Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 01 Nov 2024, 02:14

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 25 Jun 2012, 19:45
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Ava: Ja sam studentkinja tri jezika!

Iako su se mnogi smejali komičnim izjavama Ave Karabatić, poput one da „želi da pozdravi roditelje, a naročito mamu i tatu“, učesnica „Survivora“ tvrdi da to nisu njene reči?!

Slika

- Sve što se po forumima piše da sam rekla, nigde nije zabeleženo kamerom. To nisu moje izjave, već ih je neki zlobnik izmislio. Ja sam studentkinja tri jezika, i to sigurno nisu moje izjave – rekla je između ostalog starleta u intervjuu za „Stori“. Mnoge bisere Ava je izgovorila baš pred kamerama, ali izgleda da je istina samo ono što odgovara „studentkinji tri jezika“.

Poznatiinfo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:51
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

STANIJA ŠALJE "VRELE" POLJUPCE IZ BUDVE: ALI U ČIJEM JE TO ZAGRLJAJU? (FOTO)

Starleta uživa u lepom vremenu, ali nećete verovati s kim se našla u Budvi

Slika

Stanija Dobrojević je na odmoru. Sunča se na crnogorskom primorju. Nije propustila priliku da pošalje poljubac iz vrele Budve. Ali- ona nikje sama.
Podelila je fotografiju na kojoj je tik uz nju njen "Survajver" saborac Nikola Šoć.

Slika

S media

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 27 Jun 2012, 10:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

VLADA VUKSANOVIC: ZGODAN I PREPLANUO, ŠALJE POZDRAVE S MIKONOSA!

Nakon borbe i pobede na Kostariki, usledila je Ibica gde je snimao spot s Natašom Bekvalac. A sada uživa na Mikonosu.

Slika

Maneken Vlada Vuksanović uživa na suncu, plažama, a sudeći po fotografiji, odmor mu itekako prija.
Manekene je podelio fotku na Fejsbuku. Zgodan i preplanuo šalje pozdrave s Mikonosa.
Ibica mu očigledno nije bila dovoljna.

Slika

S media

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 28 Jun 2012, 16:07
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

SEKSI: Bikini fotke Aleksandre Nakove

Pogledajte slike makedonske starlete, koje je uradila za kampanju reklamiranja kupaćih kostima

Slika

Bivša učesnica rijalitija “Survajver” Aleksandra Nakova radi punom parom nakon povratka sa Kostarike. Tako je uradila i set fotografija za katalog kupaćih kostima. Pred objektivom makedonskog fotografa Aleksandra Velova Nakova je pozirala pored bazena u provokativnim pozama odevena u seksi bikinije.

Zgodna Makedonka nakon snimanja “Survajvera” često boravi i u Beogradu, gde često izlazi sa Stanijom Dobrojević po prestoničkim klubovima. Inače, nedavno su se njih dve vratile sa letovanja u Crnoj Gori.

Pogledajte nove fotografije makedonske starlete:

Slika

Slika

Slika

Slika

Telegraf

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 29 Jun 2012, 09:46
Korisnikov avatar
rang
rang

Stanija na topovima

U Kragujevcu i Kraljevu večeras i sutra promotivne žurke Guarana foam festa

Slika

Pena kreće na turneju po Srbiji!
Četvrti po redu Guarana foam fest održaće se 1. septembra u Beogradskoj areni, a ono što prethodi najvećem festivalu pene u Evropi jesu desetine promotivnih žurki po Srbiji i regionu. Prva u nizu održaće se večeras u Kragujevcu, u „Zastavinoj bašti“, sa početkom u 22 sata, a već u subotu fešta se seli u Kraljevo, i to na sportske terene pored Ibra, gde će biti priređena u okviru Veselog spusta, takođe u 22 sata.

Guarana foam fest će ove godine imati više od stotinu VIP promotera, među kojima će se naći pevači, glumci, sportisti, a sada će se na pena-topovima naći Milica Majstorović i Stanija Dobrojević.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 30 Jun 2012, 09:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Maja Lena: Raspadam se!

Doktori nisu mogli da veruju kad su videli veliki herpes na mojoj butini. Kažu da on izbija ljudima od 60 godina! Mnogo me boli

Slika

Bol boluje.
Maji Leni Lopatni, bivšoj učesnici „Survajvera“, pojavio se ogroman herpes na butini leve noge. Danima se nije dobro osećala, a kada je otišla kod lekara, dobila je zabranu izlaska iz kuće i preporuku da pod hitno promeni način života.

- U šoku sam! - prvo je što nam je drhtavim glasom rekla Maja Lena.

Mlada studentkinja kaže kako ne može oka da sklopi od bolova.

- Mnogo me boli. Imam osećaj kao da se raspadam! Čula sam da se herpes dobija zbog emocionalnog ili fizičkog stresa, a ja sam nakon Kostarike stalno u nekom stresu i normalno je da mi je oslabio imunitet. Bila sam u bolnici i doktori nisu mogli da veruju kad su videli. Rekli su mi da to obično izbija ljudima od 60 godina i da je retkost da mlade osobe tako nešto zadesi! A ja imam tek 20 godina!

Ćerka Mije Begović ne krije strah.

- Mnogo sam se uplašila, a doktori su me dodatno prestravili. Prvo sam mislila da je to neka alergija. Lekar mi je zabranio da izlazim iz kuće... Moram da promenim način života jer sam noćna ptica i da regulišem ishranu. Na terapiji sam i pijem čak 12 tableta dnevno! Mama mnogo brine o meni, kao da sam beba. Stalno me zove, raspituje se kako mi je. Naručila mi je neke homeopatske preparate. Nadam da će sve biti kako treba. Ako sam preživela Kostariku, sve ću preživeti - naglašava Maja Lena.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 30 Jun 2012, 14:59
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

STANIJA DOBROJEVIĆ
Devojke, neka vas vodi srce a ne novčanik

Najpoznatija domaća starleta, „Plejboj zečica", govori o mogućem kraju ekonomske krize, kakav će premijer biti Ivica Dačić i kao studentkinja ekonomije savetuje devojke da li je isplativije biti devojka ruskog biznismena ili perspektivnog fudbalera

Slika

Ko zna ko će biti zvezda ovog leta. Italijanski fudbaler Andrea Pirlo ili španski Andreas Inijesta. I pregovori o srpskoj vladi i njenom mandataru bili su pod podjednakom medijskom pažnjom kao i driblinzi i suvi listovi Ozila, Balotelija i ekipe.
Stanija Dobrojević nema problema sa ulaskom u medije i radnici koji rade na njenom pres klipingu imaju problema sa upalom mišića jer ova starleta svakodnevno „ukrade" makar stranicu što dnevne, što revijalne štampe.
Pitanje da li je Stanija naterala Adema Ljajića da peva postala je bitnija od broja ministarstava koje dobija Mlađan Dinkić koji će joj, kao budućem ekonomisti, možda poveriti neki resor.

Slika

Bajaga na novom albumu peva: „I kažu biće kriza kao trideset i neke." Mnogi su depresivni zbog ekonomske krize. Ti studiraš ekonomiju i pitam te da li će svetska ekonomska kriza proći? A kada ćemo mi izaći iz nje?
- Što o tome pitaš jednu „starletu" hahaha... Šalim se. Krize dolaze i prolaze u ciklusima, tako je bilo i tako će biti. Naravno da će ova kriza proći, a mi još dobro stojimo u kakvim se krizama većina zemalja u Evropi i svetu nalazi. Suviše smo mala zemlja da bismo uticali na globalnu ekonomsku situaciju, ali je ovo velika prilika da sa dobrim idejama pokrenemo privredu.

Press

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 30 Jun 2012, 20:00
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Stanija šaputala, pa pokazala bradavicu i gaće!

Kamere emisije Ekskluziv snimale su starletu u studiju gde je snimala (šaputala) reči svoje prve pesme"Umri bez mene", ali su zabeležile mnogo više od "muzičkog događaja"

Slika

Stanija je i ovog puta počastila gledaoce i onim što možda nisu hteli. Malo je odšaputala reči pesme "Umri bez mene", njenog dueta s provokativnim Marjanom Kamenovićem, a onda pokazivala gaćice, pa se izuvala, obuvala, trčala, i na kraju, pokazala bradavicu. I sve to uz široki osmeh. I s obzirom na to da se priča da je ponovo u vezi s jednom fudbalerom, ovoga puta mladim Ademom Ljajićem, ona je na tu temu imala šta da poruči:
- Kažu da uništavam karijere fudbalera. Znači, fudbaleri, bežite od mene!

Slika

A onda je, ničim izazavana sela na motor, uz komentar da bi fudbaleri trebalo da se posvete pravoj lopti, a da o njenoj "lopti" mogu samo da sanjaju!

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 01 Jul 2012, 13:04
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

“Survajver 5″: Uskoro počinje snimanje nove VIP sezone!

Snimanje rijalitija "Survajver" počinje u avgustu, ponovo u ekipi VIP takmičari iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore

Slika

Prošlo je mesec dana od završetka četvrte sezone ekstremnog rijalitija “Survajver”, a producenti već planiraju snimanje sledeće avanture. Kako ekskluzivno saznaje Telegraf.rs, naslednici Vlade Vuksanovića, Stanije, Ave Karabatić trebalo bi već u avgustu da se otisnu put Kostarike, gde će se, ponovo u koprodukciji sa hrvatskim RTL, snimati nova VIP sezona.

- Produkcija je zadovoljna kako je proteklo snimanje na obalama Kostarike, a dobre stvari ne treba menjati – otkriva izvor našeg portala blizak TV Prvoj, i dodaje da su već u toku kontaktiranja javnih ličnosti i pregovori o honorarima.

- Kasting je uveliko počeo, ali se zasad vrše samo načelni pregovori. U svakom slučaju, završni izbor biće najmanje jednako dobar kao i ovaj poslednji i treba očekivati još ekstremnije, još zanimljivije i još atraktivnije takmičare.

U planu je da peta sezona ovog ekstremnog rijalitija bude ponovo regionalnog karaktera, pa se kontaktiraju javne ličnosti iz Hrvatske, Makedonoje, Crne Gore i Srbije.

Inače, prethodna sezona je najbolje medijski propraćena od početka emitovanja ovog šoua u Srbiji.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 02 Jul 2012, 10:32
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

ADEM KUPIO STANIJI STAN OD 150.000 EVRA!

Mladom fudbaleru dosadilo da stalno putuje u Novi Sad kako bi se viđao sa starletom pa problem rešio kupovinom stana kod Beogradske arene

Slika

Adem Ljajić i Stanija Dobrojević više ne mogu da sakriju svoju vezu, a da je mladi fudbaler potpuno izgubio glavu za starletom potvrđuje i to što je ovih dana kupio stan u blizini Beogradske arene, vredan 150.000 evra, u kome ima nameru da se viđa sa njom, piše Kurir.

Tako će Ljajić olakšati život i Staniji i sebi, jer je zbog još sveže veze s novopečenom pevačicom dosta vremena provodio u Novom Sadu. Nakon neuspelog skrivanja, zaljubljeni par viđen je na Crnogorskom primorju, a kako Kurir saznaje, proveli su šest dana odmora u luksuznom hotelu u Bečićima.

Stanija i Adem su se u Srbiju vratili odvojeno, a mesto ponovnog susreta sigurno će biti novo ljubavno gnezdo kod hotela „In“, gde je i restoran Novaka Đokovića.

Telegraf

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu