, Бред, дижи руке!
Или се сети да је у сукобу на Форуму Србија један од значајних аргумената којим се махало био број нечијих година. И знаш како се окончало. Дошло је до пуцања. Сви знамо ко је у тој причи учествовао и који су подаци били у оптицају. Зашто то обнављати. Да би и овај форум "пукао", можда по наруџби, из освете?
Да ли је то толико вредно?
ОК, увек ће се наћи неко кога то интересује, који воли да погледа преко комшијине тарабе.
Да ли то баш теби треба?
Хајде да ми маторци будемо они који ће конфликтне ситуације смиривати, а не производити.
Спазити рањиву / рањену жртву, а онда кљуцати по рани може само лешинар.
То ниси ти, убеђен сам...

Nemam kad ovo citati,kao sto sam rekao glasanje je na pp,hvala na posjetu i Vama Gospodine!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Dec 2012, 15:05
Korisnikov avatar
*VIP*

PANEM PA MEGANEM

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu