Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 02 Maj 2025, 17:14

Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 12 Jun 2012, 00:18
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

SEKSI: Stanija se opet pući (FOTO)

Atraktivna starleta obradovala fanove novim provokativnIm fotkama

Bivša učesnica „Survajvera“ Stanija Dobrojević ne prestaje da fascinira svoje fanove izazovnim fotografijama. Starleta na dnevnoj bazi „ubaci“ po nekoliko seksi slika, što je i danas bio običaj.

Ovog puta, Stanija je pozirala sa napućenim ustima, pokazujući svoju besprekornu zategnutu figuru. Osim ove fotke, “Plejboj” zečica je postavila još nekoliko provokativnih slika, od izležavanja na kauču u kupaćem kostimu, kao i poziranje sa voditeljkom “Dnevnog magazina” i manekenkom Katarinom Vučetić.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Telegraf

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 12 Jun 2012, 16:08
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Vladimir Vuksanović: Bio sam u paralelnim vezama

Maneken i učesnik šou-programa Survivor Vladimir Vuksanović priča kakav odnos neguje sa sestrama Kristinom i Natašom Bekvalac i kaže da se ranije istovremeno zabavljao sa dve devojke

Slika

Iako mu bezbrižno detinjstvo koje je proveo na Vračaru nije usadilo iskonski životni žar borbe, maneken Vladimir Vuksanović (24) odlično se snašao u rijaliti šou-programu Survivor koji je sniman u Kostariki. Ovom stasitom momku koji je u javnosti često dovođen u vezu sa poznatim damama, najvažniji je porodični mir koji je uspostavio u skladnim i iskrenim odnosom sa majkom Jovankom. Iznenadna smrt njegovog oca Vojislava, kada je Vladimir bio petnaestogodišnjak, uticala je na to da on rano sazri i upusti se u koštac sa izazovima tinejdžerkom doba nakon kojeg je doneo odluku da paralelno studira i bavi se manekenstvom. Atraktivni model koji je po završetku studija ekonomije upisao master studije finansija i bankarstva na ogranku britanskog Šefild univerziteta u Solunu, nedavno je okončao romansu sa dve godine mlađom studentkinjom Ivanom, a u intervjuu za Story, Vuksanović otkriva nepoznate detalje iz svog života, priča o tome da li mu je život bio ugrožen u Kostariki i razotkriva prirodu odnosa sa sestrama Natašom i Kristinom Bekvalac.

Slika

Story: Da li vam je život zaista bio ugrožen kada vas je ujela meduza na Kostariki?

- Asistirao sam Sebastianu Fleisu dok je lovio jastoge i pazio da mu se ne približi neko od mnogobrojnih morskih čudovišta. Pokušao sam da oteram ogromnu meduzu plavičaste boje koja je krenula prema meni, ali dok sam izronio da uzmem dah, ona me je već opekla po ruci. U roku od minut vremena ruka mi je otekla i brzom intervencijom lekarske ekipe ubrizgan mi je protivotrov direktno u venu. U narednih deset dana imao sam ožiljak na ruci, ali nisam se borio za život kao što se pisalo po medijima.

Story: Koje ste vakcine primili pred odlazak na put?

- Primili smo vakcine protiv tetanusa i hepatitisa A i B. Imali smo česte preglede i svima nam je jetra pomalo razorena zbog toga što smo pili veoma jake lekove malaorone na prazan stomak.

Story: Jeste li imali razgovore sa psihijatrom?

- Da i mnogo nam je pomogao. Rekao nam je da otkako se emituje Survivor nikada nije bio toliko angažovan oko takmičara jer su ljudi konstantno pre borbi dolazili da se konsultuju. Mislim da sam najmanje pričao s njim i jedini sam ja njega pitao kako se oseća.

Story: Kakve reakcije dobijate na svoje učešće u Survivoru?

- Prija mi što me zaustavljaju na ulici i na pozitivan način komentarišu moje učešće. Nisam morao da glumim nego sam se ponašao onako kako to činim i privatno pa mi nije bilo teško.

Story: Da li vam je smetalo stalno udvaranje Ave Karabatić?

- Ne, naprotiv, bilo mi je simpatično. Ona je dobra devojka puna pozitivne energije i zaista mi je bila potrebna u plemenu. Kad god sam je pogledao, vraćala mi je osmeh na lice.

Story: Jeste li čitali njene izjave o tome kako bi se zbog vas preselila u Srbiju?

- To mi je pričala i dok smo bili tamo, a ja i dalje mislim kako je to šala. Ava će se u Srbiju možda preseliti zbog svojih poslovnih planova, a ne zbog mene.

Story: Volite li žensku inicijativu u osvajanju?

- Ponekad da, zavisi od situacije, ali Avi sam rekao kako bih voleo da ostanemo drugari i zadržimo ovakav odnos. Ako bi on prešao u nešto drugo, mislim da u budućnosti među nama ne bi baš sve bilo kako treba.

Story: Survivor vas je ipak koštao romanse sa studentkinjom Ivanom. Kako ste joj nakon višenedeljnog razmišljanja saopštili da želite raskid?

- Nisam je povredio i mislim da sam ispao fer jer sam bio iskren. Mogao sam da nastavim tu vezu i ne budem džentlmen, ali to ne volim da radim. Vratio sam se u Grčku na fakultet i sada stvarno ne bih imao vremena za tu romansu. Rekao sam joj: Završili smo, imam mnogo obaveza i najbitnije mi je da završim fakultet. Nakon toga lako ću ići u nove ljubavne pobede.

Story: Jeste li nekada bili u paralelnim vezama?

- Kada sam stvarno zaljubljen, ne ulazim u paralelne veze, ali desilo mi se da budem i u takvim romansama. Na kraju se sve otkrilo, ali bio sam iskren prema obema i priznao im šta sam radio. To je bilo dok sam bio klinac, ali to više ne radim. Jedan od razloga nedavnog raskida sa devojkom jeste to što sam mogao da budem u paralelnoj vezi, a nisam želeo.

Story: Da li ste sada u vezi?

- Nemam devojku i ne planiram da je imam sve dok u junu ne završim obaveze oko fakulteta i dok se ne završi Survivor.

Story: A kako je to moguće s obzirom na to da Kristina i Nataša Bekvalac tvrde da su u vezi s vama?

- Kristina i Nataša se šale na taj račun. Bili smo u istom društvu jednom prilikom i odakle je potekla priča o navodnoj romansi sa Natašom.

Story: Šali li se Kristina i kada kaže da je ona s vama u vezi, a da vam je Nataša zapravo paravan?

- Sada radim na tome da budem s obema i nadam se da ću u tome uspeti. (Smeh) Šalu na stranu, Kristina mi je aktuelna, a Nataša buduća drugarica.

Story: Kako iz ove perspektive gledate na očevu smrt koja vas je navela da prerano odrastete?

- To je je veoma težak period mog života jer se to desilo kada sam imao petnaest godina i praktično sam bio dete čija se ličnost tek formirala. Mami dugujem najveću zahvalnost što me je odgajila i vaspitala. Bio je to težak period i ne znam šta bi drugi radili na mom mestu. Ja sam srećom izašao na pravi put i to je najbitnije.

Story: Imate li plan čime ćete se baviti nakon završetka manekenske karijere?

- Manekenstvo shvatam kao hobi pa zato i završavam fakultet. Planiram da putujem neko vreme, a potom da se vratim u Srbiju i nađem posao u struci.

Story: Da li sada kontaktirate sa pevačicama Cecom Ražnatović s kojom su vas mediji spajali i Anom Kokić u čijem ste spotu glumili?

- Dobio sam poruke od obe i slično su glasile: Čule smo da si u Survivoru, svaka čast. Nadamo se da sve protiče kako treba.

Story: Smatrate li sebe seks simbolom?

- Neka o tome sude devojke. Prija mi kada me u nekim anketama proglašavaju za najseksepilnijeg frajera i to delimično opravdava hobi kojim se bavim.

Story

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 12 Jun 2012, 16:24
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Kristina Bekvalac i Nikola Šoć otvorili sezonu kupanja na Crnogorskom primorju

Stilistkinja i maneken uživali u društvu prijatelja Farisa Jume, na Kraljičinoj plaži pokraj Svetog Stefana

Slika

Iako su pojedini mediji pokušavali da ih zavade raznim interpretacijama njihovih izjava nakon finala Survivora, stilistkinja Kristina Bekvalac i maneken Nikola Šoć i dalje su u odličnim odnosima.

Ovaj nesuđeni emotivni par dan je proveo na Kraljičinoj plaži pokraj Svetog Stefana i to u društvu zajedničkog prijatelja Farisa Jume, inače menadžera pop zvezde i Kristinine sestre Nataše Bekvalac. Sudeći po fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama Kristina je uspela da sačuva odličnu liniju i nakon Survivora a pohvale na račun svog zgodnog tela dobijala je na svakom koraku tokom boravka na Kraljičinoj plaži.

Story

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 13 Jun 2012, 02:55
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Maja Lena: Kad bih srela Avu okrenula bih glavu

Ona tvrdi da nije u vezi sa Nikolom Šoćem, kao i da je veza sa Ognjenom za nju bila smešna

Slika

Bivša učesnica rijalitija "Survivor Kostarika" Maja Lena Lopatni šokirana je tračevima koje plasira naša štampa. Ona tvrdi da nije u vezi sa Nikolom Šoćem, ali je poverila da je veza sa Ognjenom za nju bila smešna. Maja kaže da je Avina odluka u finalu zaprepastila jer je navodno pričala da će glasti za Milana pa se predomislila.

- Šokirana sam time šta prenose hrvatski mediji. Nemam reči za sve izmišnjene skandale i žutilo. Ja sam slobodna deovjka, izlazim i zabavljam se. Sa nekim ljudima iz "Survivora" se često viđam, a sa nekima sam zahladnela odnose, na primer sa Ognjenom Kajganićem. Sa Nikolom nemam ništa - rekla je Maja za hrvatske medije.

Ćerka Mije Begović je rekla i da se zaprepastila Avinom odlukom u finalu "Survivora".

- To što je Ava uradila je stvarno ružno i kada bih je negde srela okrenula bih glavu na drugu stranu. Sramota je što je svima govorila da će glasati za Milana, to je rekla i Milanovoj ženi, ali se na kraju predomislila. Stvarno je sramota što se "Survivor" sveo na skandalozan rijaliti kao što su "Veliki brat" i "Farma". Mislim da je Vlada dobar dečko, ali Milanovoj prodici je novac bio potrebniji - rekla je Ava.

Ipak, Maja je najviše besna na svog bivšeg dečka.

- O njemu ne želim ništa da kažem, nije vredan ni da ga pomenem - bila je odlučna studentkinja novinarstva.

Novosti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 13 Jun 2012, 04:46
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ava izgubila telefon sa slikama!

Starleti Avi Karabatić nedavno su ukrali torbicu u kojoj je bio telefon, 1.000 evra, parfem i sjaj za usne. Međutim, u mobilnom aparatu Ava je imala nekoliko fotografija, zbog kojih mnogo ne brine jer su joj bitniji kontakti koji su joj tamo ostali.

Slika

- Hvala bogu, pa nisam imala puno slika u telefonu. Jako mi je bitno da toga nemam u telefonu. Ja koristim one obične telefone, ne koristim „tač skrin“. Imala sam tri fotografije, dve su od mojih roditelja, jedna od moje najbolje drugarice. I da, imala sam jednu sliku sa jednog fotografisanja u malo izazovnijem izdanju, ali ne brinem zbog toga. Ja samo molim da mi vrate telefon jer sam imala puno kontakata, koji su mi jako potrebni zbog posla - izjavila je Ava za naš list.

Kokan Mladenović: Neću podneti ostavku!

Povodom aktuelnih zbivanja u “Ateljeu 212”, zbog peticije glumaca za svemu upravnika, oglasio se i Kokan Mladenović::
- Ostavka se podnosi kada ste neuspešni. Budući da je ova kuća u svim segmentima uspešna, umnogostručila svoj uspeh. Upravnik se postaje imenovanjem Skupštine grada. Postavljen sam da unapredim poslovanje, to smo i uradili tako da o ostavci i ne razmišljam - izjavio je.

Alo

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 13 Jun 2012, 04:49
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

GOLA ŠATRA: Stanija se skidala pred Romima

Starleta se skinula u donji veš i posramila Romkinju koja joj je bila domaćin u večerašnjoj epizodi rijalitija "Šatra" na TV Prvoj

Slika

Eksluzivni gosti u večerašnjoj epizodi rijatili šoua “Šatra” su Stanija Dobrojević i Nenad Knežević Knez. Bivši učesnici “Survajvera” došli su u romsko naselje kako bi pomogli oko svadbe, a starleta je iskoristila priliku da, ovog puta pred oduševljenim Romima pokaže zmijsko telo.

Stanija je bilja zadužena za “ženski deo” svadbe. Starleta se i skidala, što je posramilo devojku koja je bila Stanijina domaćica.

- Ja ne znam šta je tu strašno. Volela bih da su Romi malo slobodniji – rekla je Stanija posle skidanja.

Telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 14 Jun 2012, 13:39
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

NOVA LJUBAV: Stanija i Adem Ljajić u vezi!

Fudbaler je starleti u početku slao cveće, šampanjac i plišane igračke, a sada joj i otvoreno izjavljuje ljubav

Slika

Fudbaler Adem Ljajić potpuno je izgubio glavu za srpskom starletom Stanijom Dobrojević, kažu njegovi bliski prijatelji.

- Adem je svako malo u Novom Sadu, a razlog je niko drugi do Stanija Dobrojević! Stalno se pojavljuju na istim mestima, i u početku joj je slao cveće, šampanjac i plišane igračke, a sada joj i otvoreno izjavljuje ljubav. Nedavno joj je u novosadskom lokalu “Đardino” za sto poslao plišanog medvedića, što ju je oduševilo. Time ju je definitivno osvojio – priča izvor koji se našao na licu mesta.

Starleta na Fejsbuku jasno daje do znanja da su joj se probudili leptirići u stomaku, da romansa postoji. “Ovo srce mnogo voli, ukradite ga”, samo je jedan od njenih statusa.

- Pa, može li da prođe jedan jedini dan, a da nisam zaljubljena i da nisam u “ozbiljnoj” vezi s nekim fudbalerom?! Ruku na srce, Adem je mnogo sladak i simpatičan dečko, a što se veza tiče, verujem da ćete upravo vi biti prvi koji će znati sve detalje ako bude ozbiljne veze, i to je sve što zasad hoću i mogu da kažem – bila je zagonetna starleta u izjavi za “Kurir”.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 16 Jun 2012, 15:27
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Skandal: Vladi Vuksanoviću zet producent “Survajvera”!

Vuksanović je brat od ujaka voditeljke Bojane Janković, čiji je suprug Ognjen producent. Učesnici rijalitija šokirani. Vlada: "Tačno je da mi je Bojana sestra, ali nemam komentar na navode da mi je njen muž pomogao da pobedim"

Slika

Maneken Vladimir Vuksanović, koji je nedavno pobedio u rijalitiju “Survajver”, u rodbinskoj je vezi sa glavnim producentom ovog popularnog rijalitija, koji se emitovao na TV Prva. Kako “Press” saznaje, Vlada je brat od ujaka bivše manekenke Ivane Škorić i njene sestre bliznakinje, poznate voditeljke Bojane Janković, čiji je suprug Ognjen Janković, inače frontmen grupe “Beogradski sindikat” i jedan od čelnih ljudi produkcije “Vižen tim”, koja radi “Survajver”.

Mnogo buke diglo se nedavno kada su pojedini takmičari posle finala shvatili da je Vuksanović u rodbinskoj vezi sa producentom “Survajvera”. Čak i oni koji su glasali za njega počeli su da sumnjaju u njegovu pobedu, pa su usledile spekulacije o tome da je imao privilegije. Iako se to nije videlo, na prvi pogled mnogi smatraju da postoji mogućnost da je Vuksanović dobijao informacije o porodici i neke slične sitne ustupke koji su mu olakšali pobedu, kaže naš izvor blizak produkciji.

Slika

Kako saznajemo, Bojanina mama i Vladin tata su rođeni brat i sestra, ali se voditeljka i maneken u detinjstvu nisu mnogo družili. Njihov odnos se popravio kada su odrasli, ali nikada nisu bili bliski.

Kada smo kontaktirali zgodnog manekena, on je ljutito odgovorio da ga ostavimo na miru, kratko potvrdivši da mu Ivana i Bojana jesu sestre.

- Tačno je da su mi Ivana i Bojana sestre. Moj otac i njihova majka su rođeni brat i sestra, ali nemam komentar na navode da mi je Bojanin muž pomogao da pobedim. Stvarno više ne znam dokle ide sve ovo, dosta mi je spekulacija – ukratko je rekao Vlada i prekinuo razgovor.

Reakcije učesnika “Survajvora”:

Neven Ciganović: Iznenađen sam

- Nisam znao da su rođaci. Iznenađen sam. Video sam da Ognjena dosta ljudi sa vaše estrade zna. Ne znam da li je producent pomogao Vladi da pobedi, ali verujem da je maneken zbog te veze mogao da ima neke protekcije.

Slika

Stanija Dobrojević: U šoku sam, svi imaju veze

- Njih dvojica rođaci?! Šokirana sam! Nisam imala pojma niti sam nešto čudno između njih dvojice primetila, ali sada mi je jasno da u Srbiji nijedan rijaliti ne može da prođe bez dobre veze.

Jelena Maćić: Vladu je zadesilo sve najgore

- Jako sam iznenađena ovom informacijom, ali mislim da to nije uticalo na njegovu pobedu. Vladimira je tamo sve najgore zadesilo, od bolesti, ujeda životinja, pa sad i do ove priče o nameštaljki.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 16 Jun 2012, 16:42
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

TW KRALJICA: Stanija pobedila na Tviteru, Vlada ima osam puta manje fanova!

Seksi starleta ima 8.728 pratilaca na Tviteru, što je osam puta više od pobednika Vlade Vuksanovića. Kristina i Marko imaju jedva više od 2.000 pratilaca, svi ostali manje od 1.000

Slika

Učesnici druge sezone VIP “Survajvera” postali su veoma popularni i na društvenim mrežama, a nezvanična “Survajver” kraljica Tvitera je - Stanija Dobrojević.

Iako nije pobedila u rijalitiju, Stanija je neprikosnoveni vladar na ovoj društvenoj mreži, jer starleta na Tviteru ima čak 8.728 pratilaca. Stanija je veoma aktivna na Tviteru i u stalnoj je interakciji sa fanovima, a gotovo svakog dana svoje fanove obraduje novim, provokativnim fotkama.

Slika

Malo manje aktivan na Tviteru je Marko Karadžić, koji se uglavnom oglašava vezano za političke teme. Marka prati 2. 464 osoba. Kristina Bekvalac i Vlada Vuksanović znatno su ispod “Tviter nivoa”, koji drže Stanija i Marko. Kristina ima 1.053 folovera, a pobednik “Survajvera” samo 1.035. Vlada je postao redovniji na Tviteru od početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a njegovi poslednji tvitovi uglavnom su navijačke prirode.

Slika

Martina je skoro otvorila svoj Tviter nalog, ali nije preterano aktivna tviterašica. Ona je na svom profilu do sada okupila 136 pratilaca. Ava i Neven imaju sličan broj ljudi koji ih prati na Tviteru. Ava Karabatić drži broj od 881, a Neven Ciganović 621. Nikola Šoć, koji je na početku “Survajvera” predstavljen kao “Fejsbuk atrakcija”, ima na Tviteru samo 976 poklonika, možda i zato što su mu tvitovi poprilično dosadni (poslednji glasi: “Koliko lijep i sunčan dan”). Vicešampion Kostarike Milan Gromilić ima samo 108 folovera i čini se da se na svoj profil nije ažurirao od povratka sa Kostarike. Žare, Mija, Sebastijan, Radovan, Maja Lena, Ognjen, Aleks, Jelena i Aleksandra nemaju naloge na Tviteru.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Survivoru  |  Poslato: 16 Jun 2012, 20:11
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

NOVE SEKSI FOTKE: STANIJA POKAZALA GUZU BEZ CELULITA! (+14 FOTO)

Seksi starleta izgleda da je danas odlično raspoložena za seksi fotografisanje "u ogledalu". Fotkala se spreda i otpozadi, a poslala je i zanimljivu poruku devojkama

Slika

- Devojke, kad vam kazu da pomazu kojekakve anticelulit kreme, lažu! Jedino rešenje LPG masaža + kavitacija, napisala je Stanija Dobrojević uz propratnu fotografiju svoje guze u ogledalu.

Izgleda da je starleta ponosna na svoje telo i gubitak celulita, pa je želela da tajnu podeli sa ženama kojima je to velika "boljka".

Slika

S media

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu