|
Autoru |
Poruka |
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Секс за једну ноћ – про и контра Када сте гладни, зграбите нешто у ресторану брзе хране. Када желите секс, мазнете неког фрајера на једно вече. Звучи једноставно, али баш као што фаст фоод није баш увек најбољи избор, необавезни секс, такође, има своје фалинке. Зато је важно да будете свесни свих предности и мана таквог односа, како бисте одлучли да ли је то ствар која одговара вама или не. Про: Можете да подивљате Не постоји планирање и припрема када је шема за једну ноћ у питању. Једноставно треба да се препустите својим осећањима и да им верујете. Због тога вам може бити лакше да се упустите у експериментисање са новим техникама и истражите друге стране своје сексуалне личности, за шта бисте можда иначе били превише стидљиви. Знате све они потезе које сте прочитали у Цосму, а нисте их још пробали? Сада је време да их ставите на тест. Контра: Јутро после Прекорни погледи бакица док седите у аутобусу у краткој хаљиници од претходне вечери, дефинитно неће учинити почетак дана најбољим. Али то је део приче која се зове „секс за једну ноћ“. Зато, уместо да вам буде непријатно, смејте се томе. Ако сте преспавали којд њега, немојте га питати да вам позајми четкицу и очекивати било шта од њега. Једноставно, поздравите се са њим и продужите својим путем (идеално би било таксијем). А ако је он код вас, неће бити потребе да глумите претерану гостољубивост, али му ипак понудите кафу, да не бисте деловали непристојно. Про: Нема никаквих очекивања Секс обично није нешто на што се догоди већ на првом дејту, када упознате фрајера са којим пожелите нешто озбиљно. Због тога, у глави увек стварате очекивања и док чекате да се то догоди маштарите и замишљате како ће све изгледати. Ако ствар на крају не испадну онако како сте се надали, то може бити велико разочарење. Са шемама за једну ноћ нема ишчекивања, па самим тим не може доћи ни до разочарења. С обзиром да нећете имати времена да унапред замишљате „савршено вођење љубави“, бићете опуштени и вероватно уживати у ономе што имате у реалности, био то фантастичан или осредњи секс. Контра: После свега се можете осећати лоше Студија је показала да се 54% жена осећа добро после шеме за једну ноћ, а исти позитиван осећај преплављује 80% мушкараца. Разлог је вероватно у генераном ставу о необавезном сексу, као нечему лошем, али истина је да овакве „акције“ нису за свакога. Ако се одлучите за то, будите сигурни у себе и уживајте у ономе што таква веза јесте – секс са неким без икаквих обавеза. Ако мислите да бисте могли да зажалите, једноставно немојте залазити тамо. Про: Добићете своје оргазме Када неморате да мислите на сутра или прекосутра, много је лакше бити себичан. Жене у вези су често толико оптерећене потребом да задовоље мушкарца, да сопствене потребе остављају по страни, надајући се да ће се временом прилагодити ситуацији и успети да се фокусирају и на себе. У сексу без обавеза бићете мање забринути око питања да ли ће он добити свој колач и више усредсређени на свој део. Контра: Оргазми и алкохол не иду заједно Ако сте пијани, не само да ћете бити мање способни за мудре одлуке, већ ћете тешко успети да уживате у сексу, али најчешће, необавезни секс јесте управо резултат пијанства. Једно пиће ће повећати вашу сензибилност и узбуђење, али више пића ће смањити могућност да доживите оргазам. Про: Секс привлачи секс Да ли сте некада чули за израз „сексуална прашина“? То је разлог зашто када имате секс, одједном почињете да привлачите много више мушкараца. Делује као магија, али је ипак у питању само физиологија! Када сте сексуално активни, ваше тело испушта хормоне и друге хемикалије и, чак иако то ви не примећујете, други могу да осете ту позитивну промену на вама. Али будите опрезни: неке супстанце које ствара ваше тело одговорне су и за то да почнете да се осећате блиско са њим... чак иако се не сећате како се зове. Контра: Неки типови вас неће доживети као девојку за необавезан секс Према истраживању британског МенсХеалтх магазина, један од десет мушкараца ће одбити други дејт са вама, ако сте имали једновечерњу крес шему. Али шта је са осталих девет? Они ће вам купити доручак и питати шта радите сутра. Било би заиста помало лицемерно да проведе ноћ са вама, а онда вас потпуно избрише из свог живто! Већина типова би била заиста срећна да добију шансу да понове то ватрено искуство изнова и изнова, а у том случају... ништа од необавезног уживања. (Ок, ово би молго да се подведе и под "про", све зависи од тога како ви видите ствар!) Про: Могло би се догодити и нешто више Заборавите на правило „трећег изласка“. Према једној студији, везе које су почеле сексом имају исту шансу да прерасту у дугогодишњу љубав, ако и не које су ишле уобичајеним удварање-вечера-биоскоп током. Ако неко није заинтересован да се посвети једној особи, ту се ништа неће променти, без обзира да ли се са сексом чекало или не. С друге стране, ако се догоди онај „клик“ међу вама, биће потпуно ирелевантво да ли се вече страсти догодило одмах или после 15 дана. Контра: Ризично је Крес шеме могу бити врло забавне, али су зато и прилично ризичне. Будите сигурни да кондоми брину о вашој безбедности, пре него што се упустите у овакву забаву. преузето са cosmopolitan.rs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hajde Zozefina daj komentar neki...dosta clanaka i laznih cosmopolitana...ne mogu vise citati ovo na cirilicu....odustajem od sexa na jednu noc 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ovakve vrste istrazivanja vode naucnici i ljudi koji nikada nisu imali takva iskustva.
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Ja valjda nisam u trendu,priznajem,i nikad mi se nisu dopadale takve stvari.Sad je to normalno,slusam pre neeki dan dve petnaestogodisnjakinje u cekaonici,pricaju o svojim drugaricama,i tu ide..ma ne kakava veza,oni imaju -kres semu-,za neku drugu da ima stalnu kres semu... Meni je to nekako spustanje na rang iskoriscavanja,prica o nekome kao objektu.I da cula sam mnoge,kako u tome nema nista lose,zadovoljis potrebe,jasno je i jednom i drugom da niceg drugog nema...ili mozda i ima,a jedno od njih to prikriva.
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Nije soso neophodno biti u trendu... Lepo se skockas i odes u provod. opustis se zezas se i ako bude srece da ti se neko dopadne i on ti pridje ume da te zaintrigira, pogodi te u sridu i sta fali zasto ne prihvatiti ako zelis? ne mislim konkretno na tebe vec generalno...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
meni je po danu bolje ne znam zasto
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: Nije soso neophodno biti u trendu... Lepo se skockas i odes u provod. opustis se zezas se i ako bude srece da ti se neko dopadne i on ti pridje ume da te zaintrigira, pogodi te u sridu i sta fali zasto ne prihvatiti ako zelis? ne mislim konkretno na tebe vec generalno... Slazem se Casual... ne kazem da je to ok..danas jedna sema sutra druga...taman posla..Ali isto tako..ako se nekada nekome i desi..pa posle samo jedne veceri zavrsi u krevetu..svojom voljom naravno  i zeljom..ne vidim o kakvom je iskoriscavanju rec.. Niko nikoga ne moze prisiliti na nesto sto sam ne zeli i nece... Prosto nekad se desavaju i takve stvari..Proradi hemija..na prvu..zavsre dvoje u krevetu..al ne znaci da je neko nekoga tu iskoristio.. Cak,ima takvih kombinacija koje su prerasle u neku lepu i pravu ljubav posle toga.. Na zalost nemam takvih licnih iskustava..Nikad me niko nije na prvu *oborio* u toj meri da zavrsimo posle prve veceri u krevetu..Prosto nisam Ja osetila zelju za tako necim..a da jesam..ne bih se sigurno ni kajala ni osecala iskoriscenom.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Bravo Julia ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Trile je napisao: meni je po danu bolje ne znam zasto ЈБГ Тришо, па ноћу партнерка / партнер не може ни да те распозна у мраку. Предлажем да ставиш на главу ону рударску батеријску лампу. И бели шлем. Па полако...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
'Nije bilo za jednu noc i nije bilo do ja*a bilo je 10 minuta i nisi nis obavio do kraja  ' nocna mora svake zene u takvim situacijama bih zalila sve sto je suprotno..nema zaljenja strast je jaka i ponekad covjek sam sebi izgleda nepropoznatlivo ponese te... vec sam pisala...nikad se ne zna da li ce to biti samo na jednu noc mozda postane velika ljubav...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|