Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
Ovde postavite pesmu koja vam je usla u usi dok ste bili na nekom prijatnom putovanju,bilo koje vrste.Ali zaista,neka to bude pesma koju niste do tada voleli a upravo zbog tih uspomena vam se vrti u glavi i podseca na taj dogadjaj.
Evo ja cu prvo jednu sa letovanja
Evo sa jedne exskurzije, prva moja ekskurzija kad sam vodio odeljenje, kao razredni, sa 23 godine, a oni IV godina. Bilo je i starijih učenika od mene. Tri puta smo je puštali do Ohrida i izlomili sve u autobusu. Posle ekskurzije sam ja preuzeo i od 6 plata platio štetu da učenici ne skupljaju. Jer nisam u šutki zaostajao baš mnogo.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
Na ovo smo se gubili svako vece na takozvanoj zurci , kad smo bili u Novi Vinodolski sa skolom ....ju ju ju tek sam zavrsila 1.osnovne ali mi to letovanje ostalo u secanju do sitnih detalja. Od velike smokve na ulazu u dvoriste hotela, kamenih stepanista, suncanice sto sam dobila, od mirisa zbuna svezeg lovora,do mirisa dezinfekcijske tecnosti u plavom lavoru na ulazu u trepezariju .....crvene ruze na dvoristu , klackalice oko cega smo se uvek svadjali, brojalice " en dö dö bejbi ...", ..... crvena kosulja najboljeg "frajera", suknja sa ogromnim zutim cvetovima suncokreta od drugarice iz razreda, putovanje brodom i onaj osecaj odvratni kad na istom tom brodu odes na wc , crvena gumena kapa za plivanje koja se redovno zalepila za kosu i skidala skalp svaki put, kad bih skidala ...neizostavni dah momaka iz susedne sobe koji su tamanili pastu za zube kao cokoladu , a posle ostavljali trag u kupatilu.....plava koverta sa nasim imenima i sa ljubicastim 20-ticama unutra, ........a muzika ? pa DZULI naravno !..............
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu