Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 11 Jul 2025, 22:43

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 25 Jan 2013, 14:10
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Finalistkinje Prvog glasa Srbije zajedno samo na Beosongu

Slika

Superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije" Nevena, Mirna i Sara pripremaju zajedničku numeru s kojom su konkurisale na festivalu Beosong.

Međutim, ukoliko im se ukaže prilika da prođu selekciju, izbor za domaćeg predstavnika na Evroviziji biće prva i poslednja prilika kada će ove tri devojke nastupati u tom sastavu.

"Pesma koja je poslata na konkurs za Beosong je rađena veoma ambiciozno u skladu sa ambicioznošću sve tri devojke. Jako je interesantna pesma, brzog ritma, rađena je specijalno za Saru, Mirnu i Nevenu, a tekst je napisala Marina Tucaković", kaže Saša Milošević Mare.

Milošević je, inače, zadužen za muziku i aranžman numere s kojom će superfinalistkinje "Prvog glasa" pokušati da overe karte za Malme, gde se u maju ove godine održava Evrosong. Iako se mnogima ideja o tome da Mirna, Sara i Nevena nastupaju kao ženski bend veoma dopala, Mare kaže da ne postoje takvi planovi.

"Takva ideja ne postoji, njih tri će zajedno nastupati specijalno za ovu priliku. Svaka od njih će imati fenomenalne posebne karijere, to je želja svih nas, kao i njih samih", rekao je Mare.

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 26 Jan 2013, 16:24
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Mirna Radulović okončala dvogodišnju romansu: Pobednicu “Prvog glasa Srbije” varao dečko!

Slika

Pobednica “Prvog glasa Srbije” je uoči finala čula da je dečko vara, i sa njim je raskinula u telefonskom razgovoru neposredno nakon završetka finalne večeri.
Mirni Radulović je presela pobeda u “Prvom glasu Srbije”, i kako navodi list “Kurir”, uoči finala je čula glasine da je dečko sa kojim je bila dve godine u vezi, vara, i sa njim je definitivno raskinula odmah nakon proglašenja pobednika!
Iako se očekivalo da će njen dečko biti prisutan na finalnoj večeri, kada joj je podrška bila najvažnija, on se nije pojavio, a sada je otkriveno i zašto. Naime, Mirna je nekoliko dana pre finala čula tračeve o njegovoj navodnoj prevari, međutim, prema rečima njenih prijatelja, ipak je očekivala da će se on pojaviti u Beogradu i pružiti joj podršku.
Subotičanin, čiji je nadimak Lule, nije došao u studio, a Radulovićeva je dvogodišnju romansu okončala u burnom telefonskom razgovoru, nekoliko minuta nakon što je pobedila u “Prvom glasu Srbije”.
“Urlala je na njega iz sveg glasa i ne postoji epitet koji mu nije prišila. I ranije je bilo trzavica, do Mirne su stizale neproverene glasine o prevarama, ali ovo je definitivno kraj”, tvrdi drugarica mlade pevačice.
Ove informacije je indirektno i Mirna potvrdila, koja je kratko izjavila: “Istina je da nemam dečka, ali ne želim da pričam o svom emotivnom životu! Sada sam fokusirana isključivo na posao”.

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 26 Jan 2013, 16:28
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Sara Jovanović raskinula sa dečkom?!

Slika

Njeni nastupi u “Prvom glasu Srbije” će ostati upamćeni. Pevanje, koreografija i seksepil su njena tri aduta. Nekoliko dana nakon superfinala najpopularnijeg takmičenja Saru Jovanović novinari su zatekli na ručku i poput pravih profesionalaca rado je odgovarala na sva njihova pitanja. Ona je otkrila kako provodi dane, šta su joj rekle Mirna i Nevena posle svega i natpisima koji su se pojavljivali ovih dana u novinama. A iako je tokom takmičenja napominjala da je sa dečkom Nikolom dve godine u vezi, njega više ne spominje, već kaže da su joj čestitali roditelji i prijatelji.
“Veoma sam umorna. Evo prošla su tri dana i još nisam uspela da se odmorim”, otkriva Sara na početku.

Kako provodite ove dane van karantina? Kako vam je protekao prvi dan kod kuće?
“Zapravo, prvi dan sam prespavala. Probudila sam se tek uveče. Naravno videla sam se prvo sa mojima da sumiramo utiske, a onda i sa prijateljima. Za nas se još nije sve završilo. Svakog dana imam gomilu obaveza. Slikanje, snimanje, intevjui su moja svakodnevica otkako sam izašla iz karantina. Imam i slobodnog vremena više, ali se tada trudim da se vidim sa prijateljima.”

Ko vas je dočekao, a ko vam je čestitao na odličnom plasamanu?
“Moji roditelji. Bili su oduševljeni mojim plasmanom, ali i time što sam najzad kod kuće i što smo opet svo troje na okupu. Moji prijatelji i rođaci takođe su me podržali.”

Da li ste pričali sa Mirnom i Nevenom posle svega?
“Od nedelje uveče nas tri se viđamo svakog dana. Pričale smo o svemu i konstatovale smo da je sve proteklo kako treba. Niko nije ljut ili ne mislimo da nam je učinjena nepravda. Nas tri zapravo se ponašamo kao da se ništa nije dogodilo. I ovako smo provodile puno vremena zajedno na radionicama i u kući tako da super finale kao da nam se nije ni dogodilo. Sigurna sam da ćemo nastaviti da se družimo.”

Da li ste dobili neku ponudu otkako ste napolju?
“Ništa još od ozbiljnih ponuda. Tek kada vreme prođe ćemo videti kuda će me sve odvesti. Znam samo da bih volela da radim sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, a od pevača sa Marijom Šerifović.”

Rekli ste da bi voleli da snimite pesmu sa Vladom Georgievim i da ga “razmrdate”?
“Novinari su tu rečenicu izvukli iz konteksta. Pitali su me da li bih volela da sarađujem sa njim i ja sam rekla da mislm da on ima skriveni talenat u plesu, a ne da ga ja ‘razmrdam’. Sviđa mi se njegova boja glasa i volela bih da radim i sa njim.”

Da li su počele pripreme za Beosong?
“Nismo još imale vremena da radimo na tome. Još se sa sigurnošću ne zna šta će se desiti sa odlaskom na to takmičenje.”

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 26 Jan 2013, 18:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Sanja Dimitrijević i Uroš Ćertić: Ljubav nam kroji život

Da se kaskader Uroš Ćertić nije beskrajno trudio da osvoji srce mlade takmičarke muzičkog šou-programa Prvi glas Srbije Sanje Dimitrijević, danas njih dvoje ne bi ushićeno ispisivali tajne svoje ljubavi

Slika

Takmičarka muzičkog šou-programa Prvi glas Srbije Sanja Dimitrijević (27) i kaskader koji je imao na desetine uloga u holivudskim hit filmovima Uroš Ćertić (30) otpočeli su pre tri meseca strasnu ljubavnu romansu u kojoj beskrajno uživaju. Upoznali su se preko zajedničke prijateljice, ali emocije među njima nisu planule na prvu loptu.

Slika

- Nije bilo lako dovesti je na Dorćol. Vadio sam sve kečeve iz rukava tipa: Moj Dorćol je lep kraj, mogli bismo da se provozamo motorom… Šta sve nisam govorio i radio pokušavajući da je osvojim. Ona je toliko normalna i skromna devojka i stvarno neko mora da joj se mnogo svidi da bi započela vezu. Veliki je emotivac i izuzetno je kreativna. Volim njenu prirodnu, aristokratsku lepotu, bez grama šminke. Izgleda mi kao princeza, ali njen fizički izgled u potpunoj je senci njenih karakternih osobina koje su zadivljujuće. Na drugom sastanku na Kalemegdanskoj terasi rekao sam joj koliko mi se sviđa. Ponekad joj kažem: Još pedeset godina i dosta mi je. Onda možeš da nađeš drugog. Šalu na stranu, mislim da bi smak sveta nastupio onda kada bismo nas dvoje raskinuli - u dahu priča Uroš čija partnerka nije ništa manje uzbuđena kada govori o njihovoj vezi.

- Sa Urošem mi je predivno. Presrećna sam i ne mogu da verujem da sam pronašla nekog sa toliko razumevanja za svoje učešće u Prvom glasu Srbije. Prošlu vezu prekinula sam upravo zato što me ta osoba nije podržala u ostvarivanju mog profesionalnog sna - ističe pevačica koja uživa u romantičnim gestovima svog izabranika.

- Sudbina je odlučila da se upoznamo, a to što smo zajedno moraću da pripišem uglavnom sebi jer sam se oko nje trudio kao nikada u životu. Iako traje kratko, naša veza je sve ozbiljnija. Trenutno razmišljamo o tome kojeg ćemo psa da kupimo i istinski uživamo u sitnicama koje čine život - priča Ćertić koji se raduje svakom Sanjinom uspehu.

- Kao osoba koja voli to što radi, podržavam Sanju u nameri da izgradi ozbiljnu karijeru. U početku nije znala čime se bavim, ali ni kasnije joj nije smetalo to što sam poznati kaskader sa povremenim glumačkim ulogama. Otkad se znamo, samo dva puta putovao sam na inostrane angažmane i naravno da zbog svih izazova koje podrazumeva moja profesija Sanja strepi za mene - kaže Uroš, a njegova draga se nadovezuje.

- Po prirodi je malo luckast, a njegovo zanimanje ponekad me plaši. Ne volim ni motore ni mnoge druge opasne rekvizite koje koristi, ali verujem da je dobar u svom poslu. Kako uz to redovno trenira, i sama sam počela da vežbam - priča pevačica koju njen dragi svake subote čeka pred studijom Prvog glasa Srbije.

Slika

- Svaki put joj nosim kofere, budući da svi takmičari spakovani dolaze u studio, ne znajući ko će tog dana da napusti šou. Nakon toga najčešće odemo kod mene, otvorimo flašu vina da nazdravimo u čast njenog prolaska i ta dva, tri dana koliko je tokom nedelje slobodna, stalno smo zajedno - naglašava Ćertić koji je pre nekoliko dana fotografisan u provodu sa svojom drugaricom, atraktivnom glumicom Marijom Karan koja mu je obezbedila mnoge kontakte u svetu holivudskog filma, pa sada s ponosom ističe kako poznaje mnoge slavne umetnike.

- Tom Kruz je sjajan, a isto tako i Ben Stiler. Kaskaderi inače veoma poštuju Kruza jer devedeset i devet odsto svojih kaskaderskih scena radi sam i zna koliko nam je teško, dok pojedini glumci i ne razmišljaju o tome koliko je taj posao rizičan sve dok se ne dogodi neka nezgoda pa kaskader pred njima zadobije otvoreni prelom noge ili ruke - završava ovaj hrabri i zaljubljeni momak.

story

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 26 Jan 2013, 19:32
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Nevena Božović: Nemojte verovati u sve što pročitate

Iako su brojni mediji u nekoliko navrata pisali da nije prežalila to što je u finalu Prvog glasa Srbije izgubila od Mirne Radulović, ona ističe da je ponosna što je bila deo ovog takmičenja.

Slika

Talentovana pevačica iz Kosovske Mitrovice, koja je oduševila publiku svojim raskošnim glasom ali i nežnom pojavom, na najlepši način demantovala je razne novinske natpise.

Slika

- Ponosna sam na to što sam bila deo Prvog Glasa Srbije! Upoznala sam toliko divnih ljudi koji mi već sada nedostaju. I nemojte verovati u sve sto pročitate! – napisala je Nevena na Twitteru.

Story

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 28 Jan 2013, 14:28
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Saška Janković pevala na Beoviziji 2009. godine

Bivša finalistkinja "Prvog glasa Srbije" otpevala je tada numeru "Nauči me" i zauzela je u finalnoj večeri 10. mesto

Slika

Saška Janković, bivša finalistkinja “Prvog glasa Srbije”, oprobala se 2009. godine na takmičenju “Beovizija”, na kome se birao predstavnik Srbije za pesmu “Evrovizije”, koja se te godine održavala u Moskvi.

Mlada pevačica otpevala je tada numeru “Nauči me” i zauzela je u finalnoj večeri 10. mesto. Pobednik “Beovizije”, koja se 2009. godine održala u Centru “Sava”, bio je Marko Kon sa pesmom “Cipela”.

Telegraf

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 29 Jan 2013, 10:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

PRVA SVAĐA SRBIJE: Nevena: Gadiš mi se! Mirna: Ljubomorna si!

Božovićka i Radulovićka žestoko se posvađale u jednom beogradskom baru, a gosti sprečili tuču u poslednjem momentu

Slika

Od finala „Prvog glasa Srbije“ prošle su samo dve nedelje, a strasti se još ne smiruju. Iako su i pobednica Mirna Radulović i Nevena Božović uoči završnice takmičenja govorile pohvalno jedna o drugoj, njihov pravi rivalitet tek sad dolazi do izražaja. I to umalo kroz fizički obračun. Pre nekoliko večeri u beogradskom baru „Our“ obrele su se Mirna, Nevena i još nekoliko učesnika šoua. Delovalo je da je među njima sve u najboljem redu... Sve dok Nevena u jednom momentu na glas sa prijateljem nije prokomentarisala Radulovićku.

- Smučila mi se, ne mogu više da je gledam! - vrisnula je Nevena, koja je u „Prvom glasu“ osvojila drugo mesto:
- Od finala je nepodnošljiva, ne znam šta ta devojka umišlja! Zgadila mi se!
Kad je to čula, Mirna joj se unela ljutito u lice.
- Ljubomorna si! Ali to je sve što možeš! Bolje ti je da ne spletkariš i ne pljuješ da ja ne bih progovorila - siktala je temperamentna Subotičanka.
Nevena je zatim ustala, a Mirna napravila korak unazad. Počela je bučna rasprava, kojoj je pored gostiju lokala i ostalih učesnika takmičenja prisustvovalo i nekoliko novinara, ali i radnika televizije Prva, koja je emitovala šou. Upravo njihovom reakcijom sprečen je fizički obračun dve mlade pevačice.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa obe devojke, ali se nisu javljale.

Puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 29 Jan 2013, 17:27
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Mirna Radulović: Prva prevara Srbije, prva svađa Srbije, prva tuča Srbije...sve je laž

Slika

Pobednica druge sezone Prvog glasa Srbije osvrnula se na brojna medijska pisanja koja kolaju od kada je trijumfovala na ovom takmičenju, a naročito na navodnu svađu sa bivšim dečkom i koleginicom Nevenom Božović.

Umesto da se sekira zbog tih natpisa, talentovana pevačica uživa u popularnosti i druženju sa brojnim fanovima, a uspela je i da se našali na Twitteru zbog novonastale situacije.

- Prva prevara Srbije, prva svađa Srbije, prva tuča Srbije...sve je laž ali je bitno da sam ja uvek PRVA – napisala je Mirna koja sa nestrpljenjem iščekuje nastup u tržnom centru Delta City u Podgorici 1. februara gde će pevati sa Nevenom Božović, Sarom Jovanović, Zoranom Stanićem i Borisom Petrovićem.

Slika

- PGS u Podgorici. Nadamo se da ste spremni i da se radujete bar koliko mi. A za sve moje drage sugrađane A Girl Between Maniacs uskoro u Galeriji – pohvalila se mlada zvezda koja će u ovom subotičkom hotelu nastupiti za Dan zaljubljenih.

Story

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Jan 2013, 19:49
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11

Sara Jovanović - zvezda u usponu

Mlada zvezda "našla" se na naslovnoj strani novog izdanja poznatog časopisa "Cosmopolitan".

Slika

Sara Jovanović (19) jedna od finalistkinja takmičenja "Prvi glas Srbije", posebno je plenila svojom energijom i nastupima, pa otud i ideja uredništva da se mlada pevačica nađe na naslovnoj strani ovog časopisa.

Slika

Novi broj časopisa biće na kioscima 31. januara u kome možete pročitati i inervju sa Sarom. Ovde možete pročitati deo.

"Romantična i dosta pažljiva i dajem 100 odsto sebe što nekad i nije dobro. Imala sam jedno veliko razočaranje, ali se ne kajem. Svako to mora da prođe da bi naučio da voli na pravi način. Moja lekcija je bila da ne budem brzopleta i da uvek razmišljam svojim mozgom, a ne srcem. Za mene je prava ljubav ona u koju je uključena racionalnost", izjavila je Sara.

Sara je na nedavno završenom Prvom glasu Srbije osvojila "bronzu", ali je stekla i armiju fanova širom Balkana, pre svega provokativnim nastupima i širokim osmehom. Pored toga, Sarin pevački talenat je neosporan, zbog čega joj mnogi domaći muzičari predviđaju svetsku karijeru...

(MONDO)

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o 'Prvom glasu Srbije'  |  Poslato: 31 Jan 2013, 10:50
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Zašto je Sara na naslovnici?

Mlada zvezda "našla" se na naslovnoj strani novog izdanja poznatog časopisa "Cosmopolitan".

Slika

Predviđaju joj svetsku slavu
Sara Jovanović (19) jedna od finalistkinja takmičenja "Prvi glas Srbije", posebno je plenila svojom energijom i nastupima, pa otud i ideja uredništva da se mlada pevačica nađe na naslovnoj strani ovog časopisa.

"Romantična i dosta pažljiva i dajem 100 odsto sebe što nekad i nije dobro. Imala sam jedno veliko razočaranje, ali se ne kajem. Svako to mora da prođe da bi naučio da voli na pravi način. Moja lekcija je bila da ne budem brzopleta i da uvek razmišljam svojim mozgom, a ne srcem. Za mene je prava ljubav ona u koju je uključena racionalnost", izjavila je Sara.

Sara je na nedavno završenom Prvom glasu Srbije osvojila "bronzu", ali je stekla i armiju fanova širom Balkana, pre svega provokativnim nastupima i širokim osmehom. Pored toga, Sarin pevački talenat je neosporan, zbog čega joj mnogi domaći muzičari predviđaju svetsku karijeru...

Vesti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu