Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Jul 2025, 14:50

Autoru Poruka
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 12 Maj 2013, 13:46
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

LJUBAVNI SPOT Zbog njega se devojka bacila u reku!

Davor odlučio da uzdrma estradu

Resized Image - Click For Actual Size

Mladi pevač Davor Jovanović koji je osvojio prvo mesto na muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije" kao da je tek sad krenuo da se bavi sopstvenom karijerom. Kako je i sam nedavno priznao PGS mu ništa nije dobro doneo, osim afirmacije.

- Istekao mi je ugovor i jedva sam to dočekao. Sada ću sam da poguram svoju karijeru, svoju pesmu i sam ću odraditi marketing. Ne želim da se spuštam na taj nivo da se preko novina s nekim prepucavam, ali moram da vam priznam da sam čak i nazadovao u poslednjih godinu dana - ispričao je nedavno Davor za dnevni list "Alo!"

Da sada želi da mu karijera krene uzlaznom putanjom, dokazuje nam i tizer sa njegovu novu pesmu, pod nazivom "Ja leđa ljubavi nisam okrenuo". A, ako je sudeti po promotivnom spotu, ovo će zaista biti pravi povratnički singl mladog pevača.

U jednom momentu možemo videti svađu između pevača i njegove partnerke, dok u drugom delu vidimo nju koja želi da se ubije zbog ljubavnih problema i skače u reku kako bi se ubila.

Pesma i spot će uskoro ugledati svetlost dana, a do tada pogledajte tizer:

Puls

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 13 Maj 2013, 20:26
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 18 Maj 2013, 12:33
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 19 Maj 2013, 11:55
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Indira Radić objavila spot za pesmu “Poželela”!

Slika

Folk pevačica Indira Radić je posle skoro godinu dana svoju publiku obradovala novom pesmom. Reč je o baladi koja nosi naziv “Poželela”, a koju je Indira premijerno predstavila u emisiji “Grand Show”.
Uporedo sa emisijom na sajtu Jutjub osvanuo je artwork za pomenutu pesmu.

Svet

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 23 Maj 2013, 11:55
Korisnikov avatar
Born to die

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 30 Maj 2013, 22:32
Korisnikov avatar
Born to die

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 01 Jun 2013, 15:38
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pogledajte novi spot Flamingosa za pesmu "Srce"! (VIDEO)

U kadrovima su se našli najlepši delovi egzotičnih destinacija kao što su Budva, Kuba, Barselona, Italija i Brazil

Slika

Muzički sastav “Flamingosi” koji čine voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj predstavili su novi spot za pesmu “Srce” (Sa tobom bilo gde), povodom čega su napravili i specijalnu žurku na jedom splavu.

U kadrovima su se našli najlepši delovi egzotičnih destinacija kao što su Budva, Kuba, Barselona, Italija i Brazil, a glavne uloge u spotu ima manekenski par koji uživa na plažama i poznatim trgovima.

Pogledajte kako su “Flamingosi” skockali ovaj video:

telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 02 Jun 2013, 18:22
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Poslušajte novu pesmu Maje Sar

Slika

Talentovana pevačica predstavila je publici numeru O meni nikome ne pričaj.

Prošlogodišnja predstavnica BiH na Pesmi Evrovizije Maja Sar obradovala je svoje fanove pravom pop numerom koja najavljuje njen prvi album, a na kojoj je specijalan gost i Marijan Brkić Brk, poznati instrumentalista i producent koji je dugogodišnji član Parnog valjka.

story

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 07 Jun 2013, 15:04
Korisnikov avatar
Born to die

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 10 Jun 2013, 22:18
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Saša Kovačević snimio spot za novi singl

Ljubimac pripadnica lepšeg pola, pogotovo mlađih, Saša Kovačević uskoro će obradovati obožavateljke pesmom "Slučajno"

Slika
Saša Kovačević na snimanju spota

LjUBIMAC pripadnica lepšeg pola, pogotovo mlađih, Saša Kovačević uskoro će obradovati obožavateljke pesmom "Slučajno". Za novi singl snimio je spot u grčkom letovalištu Pefkohoriju, čija se premijera uskoro očekuje na jednoj od nacionalnih televizija, kao i na Kovačevićevom oficijalnom "Jutjub" kanalu.

- Postala je tradicija da pred leto Saša objavi bržu numeru, koja je odlična za to godišnje doba. U Grčku je odveo ekipu od 50 ljudi, od toga samo 30 lepotica, tako da će spot biti zanimljiv i za muško oko - poručuju iz pi-ar službe popularnog mladog pevača.

Snimanju je prisustvovala i grčka televizija Super, što govori da je Kovačević poznat i van granica svoje zemlje.

Novosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu