Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 jos mi nista ne znamo izgleda a sve Kenguri i Australije ko fol./.... a jel mora biti crvena olovka? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
@ Julia
Нисам знао да радиш на радном месту заводнице. Где заводиш? У деловодник? У роковник? У именик? На надланицу, да ти увек буде на оку?
Или У ходу? У башти кафеа? у биоскопу? У аутобису ГСП? У шпанском трамвају? На плажи? На базену?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: :lol:  jos mi nista ne znamo izgleda a sve Kenguri i Australije ko fol./.... a jel mora biti crvena olovka?  pa ako sta vredi..onda treba crvena olovka... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ps..e da, zaboravih da dodam..ako mu se posreci..posle zavodjenja crvenom...cu mu stavim i onaj zavodno pecat.. e tad je zaveden 100%
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 04 Avg 2013, 00:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MAD BOOKSELLER je napisao: @ Julia
Нисам знао да радиш на радном месту заводнице. Где заводиш? У деловодник? У роковник? У именик? На надланицу, да ти увек буде на оку?
Или У ходу? У башти кафеа? у биоскопу? У аутобису ГСП? У шпанском трамвају? На плажи? На базену? MAd..pa rekla sam u planer ..ili ajde..u rokovnik koji mi je ujedno i plan rada...  mesto u celoj prici nije bitno...al ako se desi u tramvaju pozeljno je da bude spanski 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Upravo ukapirah da nisam namerno privlacila paznju zavodjenjem. Ono po fazonu: e sada cu da se napirlitam, isturim atribute i moj je. xaxaxa nekako mi je to bzvz Kada neko dobaci, zvizne, svirne itd... izbacim srednji prst ne osvrcuci se.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Meni kad neko svirne, ili me onako mjerka na fin nacin...ili dobaci sta kulturno...znaci nikako na prost nacin, ja se uglavnom nasmijem  Razumijem ja njih hehe...nema potrebe za srednjim prstom, barem u mom slucaju, uljepsaju i oni meni dan hehe. Ima i onih odvratnih ... nekulturnih dobacivanja, takva ignoriram ili postupim na tvoj nacin.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pa pazi, dzentlmen ti nikada nece zviznuti, svirnuti i dobaciti na ljigav nacin. Vec ce privuci tvoju paznju na nacin koji ce ti izmamiti osmeh.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a ja kazem "Mrs bre" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Samo ostro! xaxaxa
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
jao..kada bih umeo zavoditi zaveo bi komsinicu smesta..
|
|
|
|
|
|