Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Kako i čime je/ga zavodite? Da li mislite da ste uspešni u tome?
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Misteriozno zavodljiva sam 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Godine sa sobom donese i iskustvo po tom pitanju, tako da zena jednostavno zna tj trebala bi da zna kad i kako upotrijebiti pojedino 'oruzje' u tom sistemu zavodjenja. Sjecam se da su mi nekad u mladjim godinama bile bitne neke stvari koje bi me sada mozda i zacrvenile kada bi krenula njima u neko zavodjenje  hahaha...jer jednostavno neke stvari radis u skaldu sa godinama u kojima se nalazis. Nekad u istim tim godinama sam se suzdrzavala i grozila raznih drugih stvari koje danas objerucke prihvatam..... Uglavnom nema pravila.....sve ovisi kakav je partner tj kakav je muskarac s druge strane.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
E to vec ne znam.. To ce te morati da pitate onog sto je pored mene vec 10 godina a uvek kao da nam je prvi put.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nema sta da mislim, znam da nisam uspjesna. jer nikog ni ne zvaodim, mozda nesvesno, ali svesno nikada. Sad da imam neki plan, ma bezzziii bree....smorilo bi me to.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e Megi vi nesvjesne ste mi najbolje pusti supljke..sve ti znas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Goga
|
|

Pridružio se: 09 Dec 2012, 23:23 Postovi: 123 Lokacija: ... divljina ...
|
Ne zavodim. Samo bacim mamac ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) DireCT.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: e Megi vi nesvjesne ste mi najbolje pusti supljke..sve ti znas  axaxaa jbg ne moras vjerovati al nikad nisam nikog zavela sa namerom-svesno zato sam i slobodna kao ptica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
1. Nespretnošću, iskrenošću i izazivanjem sažaljenja 2. kao neko ko u 00.18 uveče kuca na forumu delujem li vam tako ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
Poslednji put menjao Mrazko Mazić dana 11 Dec 2012, 01:20, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Ne treba da zavodim,kada cuje kako pevam sam dolazi