Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...takoe... ...al aj ti ipak ti ucini to demonstrativno..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Moze, ja cu demonstrirati a ti objasnjavaj kako je ali obavezno sa tim tockicama...i nikako manje od 3 na početku i 3 na kraju  Potrebno je jos spomenuti da je dosta drugaciji osjecaj ako se navedena poza obavlja u razlicitim stavovima....lezeci, uspravno, na fotelji, pa čak i stojećki  ...svaki put je efekat drugaciji.....ali evo mladic iznad ce da objasniti detaljnije 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 30 Maj 2012, 14:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Cekajte da iskokam kokice, ovo ce potrajati 
|
|
tinis
|
|

Pridružio se: 15 Maj 2012, 11:18 Postovi: 260
|
ja odo po pivo vi samo pocnite,brzo cu.
_________________ “Pravi muškarac je kao vuk. Ili je samotnjak ili je večno sa jednom vučicom.” M.S.
|
|
|
|
|
Dennis
|
|

Pridružio se: 21 Maj 2012, 07:03 Postovi: 213
|
Donesi i sok jedan.od visanja,hocu i ja da gledam.A sta to gledate?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46114
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Dennise, bezi ti dete malo, ovde pricaju odrasli c c c
Ja pokusavam da odgonetnem o kojoj pozi je rec. Ako bi mlada dama mogla da oda tajnu da li su partneri licem okrenuti jedno prema drugom, ili je ona njemu okrenuta ledjima?
Poslednji put menjao Komsinica dana 30 Maj 2012, 15:03, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ana je napisao: Moram preznati da mi to stojecki jos uvijek nije jasno...msm...neje... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa osnova za to stojećki Anči jeste da ti imas 45,7 kg, a on da ima x2..znaci 91,4 kg i to minimalno hahaha ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46114
|
Molena je napisao: Ana je napisao: Moram preznati da mi to stojecki jos uvijek nije jasno...msm...neje... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa osnova za to stojećki Anči jeste da ti imas 45,7 kg, a on da ima x2..znaci 91,4 kg i to minimalno hahaha ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Idi begaj...tol'ko imala u ...kod uciteljice... Ne vjerujem u tu fiziku...dok me neko ne uvjeri... 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja svaku noc gledam one kanale sto su na 'visokim' brojevima...i uvijek se zablejim u ekran i pokusavam da skontam---okrecem glavu, izvrcem vrat, stojim na rukama hahahah ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ....kad saznam i skontam javit cu ti hahah
|
|
|
|
|
|