Autoru |
Poruka |
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
LaYa je napisao: Pa penjemo se obostrano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A,što ako ja izgubim ravnotežu pa se zabijem?!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Tanguy je napisao: LaYa je napisao: Pa penjemo se obostrano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A,što ako ja izgubim ravnotežu pa se zabijem?! E pa ako do tad nisi i neces ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
LaYa je napisao: [ E pa ako do tad nisi i neces ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Dobro,nemoj onda reči di su mi kočnice.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
|
|
|
|
Mr.X
|
|

Pridružio se: 05 Okt 2012, 21:21 Postovi: 5 Lokacija: Serbia (curently)
|
It makes me feel seek in the morning but still it's good change
_________________ Free to live and free to go ... Free for love but swim for shore
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Zašto žene izbegavaju neobavezan seks? Najnovija studija Univerziteta u Mičigenu otkrila je da se žene i dalje suočavaju sa ozbiljnim društvenim etiketiranjem kada je u pitanju neobavezan seks sa muškarcem. Studija je obuhvatila četiri različita eksperimenta pomoću kojih je merila stavove o neobaveznom seksu. U jednom od eksperimenata učescnici su čitali kratke priče u kojima su muškarci i žene prilazili jedni drugima. Nakon čitanja oni su ispunili anketu o tome kako su doživeli likove u priči.
Rezultati nisu bili dobri: Žene koje su zatražile seks okarakterisane su kao "promiskuitetne, manje inteligente, mentalno slabije, sa manjkom takmičarskog duha i rizičnije od muškaraca koji su prihvatili ponudu"
U drugom eksperimentu, njih su jednostavno upitali da li bi pristali na neobavezan seks. Žene su većinski odgovorile "ne" zbog toga što nisu želele da ih etiketiraju kao "drolje".
Šta vi mislite, da li se i u našem društvu žene koje pristaju na neobavezan seks odmah društveno etiketiraju? B92
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Pametnoj glavi, ne moze ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|