Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ovo je argumentovani dijalog na temu sexa ..nije spam
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Dobro, u svakom slucaju ja i dalje tvrdim da je bolje na prazan, nego na pun stomak 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
mozda je tebi bolje ..ti lezis dole i lako je tebi..ja moram imati snage da zaorem ..a na prazan stomak ..plitke brazde pravis ..slazemo li se ?
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Naravno da nije spam.Samo "produbite" malo temu. Licno iskustvo i koji korisantan savet,samo izvolite. Baba Savete ce se postidete,verujem. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma kakvi savjeti Tesa, Uther me iznenadjuje...prvo bi jeo, a onda bi i on gore kao po defaultu..pihhh.
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
imam ja jedan savet da dodam..nije iz novina
nikad ne prislanjaj damu uza spanski zid jer ce joj ogrebes *u*icu..il obraz..zavisi kako prislonis damu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
UtherPendragon je napisao: mozda je tebi bolje ..ti lezis dole i lako je tebi..ja moram imati snage da zaorem ..a na prazan stomak ..plitke brazde pravis ..slazemo li se ? jao kilnut cu se ko siroce zivjeh u neznanju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
moli ..vazno je da znas da ne znas..ko ne zna naucice ..a ko ne zna da ne zna..sta li sam napisao *ebi me ako znam
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
UtherPendragon je napisao: moli ..vazno je da znas da ne znas..ko ne zna naucice ..a ko ne zna da ne zna..sta li sam napisao *ebi me ako znam ne znam a i ne mogu nisam jos nista jela 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Možete slomiti penis
U penisu nema kostiju, ali on može biti "slomljen". Doktori tu dijagnozu nazivaju "fraktura penisa" i verujte nam, ne želite da je doživite. Fraktura penisa je teži oblik savijanja muškog polnog organa kada je u erekciji koji se dešava kada se membrana tunica albuginea pocepa. Kako penis može da se polomi? To se može desiti prilikom energičnog odnosa kada penis udari u čvrstu strukturu.
Pazite na zid.
|
|
|
|
|
|