Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 17:56

Autoru Poruka
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 13 Jul 2013, 19:48
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

nahebaces [zenskismeh.gif]

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 13 Jul 2013, 19:50
Korisnikov avatar
N
N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20

neka cu

ja sam rodjen naopako!

˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 13 Jul 2013, 19:51
Korisnikov avatar
Laki

lavčina [kez.gif]

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jul 2013, 11:02
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43

Ljubavni horoskop za 14. jul

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u nedelju 14. jula. Ovan pokušava da razjasni sebi neku dilemu. Veoma interesantan dan za Raka. Vaga se oseća sputano u vezi

Slika

OVAN

Pokušavate da razjasniste sebi neku dilemu ali vam to ne polazi za rukom verovatno zato što neko od vas skriva bitne činjenice. Pozicija Meseca u astrološkoj kući javnosti donosi mogućnost flerta negde van mesta u kome živite ali to neće biti on najbitnije, moguć je i neočekivan susret sa nekadašnjom simpatijom.

BIK

Neko sa posla ko vam se više puta udvarao i moguće pokušavao da vam da na znanje putem sms poruka koliko mu se dopadate, menja taktiku. Na vama je da otrkijete o čemu se radi. Pozicija Marsa može značiti izvestan prekid u odnosima sa nekim ko vam je drag ili je od nedavno vaš partner.

BLIZANCI

Za dame Blizance pozicija Meseca u vašem znaku uglavnom znači nemogućnost dobre komunikacije sa nekim do koga vam je stalo. Čak i ako budete insistirali na razgovoru teško da će vam poći za rukom da shvatite o čemu se radi, partner je vešt u izbegavanju iskrenih odgovora.

RAK

Ovo bi za vas mogao biti veoma interesantan dan, naročito ako ste u tajnoj vezi sa nekim o kome ne znate mnogo.Pokušajte da se preterano ne nervirate ako vas jedan Lav ili Bik budu ignorisali ili ako ne budu imali vremena za vas. Ne ulazite u sumnjive ljubavne „aranžmane“, ma o kome da se radi.

LAV

Sunce, vladalac vašeg znaka nije dominantno tako da ćete verovatno biti u prilici da nekom nametnete svoju volju ili ćete imati manju raspravu sa nekim ko pokušava da vas iskoristi. Moguće da morate da pristanete na nešto što vam nikako ne odgovara. Trudite se da ubedite Raka ili Bika da prihvate vaš predlog.

DEVICA

Tranzit Marsa iz znaka Raka može značiti da će neka žena na koju se oslanjate ili neka dobra prijateljica biti nesmotrena i reći nešto što će poremetiti vaš duševni mir.Ako ste slobodni, danas nije pogodan dan za započinjanje veze sa nekim koga poznajete preko posla.

VAGA

Osećate se prilično sputano u vezi u kojoj vam se čini da nemate izlaza. Trudite se da odobrovoljite nekog ko ima uticaja na vašeg partnera, moguće da je on pod većim uticajem svoje porodice nego vašim što vama posebno smeta. Nemojte odustajati od veze sa nekim ko živi u inostranstvu.

ŠKORPIJA

Ostajete pri svom stavu čak možete biti prilično ljubomorni zbog veze sa nekim ko vas stalno drži u neizvesnosti. Možete biti prilično iznenađeni razvojem događaja koji vama idu naruku jer ćete verovatno sresti nekog koga dugo niste videli. Dobićete poziv od Riba u vezi sa izlaskom.

STRELAC

Ovo bi mogao biti izuzetno stresan dan ako ne dozvoljavate partneru da utiče na vaše stavove. Radi se o osećanjima a ne o vašoj karijeri i o vašem uzajamnom odnosu koji je verovatno zapao u krizu. Nemate mnogo sluha za njegove potrebe čak vas povremena melanholija partnera prilično nervira.

JARAC

Strepite da bi nešto loše moglo da krene u vašem privatnom životu i da biste morali da budete mnogo popustljiviji. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, danas bolje nemojte upriličiti susret, moguća su neprijatna iznenađnje. Ako ste slobodni, dan nije pogodan za početak veze.

VODOLIJA

Očekujete da vam osoba koja vam je draga izvini ili da va kontaktira ali je ona verovatno pomalo ljuta na vas ili nespremna za bilo kakav kompromis. Ne budete preterano sigurni u sebe, vaša osećanja nisu jedino bitna za situaciju u kojoj se nalazite, uvažite osećanja i one druge strane.

RIBE

Očekujete da vam neko učini uslugu a ako je to osoba koja vam je draga, najverovatnije da danas neće imati mnogo psihičkog mira. Atmosfera u domu može biti prilično neprijatna ako budete insistirali na nečemu što znate da ne odgovara nikome ni vama u krajnjem slučaju.

Novosti

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jul 2013, 11:03
Korisnikov avatar
Laki

ič nisam razumela

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jul 2013, 11:04
Korisnikov avatar
N
N

ja jedino ovu zadnju recenicu...trebam da ubedim nekog i to.....

ja sam rodjen naopako!

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jul 2013, 11:09
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

mislim da ova masha pije jer je totalno nerazumljiva

megi pokazi nam ti tvoju

stranicu

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jul 2013, 11:10
Korisnikov avatar
N
N

MA Masa lezi na zelenu travu pa je odvugnula...mozda zato?

ja sam rodjen naopako!

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Ljubavni dnevni horoskop  |  Poslato: 14 Jul 2013, 11:12
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

mislis da pusi drogu ?

Vrh
casual