|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Jao meni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) .Pazi da ne odes u krivolov Pa to je najslađe,uloviti zabranjenu"lovinu",hahahhaha,a osim toga ima dozvolu za lov,sve cisto1/1,,,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Samo nemoj u lovackom domu da okacis na zid (kao avatar)
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Samo nemoj u lovackom domu da okacis na zid (kao avatar) Ma ne to,jedino i mom domu,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
A dozvolu si kupio kod Kineza?Pa da pahuljica po njoj piski
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: A dozvolu si kupio kod Kineza?Pa da pahuljica po njoj piski Pardon,pahuljko,,,hahahahaha,dozvola legalna kao magisterij Đapićev,,,e kad ces mi jedan kisskic poslat,nesto sam obeskissšćen u zadnje vrijeme,,hahahaha
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Hahahaha....red je da ti posaljem jedan kissic...znas zasto
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Hahahaha....red je da ti posaljem jedan kissic...znas zasto Pa stajaznam,reda radi valjda,,,,hahahhaah,ili sto sam u posljednje vrijeme obespoljupčen,,,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Zato sto si mi namazao slaninom saonice da bolje jure i uradio kompletan servis na njima
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Zato sto si mi namazao slaninom saonice da bolje jure i uradio kompletan servis na njima E da nisam to htio spominjati,a slanna ona Adidas s tri šare,hahahahah,dandanas zalim za njom,ali opet,ko velim za tebe je pa nek ide sve k vragu,,,hahahahah,a gdje je ta pusa,,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
opaaaaa...macor se vratio medj mackice:)) Cao pitt,kisi,kisi...aj da nadoknadis flert za ova 2,3 dana:))
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 30 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|