Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Feb 2019, 21:35


Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 12:52
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Kako se koji horoskopski znak ponaša kada ga duša zaboli

Bik kad “otvori dušu“ ne zna da stane, Devica pati u sebi, Vodolija ume čak i da izgubi osećaj za realnost, Ribe preispituju sebe

Slika

OVAN

Iako važi za najvećeg zodijačkog osvajača, on ume da voli i ume da pati, ali kad ga duša zaboli, obično je "krivac" neko ko se Ovnu toliko uvukao pod kožu, da ne može da ga zaboravi. I tada obično spas traži u društvu prijatelja, kolega, rođaka, uz čašicu razgovora, i potrebno mu je samo da ga saslušaju dok im otvara dušu. I to ne jednom, jer iako povređen, Ovan se detinjasto i nestrpljivo nada da će se, već sutradan probuditi sa rešenjem za problem koji ga muči.BIK

Treba mu mnogo da otvori dušu, ali kada to učini, Bik neće znati da stane i pričaće vam o svemu što ga tišti duboko u duši, naravno, ako ima dovoljno poverenja u vas, ali teško ćete ga pokrenuti da izađe iz kuće. Na trenutak, može vam delovati suviše ranjeno, a u drugom momentu suviše praktično, dok vam priča o svojoj muci, uglavnom ljubavnoj, jer sa svakom drugom, lakše će se izboriti ili neće ni pokazati koliko ga nešto boli.


BLIZANCI

Sportski duh Blizance spasava od prevelike patnje, što ne znači da nemaju dušu. Imaju, itekako, ali umeju toliko dobro da se zaštite i podignu zid oko sebe, jer neće dozvoliti da ih osećanja slamaju, da pate, jer neće znati kako da se izbore sa takvim mukama. Radiće kao manijaci, otputovaće negde, telefoniraće više nego obično, ali sami sa sobom neće ostati, jer tad ih duša najviše boli, a oni to ne mogu da podnesu.


RAK

Patnja, pogotovo, ona ljubavna, sastavni je deo života, pa će Rak kao pravi mazohista samo pothranjivati svoje muke i svoj bol. Negde će se zavući, družiće se sa čašicom ili će navaliti na hranu, iako bi najradije iskočio iz sopstvene kože. A kad to oseti, otići će u kafanu gde je najčešće odlazio sa onim ko mu je dušu toliko ranio i tražiti utehu u društvu konobara, prijatelja, poznanika, i svih onih koji budu seli da popiju piće s njim.LAV

Drama je svuda oko njega, a najviše u njegovoj ranjenoj duši, ali to niko ne može da razume, jer koliko do juče, Lav je bio tako srećan i podsticao je druge i hrabio ih, a evo ga sad kako ne zna šta će sa svojim bolom. Hoće li moći da izdrži i ne "pukne", hoće li svi oko njega shvatiti koliko mu je teško i da nije samo njegov ponos povređen? Jer, patnja boli, peče, razdire lavlje srce i svi to treba da znaju, bez obzira da li mogu da mu pomognu ili ne, važno je da su tu.DEVICA

Iako je bije glas da je praktična i „bezosećajna“, da samo misli na posao, jer stalno nešto radi, uvek okupirana svojim obavezama, o kako se varaju... Kad Devicu duša zaboli, teško da će ona to ikome moći da objasni, možda posle izvesnog vremena kad sve prođe, ali hoće li je ikada proći taj tupi bol, ta pustoš u srcu, taj osećaj beznađa...Patiće u sebi, a svi će misliti da je Devica jaka, bolje i tako nego da je žale.


VAGA

Šta joj sad vredi sva njena taktičnost, diplomatija, sva uzdržanost kojom je uvek umela tako dobro da zaštiti sebe, kad je muče ljubavni jadi? Ne pomažu tu nikakvi saveti i telefonski razgovori, jer Vagu razdire saznanje da nikada više, možda nikada više neće biti kao pre sa nekim koga i dalje voli. Ima li šta teže od toga, ma zna ona da ima, ali joj to baš ne pomaže mnogo, dok po kući traži slatkiše koji bi je makar malo ublažili bol.


ŠKORPIJA

Najveća je muka ljubavna i Škorpija to vrlo dobro zna, ali ni to saznanje ne pomaže joj da izleči ranjenu dušu i bol koji nikako da umine, već se samo pojačava. Hoće li uopšte prestati? Ako ne prestane, ona nikada neće izaći iz kuće, ili iz kafane, ili će se zavući negde gde je niko neće naći, a i ako je nađu, ona će samo ćutati. Teško otvara dušu, teško podnosi svoju patnju, teško da će je iko razumeti, jer ona najbolje poznaje sebe.


STRELAC

Kako da preboli nekog, zbog koga pati, ako trenutno ne može da pobegne na neki put? Onda će Strelac pobeći u svet svoje mašte u kojem će prelistavati albume s fotografijama ili gledati filmove sa zajedničkih putovanja, ne bi li ublažio svoju patnju. A možada će i udariti brigu na veselje i otići u restoran gde ga svi poznaju, gde će uz piće sa prijateljima, makar na kratko zaboravi na svoje muke. I ujutru će se opet probuditi, sam, sa svojim bolom.


JARAC

Ne zna šta ga više boli, njegove ili tuđe muke? Osetljiv na tuđu muku, saoseća sa onima koji pate, teši ih i razgovara sa njima, ali kad njega duša zaboli, to je neizlečivo i Jarac će spas tražiti u radu, muzici, druženju sa kućnim ljubimcima. Bezbroj puta, u mislima će se vraćati onome ko je njega povredio, rastužio, razočarao i pokušavaće da pronađe objašnjenje. Teško da će bilo ko saznati koliko je Jarcu teško, jer teško otvara dušu i dugo mu treba da potisne bol.


VODOLIJA

Iako tako ne deluje, nju duša ume jako da zaboli, do te mere da potpuno izgubi osećaj za realnost. Tada, neuhvatljiva Vodolija radi ono što se od nje najmanje očekuje, zavuče se u kuću, pati u tišini, i niko ne zna gde je, vešto se krije. Kada odluči da napusti svoja četiri zida, jer ne može dugo da izdrži zatvorena, odlazi da se vidi sa prijateljima i ono što je trebalo da kaže osobi, zbog koje pati, govori njima, da olakša dušu pritisnutu bolom.


RIBE

Duša ih boli, Ribe pate, traže utehu u čašici razgovora ili same sa čašicom, a grozničavo razmišljaju šta mogu da urade i vrate onoga ko ih toliko muči, kinji, a one ga vole. I sve dok vole, Ribe će, iako deluju totalno pometeno i konfuzno, tražiti rešenje za svoju tugu, iako će se u mislima vraćati nekim starim ljubavima, preispitivaće i njih i sebe, ne bi li našle izlaz. I tako izolovane od sveta, neshvaćene i preosetljive, Ribe će terati inat same sebi, pokušavajući da prebole onoga ko ih je povredio.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 12:57
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Koliko je koji horoskopski znak poročan

Bik, rođeni hedonista, uživa u svim porocima, Lav je kralj dobrog provoda, a Vodolija je boem u duši i voli provod u svako doba i na svakom mestu

Slika

OVAN

Iako važi za jednog od najstrastvenijih predstavnika Zodijaka, Ovnu je ipak posao na prvom, a zadovoljstvo na drugom mestu. Ipak, ne odriče se „sitnica koje mu život znače", pa uživa u druženju sa prijateljima u kafani i ume da pretera, naročito sa pićem. Pošto je rođeni osvajač, udvara se ženama na svakom koraku, pogotovo koleginicama, dok je žena Ovan glavna u kafani gde zabavlja svoje društvo, naručuje ture pića i „kiti" muzičare.

BIK


Bik je rođeni hedonista, pa uživa u svim vrstama poroka, a najviše u osvajanju suprotnog pola, pogotovo ako među njima ima javnih ili medijskih ličnosti. Voli dobar zalogaj, voli i da popije, ali sve radi natenane, pa kad je njemu lepo - svi oko njega uživaju. On ima svoj omiljeni restoran gde ga muzičari pozdravljaju, čim uđe na vrata, a žena Bik je uglavnom muzikalna, pa voli i da zapeva uz probrane specijalitete i kvalitetno vino.

BLIZANCI

Bez obzira što ga bije glas da je racionalan, on voli da lumpuje, uživa u provodu, pogotovo na splavovima, pije, puši i ostaje do zore. Veliki šarmer i kozer, jer zna i ono što drugi ne znaju, imitira, igra i peva, a najmanje se udvara suprotnom polu, ali zato lako postaje meta iskusnih zavodnica. Žena Blizanac voli mlađe muškarce, igra i „luduje", ne gleda na sat, a puši cigarete u boji ili one dugačke, tanke.

RAK

Rak je rođen da bude poročan, mada to niko na prvi pogled ne bi rekao, zbog njegove povučene prirode, stidljivosti i dečačkog šarma. Opušta se u kafani kao da je kod svoje kuće, naručuje piće i pesme, čašćava muziku, poklanja cveće damama, peva, igra i tako dočeka zoru. Račica voli da se opusti, pogotovo u društvu prijateljica, da pojede i popije, ali i da zaigra, pa će se onako „smerna“ i na šank popeti, ukoliko je ponese atmosfera.

LAV

Lav je kralj dobrog provoda u kojem, kad god može, uživa na najbolji mogući način bilo da se radi o izlasku na piće sa prijateljima ili romantičnoj večeri udvoje sa atraktivnom partnerkom. Naručuje fina pića, voli da zapali lulu ili dobru cigaru, pije uglavnom kvalitetna pića, udvara se ženama kao da je sutra smak sveta. Lavica je neodoljiva kad zaigra, zna da „luduje" do sitnih sati, a ne izbegava ni fino piće, ni fine cigarete.

DEVICA

Poroci su njegova slabost, a fini maniri prednost, pa je muškarac Devica, zato neodoljiv u kafanskom, naročito ženskom društvu. Iako se teško prepušta emocijama i nije strastven, on ume da uživa i u dobroj kapljici i u dobroj hrani, naročito roštilju, a ženama imponuje svojim kavaljerskim ponašanjem. Kad izađe sa veselim društvom, žena Devica zaboravlja na vreme i može da se zaista opusti i preda uživanjima u piću, hrani i muzici.

VAGA

Vaga ume da bude vrlo poročna ili potpuna suprotnost – najveća čistunica, ali je muškarac uglavnom hedonista koji ume podjednako da uživa u „fensi" restoranu kao i u nekom „bircuzu" gde su ga prijetalji odvukli. Lako se zanese, ponese ga atmosfera, ne pušta muzičare da odu, ali ih i bogato čašćava, zaboravlja na vreme. Ženska Vaga voli finu hranu, kvalitetna vina, čak će i cigaretu zapaliti, onako „iz gušta", i kad nije pušač.

ŠKORPIJA

Zna on i koliko je popio i koliko je sati, ali na sat ne gleda, a čaše primećuje, čim se isprazne. I naručuje još, nazdravljajući dami za susednim stolom koju je „snimio", čim je ušao u kafanu. Iako je gurman, više od mešanog mesa, Škorpion voli „mešane noge" ispod stola. Žena Škorpija uživa u kafanskoj atmosferi, praveći se da nije primetila osobu koja je guta očima. Ume „muški" da popije ili ne pije uopšte, a flertuje samo sa sebi ravnima.

STRELAC

Vrlo poročan i vrlo šarmantan što muškarca Strelca uglavnom čini neodoljivim, naročito za suprotan pol. I kad popije, a nije da ne može, ume da se kontroliše i ne pravi skandale, pa je svuda omiljen gost. Rođeni hedonista, ume i da pojede, ali tada preteruje, pa ne ume da se zaustavi. Žena Strelac je avanturista u duši, a mašta da to bude i na delu, voli fina pića, egzotične specijalitete, mlađe muškarce, pa je uvek spremna za novu avanturu.

JARAC

On baš ne spada u poročne muškarce, mada uz odgovarajuću partnerku, može takav da postane. Pošto njegova boemska priroda, baš kao i njegov šarm, s godinama dolaze sve više do izražaja, muškarac Jarac, može da ostane u kafani, uz romantičnu muziku, sa društvom ili partnerkom do ranih jutarnjih sati. Žena Jarac, iako uzdržana i hladna, ume da iznenadi okolinu kada se, uz crno vino i dobru muziku, toliko opusti, da će rado i zapevati i zaigrati.


VODOLIJA

On voli provod u svako doba i na svakom mestu, jer Vodolija je boem u duši, pa kući svraća da prespava i pozdravi se u prolazu sa ukućanima, pa onda opet kreće u akciju. Uživa da igra, voli i da zapeva u društvu, a najviše voli da popije, dok mu flertovanje i zavođenje prve osobe koja mu „naleti“, takođe idu od ruke. Žena Vodolija, uz muziku, piće i pesmu u svom zadimljenom kafiću ili omiljenom klubu, ume da dočeka zoru, uvek u novom društvu.

RIBE

Ribe su jedan od najporočnijih znakova, mada to uopšte ne umanjuje njihov šarm. Naprotiv, muškarac Riba uživa u svojoj „prirodnoj sredini" - kafani, pogotovo sa proverenim društvom, kada do punog izražaja dolaze njegov talenat da odabere najbolju sortu vina i da zavede najlepšu ženu. Žena Riba voli da izlazi u restorane u blizini reke ili jezera, da uživa u gurmanskim specijalitetima i crnom vinu, ali u društvu pravog kavaljera.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 13:02
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Hrana i horoskopski znaci

Blizanci obožavaju instant hranu, Lav kao i Rak, uživa u pravoj gozbi, Vage preferiraju slatkiše, Škorpija je veliki gurman

Slika

OVAN

Veliki gurman, jelo soli, pre nego što ga proba voli i da zabiberi, obožava roštilj, masline, sir i hladna gazirana pića. Često zaboravi da jede, ali zato kad sedne i navali, ne zna šta je dosta. Kada je gladan, postaje razdražljiv i boli ga glava. Astro savet: Iako više volite „mešane noge“ ispod stola, nego mešano meso, kao i čokoladne poslastice, ne preskačite voćnu tortu sa bananama, zbog gvožđa za kojim vaš organizam vapi.BIK


Ne voli da ga uznemiravaju, dok jede, a posle jela uživa da natenane popije kaficu. Uvek vas nudi da nešto gricnete, a ako ste svratili u kuću kod Bika, začas će pripremiti neku zakusku, ponuditi vas tek skuvanim jelom, jer Bik voli da jede kašikom. Astro savet: Iako obožavate ajvar, vruću pogaču i nešto naseckano, suhomesnato, uz čašu crnog vina, ne izbegavajte mlečne proizvode bogate kalcijumom, kao ni morsku ribu i plodove mora, zbog joda koji povoljno utiče na rad tiroidne žlezde – vaše „Ahilove pete".BLIZANCI

Sve vrste instant hrane idealan su izbor za Blizance koji se i ne sećaju kada su poslednji put stigli da jedu. Ipak, kada prolaze pored neke pekare i osete miris peciva i toplih sendviča, na putu do posla, možda će se setiti da je vreme da nešto „pregrizu". Jer, kada su gladni, postaju nervozni i slabije pamte. Astro savet: Umesto vruće pice i ledenog čaja, u neko doba noći, naručite hranu iz kineskog restorana, a za doručak tost sa sirnim namazom, voćni "musli" sa mlekom ili jogurtom - izvor vitamina "B" tako neophodnog vašem nervnom sistemu.

RAK

Pošto je nervozan kada je gladan, uvek će naći vremena za dobar zalogaj, na primer roštilj. I dobar gutljaj, naravno, mada većina Rakova još u ranoj mladosti popije ono što im je suđeno, pa posle priželjkuju da otvore svoj kafić ili restoran gde će, bar, biti domaćini. Naravno, ništa nije ukusno kao mamin ručak i slatko od belih trešanja ili domaći sladoled njegove ujne, ali dok stigne do njih - prođe ceo dan. Astro savet: Gricnite nešto između obroka i ne preskačite ih, jer vašoj slaboj tački - želucu to nikako ne prija. Riba, mladi krompirići i blitva pravi su izbor za vas.LAV

Lav kao i Rak, uživa u pravoj gozbi, udvoje ili u većem društvu, mada će isto tako umeti da udovolji sebi i kada jede sam. Muški Lavovi uglavnom nemaju ništa protiv pljeskavica i piva. Vole i ribu, lignje, plodove mora, a vole i da izmišljaju specijalitete, pa kada Lavica sprema ručak, bira najbolji komad mesa, najsvežije povrće, pravi čokoladne poslastice i služi samo probrana pića. Astro savet: Iako za vas „nema tice do prasice", jer meso je ipak meso, pokušajte da s vremena na vreme jedete voće ceo dan ili makar počnete dan ceđenim sokom od grejpfruta koji prija vašoj osetljivoj tački - krvnim sudovima.DEVICA

Pošto je probirljiva, a bije je glas da je orijentisana ka zdravoj ishrani, Devica baš zato voli najprobranije suhomesnate proizvode - čvarke ili slaninicu, sitno naseckanu sa svežim hlebom. Ume dobro da kuva, stalno nešto eksperimentiše, ali uspešno, pa se ukućani „pobiju" oko lonca sa njenom sarmom ili đuvečom. U restoranu više voli da naruči nešto "kašikom" na lepo aranžiranom stolu, uz čašu crnog vina. Astro savet: Mada obožavate torte i crnu čokoladu, kada stanete na vagu, setite se da volite i jagode ili maline.VAGA

Svet bi zaista bio lepši kad bi se živelo od slatkiša – tako razmišlja Vaga, dok je grize savest, zbog treće kafe sa šlagom i druge činijice karamel krema, mada joj ni onaj žele od kivija koji podrhtava pod njenim pogledom, ne da mira. Voli ona i slano, neki ukusan gulaš, ali posle ovih poslastica ne može više ni da zine. Astro savet: Iako ćete radije gladovati, nego biti elegantno popunjeni, sakrijte negde onu teglu sa maminim slatkim od šumskih jagoda. Jer, nikad se ne zna šta će biti (s teglom), kada vas uhvati „napad slatkiša". Za vaše bubrege je u spas u konzumiranju što više vode.ŠKORPION

Jedan od tri najveća horoskopska gurmana (pored Ovna i Lava), uživa u hrani, merka šta će da jede, šokira sve za stolom kada naruči nešto potpuno neočekivano, pijucka i gricka kikiriki usput, da ga ne „uhvati meze", čorbica baš ako mora, ali „konkretna" hrana (šnicle, pečenje ispod sača, svadbarski kupus) više prija Škorpijinom oku i nepcu, pa još kada ima ljute papričice – to je prava gozba. Astro savet: Ako već umete da odolite slatkišima, a muškarac ste, probajte da odolite i konobaricama, kada zasednete s društvom u kafani.

STRELAC

Voli da proba sve što je novo, pa pokazuje konobaru jelo koje jede gost za susednim stolom i traži isto. Voli da posoli i zabiberi jelo pre nego što ga proba, podjednako uživa u ćevapčićima u somunu, baš kao i u nekom egzotičnom jelu sa šafranom ili orijentalnoj poslastici od pirinča, može uz rashlađeno vino, na primer roze. Astro savet: Umesto kafe posle jela, popijte čaj, bez obzira što vam se to ne sviđa već sada u trenutku dok ovo čitate. Ako ste večerali u restoranu, parkirajte auto dovoljno daleko, kako biste prošetali, jer ćete tako malo doterati liniju, stesati bokove, naročito ako ste dama rođena u ovom vatrenom znaku.JARAC

Ne voli promene, tradicionalista i po pitanju ishrane, ali mu prija kad ga uhvati da nešto spremi, čak i na brzinu, a ukućani se oduševe i samo dele komplimente Jarcu kako je bilo ukusno, pa traže još. Jarčev omiljeni sir je kozji, a vino crno, a od voća višnje, ali - u čokoladi. Ne zaobilazi ni orijentalne poslastice, na primer baklave, a uz kaficu prija mu i ratluk. Astro savet: Lepo je što neke stvari znate čak bolje od lekara, ali bi još lepše bilo kad biste ih primenili i u vašem načinu ishrane, zbog povišenog holesterola.VODOLIJA

Preskače doručak, tu i tamo nešto gricne, na brzinu, ali zato uveče gleda da nadoknadi sve što je propustila. Vodolija se opušta, tek kada pređe kućni prag i oseti miomirise iz kuhinje ili zaviri u frižider. Voli gurmansku hranu, ali ne preskače ni krem čorbice od povrća, pite sa krompirom, sirom, mesom, šunku i pršutu, sireve (naročito francuske) i masline, a na kraju, najlepša poslastica - sladoled. Astro savet: Ako voljena osoba još nije otkrila kako da vas, tako neuhvatljivu, veže za kuću – verovatno još nije naučila da kuva.RIBE

Neće da jede ili pije bilo šta, bira specijalitete (meso, riba, plodovi mora, salate) - mora da bude ukusno i kvalitetno. LJubitelj je italijanske kuhinje, raznih vrsta sireva, špageta sa plodovima mora i testenina na razne načine. Iako deluje ko rasejani profesor, muška Riba, već s vrata, naručuje svoje omiljeno piće, a može da popije i više čaša, a da mu "nije ništa". Astro savet: Pošto umete da popijete, a da pri tom ostavljate utisak da ste trezni – probajte jednom nedeljno da pijete samo vodu. Ako niko ne primeti, primetićete vi - po obimu struka. Bez obzira na to, ne izbegavajte voće, na primer banane ili kivi.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 13:11
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Kako koji horoskopski znak doživljava životnu borbu

Ovnovi, Škorpije i Jarčevi – najveći horoskopski borci, Rakovi umeju da se pritaje i sklone kada je gusto, Strelac ako doživi poraz, brzo se oporavlja

Slika

OVAN

Iako je vatreni znak, preduzimljivi Ovan u životnoj borbi uživa kao riba u vodi jer voli izazove, neočekivane obrte i takmičenja, i to baš sa onima koji bi da se da se uhvate u koštac sa njim. Što više neko pokušava da savlada ili slomi impulsivnog Ovna, on će biti oprezniji ii smisliće način kako da uzvrati, ponekad milom, a ponekad ne baš popularnim metodama, ali mora izaći kao pobednik. Ako mu ne uspe iz prve, ništa zato, to je za njega samo „vetar u leđa“ da nastavi dalje.
BIK

Može biti i jedno i drugo, ali život je lep i takvim ga treba praviti kada god je to moguće. A kada nije, tada će strpljivi hedonista Bik pokazati onu nesalomivu crtu svog karaktera koja se zove upornost. Zbog te osobine, on ume da se bori i ume da stvori i održava bajkovit ambijent za sebe i one koje voli, jer je tada istinski motivisan. Kada zapadne u finansijsku krizu, Bik bi je najradije prespavao, ali umesto toga obično se snađe i uvek nađe rešenje.BLIZANCI

Za njih je život uglavnom igra, pa inteligentni Blizanci plivaju kroz životne bure i oluje vrlo vešto i uvek se kao mačka dočekaju na sve četiri noge. Umeju da udese život tako da im se okolina divi, a umeju i da se vrlo racionalno, bez mnogo napora, izbore za svoj deo kolača, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Iako se u suštini boje neuspeha, oni taj svoj strah prikrivaju urođenom duhovitošću.RAK

Kada bi život bio bajka, to bi bilo najlepše i Rakovi uporni uglavnom rade na tome da tako i bude, jer su veliki komformisti. Umeju da se pritaje i sklone, kada je gusto, a umeju i da se zainate kada treba, uglavnom - upornosti imaju napretek. Pitanje je koliko je i kada koriste jer uvek im se neko nađe da im pomogne, pa zašto bi se onda oni mučili? Sve dok imaju podršku bliskih rođaka ili prijatelja, nemaju potrebu da se bore.LAV

Detinjasti Lavovi vole bajke, a možda baš zato i umeju da se bore kao pravi vitezovi, rame uz rame sa Ovnovima, Škorpijama i Jarčevima – najvećim horoskopskim borcima. Teško da će ih neko preteći, nadmudriti, biti bolji od njih, jer su Lavovi stvoreni da vladaju drugima i spremni su na velika odricanja kako bi se dokopali onoga što im je glavni cilj u životu, odgovornog položaja i porodice. A kada jednom uspeju, teško da će ih neko zbaciti sa trona koji je za Lavove isto što i bajka.DEVICA

Ipak pomalo okleva pred životnim izazovima, ali samo zato što tačno zna šta hoće i kako da se izbore za ono što hoće. Lepo je sanjariti, ali od toga nema konkretne koristi a ni pomoći, pa Devica razmišlja unapred i pokušava da predvidi sve mogućnosti i ono sa čim bi se mogla suočiti. Pošto ne voli iznenađenja, može čak da je obuzme i bes zbog nemoći, ako stvari počnu da izmiču njenoj kontroli.VAGA

Život je za nju borba u kojoj se ona vešto snalazi zahvaljujući, pre svega, poznanstvima i vezama sa uglednim i uticajnim osobama. Pošto Vaga voli da dominira i uzima od života najviše što može, spremna je i na kompromise i na odricanja – sve zavisi od situacije, ali joj se često dešava da malo pobrka „lončiće“, pa srcem ulazi u poslovne, a razumom u ljubavne bitke. Najviše voli da se kroz život probija zajedno sa uspešnim partnerom, ali ako nema takvog, maštaće o njemu i boriće se sama.ŠKORPIJA

Tačno zna šta želi od života i kako će to da postigne, stalno istražuje i pronalazi nove načine borbe. Nameće svoju volju drugima, zato što je svesna i sebe i svojih mogućnosti, pa uglavnom sve drži pod kontrolom. Kao jedan od najvećih zodijačkih boraca, hladnokrvno reaguje u neočekivanim situacijama kada je vrlo preduzimljiva i samopouzdana. Svoje namere ne otkriva, pre nego što uradi ono što je naumila, a pošto ništa ne može da promakne njenom pronicljivom oku, uvek je korak ispred svojih protivnika.STRELAC

Ambiciozan i znatiželjan Strelac probija se razumom i logikom kroz život, ali pošto je vrlo maštovit, dešava mu se da „sklizne iz koloseka“ i odluta u svoju sopstvenu ljubavnu bajku. Ipak, pošto najviše voli svoju nezavisnost, brzo se vraća na put koji je sebi zacrtao u životu i smelo uleće i u rizične situacije, pogotovo u finansijama ili političkoj borbi. Ako doživi poraz, brzo se oporavlja i nastavlja dalje jer je praktičan, a dar za polemiku izvlači ga iz neprijatnih životnih okolnosti.JARAC

Kontradiktorni Jarac više je svestan svoga znanja, nego sebe kao ličnosti što ga često usporava u životu. Međutim, pošto je vrlo ambiciozan, spreman je da mnogo radi i podnese mnogo tereta,kako bi dobio zasluženo priznanje. Borba je sastavni deo njegovog života, pa čime god da se bavi, on mora biti uspešan. Ali će isto tako čitavog života sanjati o velikoj romantičnoj ljubavi i neutoljivoj strasti koje retko doživi, jer se plaši razočarenja i razotkrivanja dubine sopstvenih osećanja.VODOLIJA

Neuhvatljiva i drska Vodolija smelo korača kroz životne bitke ne plašeći se ničega, osim jedne stvari – gubitka svoje nezavisnosti i polaganja računa bilo kome. Iako se ne bi moglo reći da voli da „šefuje“, često se nađe na odgovornim mestima na poslu jer ume da plasira svoje ideje tako da uglavnom osvoja poštovanje saradnika. Komunikativna i šarmantna, Vodolija voli da rizikuje i često se nađe u nepredvidivim romantičnim situacijama od kojih pravi svoje „instant bajke“.RIBE

Flegmatične, ali ambiciozne Ribe umeju da budu vrlo prilagodljive i praktične, najčešće zbog zarade, pa se vešto probijaju na bilo kom radnom mestu čak i kad ih taj posao ne interesuje previše. Iako su vrlo maštovite, retko im se pruži šansa da rade nešto za šta poseduju veliki dar, ali su zato neprevaziđene u ljubavi od koje umeju da naprave bajku u kojoj kao najveću dragocenost čuvaju onog koga vole.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 13:15
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
O čemu maštaju horoskopski znaci

Rak mašta o životu sa mnogo više uzbuđenja, Vaga o egzotičnoj, a Škorpija tajnolj ljubavi, muškarac Vodolija o automobilu Džejmsa Bonda, Ribe o egzotičnim putovanjima

Slika

OVAN

Mašta o putovanju u najudaljeniju tačku na planeti, jer baš tamo još niko nije bio, ali on mora pokušati, pa kud puklo da puklo! Žena Ovan mašta o neustrašivom i neodoljivom avanturisti poput Zoroa koji će je "oteti" u sred bela dana i odvesti u nepoznatom pravcu. Muškarci sanjaju o odlasku na utakmicu svog omiljenog kluba koju nikako neće propustiti, pa makar zato ne spavali tri dana. I tada na nekoj sportskoj tribini u nekom dalekom gradu, ugledaće egzotičnu lepoticu iz svojih dečačkih snova, baš u trenutku kada ceo stadion bude odzvanjao od dreke i aplauza oduševljenih navijača.
BIK

Osim što mašta o tome da uvek ima puno para, Bik sanja i o velikoj porodičnoj kući sa prostranom baštom i travnjakom po kojem trčkaju deca, dok on sa društvom okreće roštilj i pijucka pivo. Žena rođena u ovom znaku mašta o vikendu ili odmoru negde na selu ili u prirodi, okružena članovima porodice sa kojima će uživati u domaćim specijalitetima, pretresti sve porodične teme i ugostiti komšije. Najveći hedonista od svih znakova, Bik sanja o mogućnosti da može svima da pokaže kako treba i uživati u onome što čovek ima ili je stekao, a to obično kod Bika nikada nije malo.BLIZANCI

Kada bi dan, bolje reći noć bila dovoljno duga da Blizanci mogu provesti neograničeno vreme na Internetu, uz igrice, "guglanje" i četovanje, njihovoj sreći ne bi bilo kraja! Muški Blizanci maštaju o tome da mogu da spavaju u bilijar klubu, popunjavaju tikete u kladionici non stop, a kad najzad uveče stignu kući, naruče picu i smeste se ispred televizora. Ako muškarac Blizanac zamišlja da je Petar Pan, onda žena Blizanac mašta da bude Zvončica koja svuda stiže, ne zadržava se dugo, a putuje (u svom novom italijanskom automobilu) s jednim, telefonira drugom, dok misli na trećeg udvarača.


RAK

On najviše mašta, iako je u suštini vrlo praktičan, ali zapravo priželjkuje mnogo više uzbuđenja, nego što bi se to na prvi pvi pogled moglo reći. Njegovi snovi i maštanja imaju veze sa brzom vožnjom u najnovijem modelu sportskog automobila i putovanjem u neku prekookeansku zemlju ili grad u blizini nekog jezera gde bi mogao upoznati lepoticu bujnih oblina iz svojih najsmelijih snova. Žena rođena u ovom znaku mašta o maskiranom zavodniku (kolegi ili komšiji) koji se noću penje do prozora njene sobe i odvodi je sa sobom u noć, dok ona pretrnula od uzbuđenja, misli da sve to sanja.
LAV

Cilj svih njegovih maštanja svodi se na jedno – da bude uspešan, ali ne samo u profesionalnom smislu, već da može da uskladi svoj posao sa porodičnim obavezama. Jer, kao što mu je stalo do karijere, Lav voli takođe da vodi računa o svojoj porodici, emotivnom partneru, deci i kućnim ljubimcima (posebno mačkama). Žena rođena u ovom znaku sanja o toplom porodičnom gnezdu koje će biti njena oaza iz snova i u kojem nikom neće ništa nedostajati, jer će se ona sigurno pobrinuti za to. Lav takođe mašta da svojoj deci omogući najbolje uslove za školovanje, bavljenje umetnošću ili sportom koji vole.DEVICA

Sve ono što nije stigla za vreme radne nedelje, Devica mašta da završi tokom vikenda ili odmora. Partneru će dati „slobodan dan“, decu će poslati na časove jezika, slikanja ili sviranja, rodbini će reći da hoće da se odmori, a ona će s uživanjem, natenane prionuti na sređivanje nereda na svom radnom stolu ili u radionici (napraviće najzad red u kutijama za alat), kuhinji ili špajzu (složiće sve začine i teglice po odgovarajućim bojama). Ali, kada sve dotera da bude "pod konac", zadovoljna Devica "dohvatiće se" najnovijeg modnog časopisa ili omiljene knjige, i zasladiće se - čokoladom.
VAGA

Ona uvek mašta o ljubavi, pa kad god može svoje snove "preslikava" i na javi, jer Vaga voli da uživa. Pa neka su u pitanju i sitnice, ali ona ume tako da ih postavi na "pijedestalu" svojih maštarija, da će joj izgledati carski: izlazak u nov orijentalni restoran sa prijateljima, na otvaranje izložbe ili nedelje mode – eto prilike za nova poznanstva, druženja i zašto ne, ljubavi (nikad se ne zna gde "vrebaju" oni osvajači iz ženskih snova u vidu zgodnih sportskih tipova ili vitkih manekenki koje izgledaju kao da su "skliznule" sa naslovne strane nekog modnog časopisa –pravo u naručje muškarca Vage).
ŠKORPIJA

On mašta o tajnoj ljubavnoj vezi sa seksepilnom osobom koju svakodnevno viđa u svom komšiluku, na poslu ili obližnjoj prodavnici. To što ona i ne pomišlja da je predmet njegovih snova, Škorpiji se još više dopada. Tada Škorpija počinje da joj šalje signale na koja ona retko uspeva da ostane ravnodušna. Već je zamišlja u kožnim čizmama od zmijske kože sa visokom potpeticom, a ako je Škorpija žena, predmet njenih skrivenih želja je buntovan, mačo tip odeven u kožnu jaknu, farmerke i kaubojke koji će je "naterati" da se u potpunosti potčini njegovoj volji.
STRELAC

Iako često putuje ili se trudi da bude tako, on o tome najviše i mašta, a u ta maštanja naravno uključen je i najnoviji model sportskog automobila. Sanja o odlasku u zemlju u kojoj nikada ranije nije bio i tamo upozna tajanstvenu strankinju koja će ga toliko zaintrigirati da neće prestajati da misli na nju. Žena Strelac večito žudi da otputuje, sama ili sa prijateljima i uživa u istraživanju novih predela i upoznavanju novih običaja bilo da ispija beduinski čaj u Egiptu, obilazi Budimpeštu ili uživa u ritmovima Kube. Ona će s uživanjem poraniti, spakovati svoj ranac i krenuti u novu avanturu.
JARAC

Obožava da odluta, makar u mašti, u neistražene i nedostupne delove sveta u kojima nikad nije bio ili o kojima je čitao u romanima Žila Verna. Žena rođena u ovom znaku sanja da se nađe usred neke velike međunarodne istraživačke ekspedicije u Africi, odevena u safari odeću, "zakamuflirana" velikim naočarima za sunce, a tamo - upoznaje intrigantnog stranca koji radi na tom važnom projektu. Muškarac Jarac stalno priželjkuje da nađe malo slobodnog vremena za dogovor sa izdavačem u vezi sa knjigom koju već duže vreme ima u planu ili za odlazak na izlet sa prijateljima iz planinarskog kluba.
VODOLIJA

Muškarac Vodolija mašta o tome da kupi najnoviji model mobilnog telefona koji još niste gledali u najnovijem filmu o Džejms Bondu, ali i da se najzad pozabavi sa delovima za svoj auto koje je uspeo da nabavi na buvljaku ili preko prijatelja, a zatim sa tim istim prijateljima produži uveče na piće i ostane do ujutru u nekoj diskoteci. Nije da on to i ne radi, ali dan je tako kratak! Žena Vodolija mašta o upornom, doslednom, tradicionalnom, patrijarhalnom (i bogatom) muškarcu kojem neće moći da odoli.

RIBE

Maštaju o odmoru na rajskom ostrvu iz njihovih snova u hladu palmi ili na nepreglednoj, beloj peščanoj plaži u mediteranskom mestu kao iz bajke gde miriše borovina, a one pijuckaju aromatični koktel koji im je poslužio zgodni barmen ili konobarica odevena u havajsku suknjicu. Muškarac rođen u ovom znaku sanja o noćnom provodu na plaži, dok talasi zapljuskuju obalu na koju je doveo neku egzotičnu lepoticu koja je baš njemu tog dana na plaži uputila dug, sanjalački pogled. Žena Riba sanja o romantičnom i dobrostojećem muškarcu s kojim će se iskrasti u noć, a da nikome za to neće reći.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 13:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Koji horoskopski znak se čega plaši

Ovan negde duboko u sebi oseća strah od samoće, Strelac se plaši izdaje, spletki i intriga, a Ribe se najviše plaše gubitka autoriteta, u profesionalnom smislu

Slika

OVAN

Iako deluje kao da se ne plaši nikoga i ničega, Ovan negde duboko u sebi oseća strah od samoće, izolacije i bolesti koje ga užasavaju. Zato mu je stalno potreban osećaj da ima na koga da se osloni i da može na nekoga da računa, iako ga bije glas hrabrog avanturiste spremnog da se otisne i na kraj sveta. U dubini duše, Ovan ipak strahuje šta bi zaista moglo da se desi kad tamo stigne, bilo da se radi o nekoj dalekoj ostrvskoj zemlji ili prekookeanskom gradu u kojem sve vrvi od života, jer on ne podnosi ni pomisao da bi mogao biti usamljen, bez mogućnosti da uveče spusti glavu na nečije rame.
BIK

Bik se plaši da ostane bez para, jer bi u tom slučaju prespavao zimu kao medved u svojoj pećini, sve dok ne otopli, odnosno dok ne nađe izlaz iz svojih finansijskih problema. On se boji situacija u kojima treba da rešava stvari naprečac ili da ih „seče preko kolena“, jer ne voli rizik koji bi ga mogao dovesti do gubitka imovine ili osobe koju voli. Takođe je svestan da svađom i sukobima neće rešiti, već samo produbiti probleme sa okolinom, pa Bik uvek mirnim, naizgled pomirljivim putem štiti svoje interese, jer oseća strah već pri pomisli da bi mogao da ih ugrozi.BLIZANCI

Vešto prikriva strah baš kao što vešto radi i sve drugo, ali ima stvari koje ga mogu baciti u depresiju: nedostatak komunikacije sa osobom do koje mu je stalo ili bolest koja ga sprečava da otputuje gde god poželi ili nemoć koja ga može staviti u zavisnost od nekog, pa makar to bili i njegovu najbliži. Prave opasnosti i izazovi obično ga ne plaše, ali strah od samoće, usamljenosti i ćutanja sa samim sobom izazivaju kod Blizanaca pravu paniku. Osobe koje pokušavaju da im „ispiraju mozak“ ili da ih prikuju za jedno mesto ili jedan posao, čine Blizance vrlo nervoznim, a to je već korak do straha.RAK

Rak je stalno zbog nečeg zabrinut: zbog promene vremena ili zbog neke loše vesti koju je čuo, a može biti i zbog promena na kursnoj listi. Iako zazire od šefa, jer ga plaši njegovo promenljivo raspoloženje prema njemu, Rak je još više zabrinut za svoju kuću i porodicu, naročito kada sedi u kafani s prijateljima (ma kako ironično to zvučalo). Kod njega je takođe duboko ukorenjen strah od magije i nepoznatog, a na listi strahova tipičnog Raka su i strah od depresije i posledica koje ona ostavlja na njegovu psihu (on intuitivno oseća da ga nešto uvek, kad tad može „stići“, pogotovo ako se ogrešio o nekog).

LAV

Pošto je rođen da vlada, Lav toliko ne strahuje od gubitka položaja na profesionalnoj ili društvenoj lestvici, ali ono što ga zaista plaši je da neko ne pomisli da je on kukavica ili da ga prijatelji i ljudi kojima veruje ne ostave na cedilu. Ponekad biva pogrešno protumačen u društvu u kojem obično želi da pokaže svoju velikodušnost i plemenitost, pa mu mnogi zavide gledajući kako da mu, iz potaje, naude. Lavu se „diže griva na glavi“ pri pomisli da bi ga neko mogao javno ismejati, zbog sitnice ili bitne stvari, svejedno. Ako imate nešto da mu kažete, gledajte se sa njim u četiri oka.DEVICA

Devica ne strahuje toliko od bolesti koliko to njena okolina misli, jer uglavnom vodi računa o zdravlju bilo da se radi o načinu ishrane, životnim navikama ili redovnim posetama zubaru. Njen pravi strah odnosi se na strah od gubitka kontrole nad sobom i svojim najbližima, jer Devica to doživljava kao svoju dužnost bez koje bi izgubila nevidljive konce „dežurnog nadzornika“. Jer niko ne ume tako dobro sve da primeti, da reaguje preventivno i da vam svakodnevno drži lekciju kako je čistoća pola zdravlja. I da joj je pri tom savršeno svejedno što vi prevrćete očima dok je slušate.

VAGA

Vaga je uvek na oprezu, jer se plaši da vam se neće dovoljno dopasti ili je možda nećete ni primetiti. Naviknuta na neprestanu pažnju i divljenje okoline, ma čime da se bavi, Vaga najviše strahuje od skandala ili javnog podsmeha. Ona se takođe grozi i razgovora o bolestima, rezultatima laboratorijskih nalaza (ko zna šta će joj naći?), jer ume da bude veći hipohondar i od Device, ali teško to priznaje čak i samoj sebi. Često mašta o prepuštanju svim životnim zadovoljstvima bez ograničenja i griže savesti (posebno slatkišima), mada će pred drugima glumiti osobu koja svoj život drži čvrsto pod kontrolom.

ŠKORPIJA

Iako se malo čega plaši, jer je vrlo hrabar, a pri tom spreman da istrpi i bol i teškoće ma kakve one bile, i Škorpija ima svoju Ahilovu petu. Možda više nego bilo koji drugi znak, ona se plaši sopstvenog starenja, gubitka interesovanja od suprotnog pola i seksualne nemoći. Užasava ga pomisao da bi mu osoba koju voli mogla biti neverna, a da on to sazna od drugih ili da bi mogla da ga ostavi. Bilo koji oblik zavisnosti od nekog ili pomisao da bi mu neko mogao nametati zabrane, izaziva strah kod Škorpije, pa će svesno trpeti i mučiti sebe, samo da ne padne na tuđe jasle.STRELAC

Strelac se plaši izdaje, spletki i intriga koje mu mogu zagorčati život naročito u poslu ma čime da se bavi, pa je zato vrlo oprezan, mnogo više nego što to izgleda na prvi pogled. Zabrinut je za ponašanje i način života svog emotivnog partnera, pa uvek pomalo sumnja u njega. Brinu ga njegova tajanstvenost i nedorečene namere, jer se pribojava saznanja do kojih bi mogao doći, ako malo pročeprka po njegovoj prošlosti. Strelac se takođe plaši nepravde i bilo kog vida nasilja, pa podsvesno zazire od predstavnika vlasti i uniformisanih osoba, mada će im to retko pokazati.JARAC

Jarac strahuje od gubitka časti koja se po njemu ničim ne može meriti, jer nema te cene kojom bi se mogla platiti. Više nego ijedan drugi znak, brine o zdravlju svog emotivnog partnera do te mere da će se za njega žrtvovati i na uštrb sopstvene izdržljivosti. Jarac se uvek pomalo pribojava svega što dolazi iz drugih sredina, zemalja ili gradova, jer ga je teško nagovoriti na nešto u šta se nije svojim očima uverio ili o čemu nema mišljenje na osnovu sopstvenog iskustva. Pošto obično zna ili oseća ono što drugi ne znaju, Jarac se takođe plaši magije i poruka koje dobija iz svojih snova.VODOLIJA

Ona se najviše plaši prosečnosti, osrednjosti ili upoređivanja sa bilo kim drugim, jer Vodolija je, ako ste slučajno zaboravili - jedinstvena. Iako deluje nedodirljivo, pomalo arogantno i prepotentno, kao da joj niko ništa ne može, Vodolija itekako strahuje od gubitka profesionalnog ugleda, poštovanja svoje porodice i društvenog statusa, kojim god poslom da se bavi. Poniženje bilo koje vrste ili osiromašenje (pogotovo kao u onoj narodnoj „imao, pa nemao“), Vodoliju brine više od svega, pa čak i od bolesti (o kojima ne voli ni da priča). Zazire od vezivanja za kućne ljubimce (koliko god da ih voli), jer teško podnosi, ako ih izgubi.

RIBE

Ribe su jedan od najambicioznijih znakova, pa se najviše plaše gubitka autoriteta, ali više u profesionalnom smislu, nego u krugu svoje porodice. Ribe će teško odustati od karijere i uspeha, pogotovo kada im se jednom osladi taj osećaj moći, uticaja i finansijskih mogućnosti što im sve zajedno omogućava „gutanje manjih riba“ od sebe. Strah da bi neko mogao da ih pretekne u nečemu ili bude bolji u trenutku kada se odlučuje o njihovom napredovanju, veći je od bilo kog drugog koji Ribe osećaju. Međutim, kolika god da je opasnost koja im preti, Ribe uvek – plivaju.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 13:23
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Kako se koji horoskopski znak ponaša na zabavi

Muškarac Blizanac pleni ženski svet svih uzrasta, a njegov talenat "šoumena" dolazi do punog izražaja. Žena Lav kraljica zabave, odmerena i uzdržana. Vodolija kralj zabave, bilo kao gost, ili domaćin

Slika

OVAN

ON uživa u veselju bilo koje vrste i bilo kojim povodom, a kad popije, postaje nametljiviji i drskiji, naročito prema ženama. Neprevaziđen majstor udvaranja i osvajanja, Ovan je obično najzabavniji, najšarmantniji i najduhovitiji muškarac na zabavi koji rado imitira i priča masne viceve.

ONA voli da bude glavna na zabavi, naročito u muškom društvu u kojem se obično nađe, jer je vrlo atraktivna i ženstvena. Žena Ovan je takođe dovoljno slobodna i spontana da sa udvaračima pije pivo i naručuje meze, dok je suparnice streljaju pogledom, ali ona za to mnogo ne mari.
BIK

ON se na zabavi nalazi u svom prirodnom elementu, jer voli da uživa u društvu, hrani i piću. Imponuje mu društvo seksipilne pratilje, pored koje će rado zapevati i okupiti muzičare oko svog stola. Kad popije, muškarac Bik postaje naporan i previše zahtevan, pa ga je tada teško smiriti.

ONA u početku odmerava ostale goste, pomalo uzdržana i kritičarski nastrojena, ali se malo, pomalo topi i počinje da primećuje bogato postavljen sto. Ako je zamolite da zapeva, jer je žena Bik obično vrlo muzikalna, tek će onda početi stvarno da uživa kao i svi oko nje.

BLIZANCI

ON: Ako se pribojavate da će vam na zabavi biti dosadno, povedite sa sobom muškarca u znaku Blizanaca. Pošto je detinjast, on pleni ženski svet svih uzrasta, a njegov talenat "šoumena" dolazi do punog izražaja (peva, igra, lako sklapa poznanstva), pa je jednostavno - neodoljiv.

ONA je vesela, prijatna i okružena uvek mladjim društvom, žena u znaku Blizanaca ne prestaje da istovremeno priča, igra i informiše neupućene o bilo kojoj temi. Ne uhodi svog partnera ili pratioca, naprotiv, razdvojeni na zabavi se čak bolje provode, ali će ga ona, kad poželi, lako vratiti na svoju stranu.RAK

ON je rodjen za merak i opuštanje s društvom u kafani ili kafiću svejedno, a tek na zabavi Rak dolazi do punog izražaja. Njegova domaćinska priroda preovladaće i na otmenom prijemu baš kao i na proslavi ili ispraćaja u vojsku svog najboljeg druga: puna čaša u rukama, setan pogled u očima...i tako do jutra.

ONA voli zabave, jer se najbolje opušta u društvu, mada najčešće ima primedbe na hranu, ali će ipak rado probati egzotične specijalitete. Na izbor pića obično nema zamerki, a kad je ponese atmosfera, brzo se nadje i na plesnom podijumu ili u kolu, jer voli da igra.LAV

ON savršeno vlada zabavama baš kao što savršeno vlada i prostorom, pa rezerviše sto tamo gde će ga svi primetiti, ali iz istog razloga obično dolazi sa pola sata zakašnjenja. Naručuje najbolja vina, voli gurmanske specijalitete, i obično je najelegantniji muškarac na zabavi, pa se žene „lepe“ za njega.

ONA je kraljica zabave, odmerena, uzdržana, vrlo dostojanstvena, ali toliko atraktivna da udvarači odmah počinju da naviru. Tada, Lavica polako počinje da silazi sa jednog trona da bi se popela na drugi - plesni podijum, njenu prirodnu sredinu, jer joj tamo niko ne može biti ravan. A šta će joj više od toga?DEVICA

ON ume da se itekako opusti, mada to možda zvuči neverovatno, a tada nastaje pravi merak. Kada malo popije i atmosfera na zabavi se zagreje, muškarac Devica počinje da dosipa piće gostima i zabavlja ih, ali ipak čeka onaj svoj pravi trenutak... I kada svi ostali posustanu, on se budi, pa ume da zaigra i na stolu.

ONA obilazi svoje pomno birane goste, pazi da svi imaju pune čaše i tanjire, ako je domaćica; ukoliko je žena Devica gošća na zabavi, onda dopušta sebi da bude malo „nevaljala“, pa će isprobavati sve od aperitiva, preko vina do šampanjca, ali neće odbiti ni specijalitete, pogotovo egzotične, a najviše će uživati u kremastim poslasticama.VAGA

ON voli zabave, jer tada najviše dolazi do izražaja njegova boemska priroda i uživanje u kulinarskim specijalitetima. Kao gost, muškarac Vaga je pravi džentlmen koji ne zaboravlja cveće za domaćicu, a kao organizator ume da napravi najbolji izbor muzike, naročito ako se radi o bendu koji svira uživo.

ONA se tako lako kreće među svim tim svetom na zabavi i tako neprimetno „uskače“ u svaku temu o kojoj se priča. Žena Vaga prosto obožava kada ima priliku da se lepo obuče, dotera i put pod noge, pravac zabava! Voli da igra, pa teško prestaje kad počne i „dokopa“ se prostora za igru.ŠKORPIJA

ON voli da kontroliše ljude, događaje, pa i zabave: uvek elegantan, muškarac Škorpion je savršen domaćin koji će vam servirati od ptice mleko, jedino što nećete moći da odete kada vi poželite, već kada vam on dozvoli. I na zabavi on magnetski privlači žene, mada najviše voli muške razgovore.

ONA gde da dođe, tu mora da se dešava nešto veoma značajno, inače teško da bi vas žena Škorpija udostojila svog prisustva. Imponuju joj zabave i otmeni prijemi na koje dolaze ljudi na položaju i osobe od uticaja. Ili pije žestoka pića ili potpuno izbegava alkohol, ali ne i muškarce.STRELAC

ON dominira zabavama i prostorima gde se nešto važno dešava, jer to mu je naprosto u krvi. Lako uspostavlja kontakte i sklapa poznanstva, dok se šeta sa čašom pića među zvanicama. Kao gost, imponuje domaćinima, jer ume da načne pravu temu, ali i da "za pojas zadene", pa nije dosadan.

ONA neobavezno odevena, ali uvek sa mnogo otmenosti i nekog njoj svojstvenog šika koji ne priliči drugim ženama, žena Strelac rado je vđjen gošća na zabavama. Odlično je informisana, pa nema oblasti o kojoj se sa njom ne može popričati. Kao domaćica, uvek pripremi neki specijalitet kojim zadivi goste.JARAC

ON možda deluje povučeno, ali ipak ume da se "raspojasa" na zabavama, pa zna da „luduje“ do zore, pogotovo kad malo više popije. Baš kao što neki glumci svoju stidljivost leče na sceni, tako i on ume da svoju nesigurnost leči u kafani, ali sa odabranim prijateljima.

ONA priželjkuje zabave kao način pravog opuštanja i komuniciranja sa ljudima koji baš nemaju mnogo veze sa njenim poslom, mada obično bude obrnuto. Ne voli uštogljenu atmosferu, želi da čuje sve šta se dešava i o čemu se priča, jer je radoznala. Svog pratioca, žena Jarac pomno drži pod kontrolom.VODOLIJA

ON je kralj zabave, bez obzira da li je gost ili domaćin, jer ume da organizuje sve od posluženja do muzike, ali to ne sme biti bilo kakva muzika. Vrhunsko ozvučenje, neobično osvetljenje u podrumskom prostoru ili na vrhu nekog solitera koji više podseća na diskoteku i -zabava može da počne!

ONA planira svaki detalj zabave na koju se uputila, iako deluje nonšalatno. Žena Vodolija može u trenerci krenuti na rođendan svoje najbolje drugarice, ali će se isto tako lako preobraziti u zavodnicu na novogodišnjoj proslavi ili važnoj godišnjici. Odlazi kada ona poželi, pa zato voli da dođe bez pratioca.RIBE

ON se na zabavi ponaša po onoj narodnoj „ispod mire sto đavola vire“: obilazi zvanice i trudi se da nikog ne zanemari, pogotovo gošće. Obigrava oko njih, pokušavajući da se seti svih šala i dosetki koje će im se svideti i malo, pomalo, obuzima ga atmosfera, a tada muškarac Riba zaboravlja na vreme povratka kući.

ONA ne voli bilo kakve zabave niti bilo koju atmosferu, pa je zato vrlo izbirljiva: prijaju joj mesta kraj reke, mora ili jezera, voli diskretno osvetljenje, vrhunsko posluženje i galantnog pratioca. Njen seksepil primećuju svi muškarci, a najviše voli da se izgubi u nepoznatom pravcu, kada to niko ne očekuje.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 24 Maj 2012, 13:27
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Ko koji horoskopski znak gleda iz prikrajka

Ovnova poslovnost i uspeh „na meti“ pretpostavljenog, Device često „pod lupom“ ljubomornih kolega, pojedine Ribe enigma za ljude oko sebe što zbog poslovnih, što zbog emotivnih uspeha

Slika

OVAN

Možda niste svesni da na vas iz prikrajka motre vrlo pronicljive osobe kojima nije jasno kako vi sve, uglavnom, završavate odmah, brzo i efikasno, bez mnogo premišljanja, a da pri tom delujete kao magnet na suprotni pol. Vaš ćutljivi šef vas posmatra i pita se kako je moguće da ste izdržljiviji i uspešniji od njega, a niste još ni ime uspeli da steknete u profesionalnim ili društvenim krugovima.


BIK

Koliko god vaš prvi komšija putuje i uspeva da bude viđen na raznim prijemima i koktelima, on uspeva da primeti i koliku pažnju vi privlačite kad, onako doterani i otmeni, izađete iz svog toplog kućnog gnezda. Naizgled nonšalantni kolega, takođe, motri na vas pitajući se kako vam polazi za rukom da imate toliko stpljenja i terate po svome, ne pravite kompromise, a novčanik vam je uvek pun.BLIZANCI

Živite, uglavnom, iznad svojih mogućnosti i ne opterećujete se onim što će biti sutra, ali time su, izgleda, više opterećeni vaši saradnici ili rođaci koji svemu što rade pristupaju kao da sutra ne postoji. Oni emotivniji, ali osvetoljubiviji motre na vas i priželjkuju da mogu da imaju bar delić vaše vedre prirode, kako bi uspeli da se izbore sa onim što nekome ne mogu da zaborave ili oproste.RAK

Pošto ste intuitivni, verovatno ste svesni da na vas mnogi motre iz prikrajka kao što su, na primer, vaši susedi koji više vole društvo prijatelja, nego svojih ukućana, dok je vama porodica uvek na prvom mestu. Ima takođe i onih koji su toliko opsednuti poslom i karijerom, ali ipak stižu da primete i prokomentarišu kako vi uspevate da napravite ravnotežu između privatnog i profesionalnog života.


LAV

Sposobni ste i sa velikim žarom pristupate svemu što radite, pa možda ni ne primećujete jednu ambicioznu i autoritativnu osobu kojoj nije jasno zašto i njoj ne polazi za rukom da, pored uspeha, ima makar malo vaše vatrenosti. Gde god se pojavite, vi blistate, svi vas primećuju i pozdravljaju, ali, iz prikrajka, na vas motre i oni koji nikad neće imati toliko svesti o sopstvenoj vrednosti kao vi.


DEVICA

Uglavnom gledate svoja posla, pa ne stignete ni glavu da dignete, kako biste primetili one za koje ste prava enigma, jer oni nikada neće smeti da rizikuju i iskoriste sve profesionalne izazove kao vi. Na vas motre i kolege koje osećaju ljubomoru, zbog vaše prepoznatljive pedantnosti, neskrivenog poleta i spremnosti da svakom objasnite ili pokažete kako se nešto radi i opet se okrenete svom poslu.


VAGA

Dok vi lepršate i šarmirate sve oko sebe, posmatraju vas oči vrlo sposobnih osoba koje, ipak, osećaju neku vrstu nesigurnosti u vašem prisustvu, jer plenite pažnju i vašom pojavom i vašom omiljenošću u društvu. Pošto vam se zato uglavnom sva vrata otvaraju, oni koji su imućniji od vas, pitaju se kako je moguće da ne stignete da predahnete od raznih putovanja i druženja sa osobama na položaju.


ŠKORPIJA

Vaša intuitivnost i harizmatičnost može biti trn u oku onih koji vas gledaju iz prikrajka i pitaju se šta vi to imate, a oni ne, bez obzira kolike su njihove sposobnosti i veštine. Neprestano ste „predmet“ interesovanja osoba koje nikada neće umeti da čekaju, sačekaju i iskoriste svaku povoljnu situaciju kao vi, niti će moći da vas nadmaše u načinu na koji stičete moć i društvenu poziciju.


STRELAC

Svi vas pozdravljaju i raduju vam se, gde god da se pojavite, a vi toplo uzvraćate, jer ste jedan od retkih znakova koji se predstavljaju onakvima kakvi su. To kao da smeta onim zatvorenijim i povučenijim koji priželjkuju da imaju bar zrno vaše spontanosti. I kad ostanete bez novca, lako se snađete, a za putovanja vremena uvek nađete što nikako nije jasno ni vašim kolegama, a ni rođacima.


JARAC

Nema toga što vi ne možete i ne umete da radite, jer se uglavnom uzdate u sebe i svoje sposobnosti. I dok je vama normalno što ste daleko dogurali bez ičije pomoći, ima uspešnih osoba kojima to nikako ne ulazi u glavu, pa kuju neke „teorije zavere“ o vama. Iako su možda spretniji i društveniji od vas, oni vas posmatraju čudeći se kako i kad ste na ivici snage, možete još da radite ali i da zaradite.


VODOLIJA

Vi stižete svuda i poznajete mnoge, pa deluje kao da ste istovremeno na više mesta što vam otvara širok „manevarski“ prostor, ma čime da se bavite. Zato se neke društvene i dobro obaveštene osobe stalno pitaju imate li vi ono „nešto“, zbog čega se snalazite i u naigled nemogućim situacijama. Vaš komšija zastao je da popriča s vama i potajno se čudi koliko vas ljudi pozdravlja i zove telefonom.RIBE

Majstor ste da se izvučete iz svake situacije što nikako nije jasno osobama koje i pored svoje popularnosti, veza i uticaja, skliznu na tanak led. Pokušavaju da dokuče tajnu vašeg poslovnog uspeha, mada nije samo to zagonetka za sve one koji „love“ svaki vaš korak, već i omiljenost koju uživate kod suprotnog pola, zbog topline i sentimentalnosti koja izbija iz vašeg pogleda i svakog vašeg gesta.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 26 Maj 2012, 13:15
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Kako se koji horoskopski znak izvlači iz nevolje

Snalažljivi Rak zna da se prenemaže da bi dobio na vremenu, Škorpiji je najveća nevolja - ljubavna, neprevidiva Riba može da bude nervozna, ali i da paniči

Slika

OVAN

Uvek gleda kako će prvo svoju glavu da izvuče, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, hoće fizički da se obračuna na licu mesta. Posle se kaje, ukoliko je preterao, ali mora bar da se posvađa. Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve načine će non stop pokušavati da se vrati u „sedlo“. Ako zbog drugih upadne u nevolju, polemiše i suprotstavlja se šefu ili glavnom krivcu, ma koliko taj bio moćan ili jak.
BIK

Ume da „namiriše“ opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi odstupnicu, da bi se se izvukao, ako „kola krenu nizbrdo“. Ne zaleće se pogotovo, u poslu, jer voli da oseti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi. Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog uticajnog, na položaju ko će se zauzeti za njega ili pobegne na bolovanje, a kada ima ljubavne probleme, često spas traži u hrani, pa jede na nervnoj bazi.


BLIZANCI

Izvlači se iz svake, pogotovo neprijatne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi „trista na sat“, munjevito reaguje, čim oseti opasnost, uvek ima nekog „keca u rukavu“. Intuitivno predoseća šta od koga može da očekuje pa na vreme šalje SMS poverljive sadržine i onome ko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kada se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.RAK

Snalažljiviji nego što izgleda, mada hvata na sentimentalnost i prenemaže se kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već, „cinkarenjem“ prikupio poene. Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće intrigu i optužiti kolege, pa će ih iz nekog prikrajka gledati kako se koprcaju. A on će se povući par koraka unazad i čekati da opasnost prođe.LAV

Vrlo vešto se izvlači iz svake nevolje, i to svim sredstvima, bolje reći, ne bira sredstva kako bi se izvukao. Kada na vidiku ugleda nevolju, i shvati da je ne može izbeći, angažovaće sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A pošto, uglavnom, poznaje glavne „face“ u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvek nekome zatreba.


DEVICA

Ona je toliko inteligentna, da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvata pod kolikim pritiskom se Devica našla. Prelistava spisak potencijalnih rešenja u svojoj glavi, a kada treba nekome da telefonira ili da ga vidi, bira vreme i mesto, mada joj je uvek lakše da drugog vadi iz nevolje, nego sebe samu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bežati ni od psihologa, ni od astrologa.VAGA

Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefone i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, a sve vreme grozničavo razmišlja kako da se izvuče, verbalno je vrlo neprijatna, čak nepopustljiva, kada otkrije ko je kriv za njene muke. Kad ne uspe milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje, ume da reaguje ratoborno i oštro čime zna da iznenadi svoju okolinu.


ŠKORPIJA

Za nju je najveća nevolja - ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljena, a partner joj pravi probleme. Sve druge, nazovi nevolje, za Škorpiju, su uvek rešive, pa i kada ne reaguje odmah, ne znači da okleva ili zazire, već samo bira najmudriji način da se izvuče. Ako ima problema sa zakonom, angažuje najboljeg advokata, ali paralelno sprovodi i sopstvenu istragu o onome ko ju je uvalio u nevolju, a takvom se onda ne piše dobro.STRELAC

Kada se nađe u nevolji, odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug veza i vezica kojih, naravno ima na sve strane. Samo treba da odabere pravi broj, mobilni, službeni ili kućni, osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će da je pozove. Sve ostalo je deo procedure koja Strelcu u ruke stavlja „čarobni štapić“ kojim se uglavnom izvlači iz nevolje, bilo da ima problema sa saobraćajnom milicijom, dobijanjem vize za inostranstvo ili nečim mnogo ozbiljnijim.


JARAC

Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on postaje i „sam svoj advokat, spasilac i savetnik“. Spreman je da mnogo istrpi, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja. Poraz podnosi stoički, ali kao „stara čekalica“ zna da čeka i dočeka svojih pet minuta, kada će ignorisati one koji su se ogrešili o njega.


VODOLIJA

Iako deluje nonšalantano, a ponaša se kao da će bez nje sve stati, Vodolija intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom finansijske, jer je za nju to najveća nevolja. Brzo od nekog pozajmljuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvek razmišlja glavom što je istovremeno njen adut, ali i slaba tačka. Jer, u ljubavi joj ta pamet iz glave baš i ne znači mnogo, pa će je partner koji je dobro poznaje, naterati da „puzi“, kako bi se izvukla iz ljubavnog haosa kojem je obično sama „kumovala“.


RIBE

Njene reakcije, kada se nađe u nevolji, znaju da budu nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike. Mada se nikada ne zna kako će da reaguju, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znaci, jer deluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu. Često je to njihova taktika, ali uglavnom umeju da se „izmigolje“ i zavaraju tragove ili se pritaje uz pićence sa društvom, dok opasnost prođe.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti o horoskopskim znakovima  |  Poslato: 26 Maj 2012, 23:19
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Koju muziku vole horoskopski znaci

Vaš muzički ukus ne zavisi samo od znaka i podznaka u kojem ste rođeni, već i od pozicija Meseca i Venere koji u astrologiji, između ostalog, simbolizuju inspiraciju, maštu, umetnost i muziku

Slika

OVAN

Iako voli hard rok i tehno, strastveni Ovan je i veliki ljubitelj klasične muzike. Pošto uživa da diriguje, obožava koncerte u izvođenju velikih simfonijskih orkestara, a od kompozitora voli Baha, Debisija i Borodina. Ume Ovan da „diriguje“ i u kafani gde kiti muziku i naručuje omiljene pesme, dok načisto ne iznuri muzikante.


BIK

Hedonista Bik voli etno muziku, trubače, a srce mu zaigra i kada sluša sevdalinke i starogradske pesme. Okuplja muziku oko svog stola i ne da im da idu, naručuje pesme i časti svirače, a neretko uzima mikrofon u ruke kako bi zapevao svoju omiljenu pesmu. Za njega je trbušni ples pravi muzičko scenski doživljaj u kojem uživa, jer voli i orijentalni zvuk.
BLIZANCI

Uglavnom vole sve što je novo, moderan ritam, pop i rok muziku, rejv, haus i tehno, a u društvu umeju da bude neodoljivi, jer znaju odlično da imitiraju, pevaju, igraju i zabavljaju druge. Blizanci su i ljubitelji jednog od najpopularnijih dela Bendžamina Britna, dečje opere „Mali dimničar“ i baleta „Žar ptica“ Igora Stravinskog.RAK

Rak uživa u evergrin muzici i autentičnom izvornom narodnom melosu, jer mu prija opuštanje uz čašicu razgovora sa prijateljima, kada može i da zapeva i da zaigra, i tako do ranih jutarnjih sati. Ume Raku srce da zaigra uz jecaje violine, baš kao i dok sluša violinski koncert, pa su njegovi omiljeni kompozitori Čajkovski, Mocart, Mendelson, Betoven i Brams.LAV

Voli svaku vrstu muzike koja mu omogućava da isprazni svoju ogromnu energiju, i to najčešće kroz ples, umetnički ili đuskanje. I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u njega, jer je on na svom terenu - plesnom podijumu. Voli Lav i hard rok, tehno, ali i domaće pop balade, dok je Betoven njegov omiljeni kompozitor.DEVICA

Obožava filmsku muziku i balade, a od kompozitora voli Šopena. Njeno raspoloženje u veselom društvu, uz svirače u njenoj omiljenoj kafani počinje da raste od onog trenutka kada svi drugi već malo posustanu, a ona stupa na scenu i uz zvuke tambure i „bećarce“ diže raspoloženje. Nešto se u njoj tada budi pa često zaigra i na šanku ili stolu, svejedno, važno da je veselo.VAGA

Čim uđe u kuću, „pali“ radio, samo da se muzika ori na sve strane, ali ona „sentiš“, uglavnom romantična, jer Vaga voli pop i balade. Uživa i u klasičnoj muzici, pogotovo bečkim koncertima, a omiljeni kompozitori su joj Čajkovski i Mocart. Iako uglavnom otmena i suzdržana, Vaga rado posećuje splavove gde postaje „razuzdana“ i ne da muzikantima da se odmaknu od njenog stola.ŠKORPIJA

Strastvena i bučna, Škorpija ume totalno da se opusti u boemskoj atmosferi svog omiljenog restorana, kao što, onako elegantna i magnetična ume da uživa u zvuku orgulja i horskom pevanju. Voli instrumentalnu muziku, ali i pop, a od kompozitora Šumana, Betovena i Mokranjca.


STRELAC

Voli ritam koji podseća na muziku Dalekog Istoka, plesove afričkih plemena, uzbuđuje ga zvuk bubnja, ali i tehno muzika. Iako je Betoven negov omiljeni kompozitor, inače rođen u znaku Strelca, ne beži Strelac ni od kafanske muzike, ali neke u restoranu u centralnoj gradskoj zoni gde dolaze poznate „face“.JARAC

Mada, naizgled uzdržan i rezervisan Jarac ume da se opusti u pravom kafanskom ambijentu uz crveno vino i dobru muziku, gde će i da zaigra i zapeva sa zadovoljstvom, ipak je klasika – „zakon“ za Jarca. Zato on voli klavirske koncerte, ali i duete, a od kompozitora Šopena, Debisija i Rahmanjinova.


VODOLIJA

Ona „spava danju, a luduje noću“ jer najviše voli disko ritam, pa vlasnici diskoteka, splavova i klubova mogu biti zahvalni Vodolijama koje često umeju da „osvanu“ u njihovim objektima. Međutim, kontroverzna i nepredvidiva Vodolija voli i vizantijsku muziku, orgulje, gitaru i Mocarta – kompozitora rođenog u njenom znaku.


RIBE

Baš nju briga koliko je sati, kada joj je tako lepo, kao u nekom drugom svetu, jer vole da sanjaju, zamišljaju i maštaju. Opera i balet su kao izmišljeni za senzualne i romantične Ribe, pa one vole Verdija, Pučinija, Šopena, Gluka („Orfej i Euridika“) i Manuela de Falju (balet „Ljubav čarobnjaka“ i „Trorogi šešir“), kompozicije za klavir i orkestar („Noć u španskim vrtovima“).


Novosti


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   
cron

Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker