Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
montoya je napisao: Nikita je napisao: Ja nisam rekla da sam protiv poze 69 samo sam rekla da ima ljudi koji to ne vole ...tztztztztztzt Ja sam vec u 22.veku ahahahhaah daj molim te ... a za anal sam striktno mislila na sebe da issssssss s tim od mene , zna se za sta je ta rupa stvorena , pa se pridrzavam toga,a ako neko voli pa nek izvoli u to se vec ne mesam. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znači da je proba bila neuspešna...bez obzira čemu to služi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma monty ne vuci me za jezik ovaj "mali" pa da te sa krastavcem izburgijam i priupitam : Draling uzivas koliko i ja ? ![[djavolica.gif] [djavolica.gif]](./images/smilies/djavolica.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ja i dalje ne razumem potrebu da zavirujem u intimne delove
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
UtherPendragon je napisao: ja i dalje ne razumem potrebu da zavirujem u intimne delove е ова ти је ко Његошева!
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
UtherPendragon je napisao: ja i dalje ne razumem potrebu da zavirujem u intimne delove Ja baš ne razumem šta si hteo da kažeš, a ako sam dobro shvatio, onda je moj predlog žmuri ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Nikita je napisao: ma monty ne vuci me za jezik ovaj "mali" pa da te sa krastavcem izburgijam i priupitam : Draling uzivas koliko i ja ? ![[djavolica.gif] [djavolica.gif]](./images/smilies/djavolica.gif) jezik čini čuda ..skoro svuda....da ne budem vulgaran i kod *uda.. što se tiče turanja....tu je nauka baš u vezi guranja.Da bi bila slast nekad potrebna je mast... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
a jel ima 96 ..ili samo lici.. nikada nista nauciti necu..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
poslije 69 uglavnom je 96 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Molena je napisao: poslije 69 uglavnom je 96  ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) valla baš... 
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Molena je napisao: poslije 69 uglavnom je 96  sta bi ja bez tebe Molence..
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
|