Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
to ti pod 5, ono ponizavane, da ne mora on da je sprema
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
samo da je ne presoli
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
cao Iskra
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cao Kojo izvini nisam te prepoznala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nisam dobar na gitari ali sam dobar na usnoj harmonici
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako su ti zubi kao na avataru ne cudi me  prljave misli si mi probudi hehe
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Top 5 seksualnih želja svakog muškarca Grebanje i erotski ugrizi Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osjećate tijekom seksa i upotrijebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovest će ga do vrhunca, ali pripazite kako ne biste pretjerali.
Seks iznenađenja Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerica preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje nakon tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojime niti jedan muškarac ne može odoljeti.
Milovanje vlastitog tijela Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje tijelo. Tijekom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje tijelo i kosu.
Zvukovi zadovoljstva Ništa ne može nadmašiti strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Ispustite glas i pokažite mu što osjećate. Osjetite li potrebu izgovorite i nekoliko 'prljavih' riječi i opišite mu što želite od njega.
Igra jezikom Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može odoljeti. Poigrajte se nježnim poljupcima na predjelu oko pupka, ušiju, prepona i testisa i ispunite sve njegove snove. zadovoljna.hr
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jesu zahtevni jbt zivot
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ovo grebanje i jezik dobro zvuci
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|