Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Postoji li (i gde je,u čemu je) razlika izmedju seksa i vođenja ljubavi? Da li ste doživeli da vam ona/on kaže:'Sada znam šta je vođenje ljubavi.Sve ono pre tebe je bila samo gimnastika.'?
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Naravno da postoji razlika. Sex je cisto praznjenje. Da se ne lazemo, muskarac (u pravom smislu te recei) ce svoju iskrenost pokazati neznoscu, lazovcina ce izustiti to sto si navela, dobro uvezbanom bojom glasa, jer je izustio vise puta nego sto je carapa promenio.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ponekad isto....a ponekad su samo nijanse u pitanju. Sve je to skoro pa jedno te isto...sexanje..da ne kazem ebanje...ali eto, ako su u nekim romanticnim trenutcima ukljucene sve one fine romanticne stvari ruzno je i reci da je bio sex..nego u skladu sa situacijom i silinom emocija koje su proizasle iz te romantike koja je i predigra , onda je to vodjenje ljubavi. Nekada se s istom tom osobom , pa mozda i jutro poslije krresnes u wc-u u roku od 10 minuta...isto je volis, sve je isto kao i noc prije ali to je sex...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Msm da je slicno samo sto kada je to sa emocijama, pozudom i strascu onda je drugacije. Kako kaze Moli .. nijanse su upitanju.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...izgleda dae isto... ...danas mi kaze partnerka da smo vodili ljubav... ...ja bio ubedjen dae sex po sredi..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
isto udjes izadjes gotovo zovi ga kako oces
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Emanuella je napisao: isto udjes izadjes gotovo zovi ga kako oces ako je udjes i izadjes nemoj ga zvati nikako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
i moje su zelje take draga moja al dzaba.... 
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
nikad ne reci nikad ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Niki
|
|

Pridružio se: 08 Dec 2012, 11:59 Postovi: 32
|
razmjenjujete vas dve iskustva ?
|