Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne morate mi se zahvaljivati ahaha dovoljan je samo poklon:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
evo od cika uthera dobijes bombonu
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Ne morate mi se zahvaljivati ahaha dovoljan je samo poklon:) od mene sova na poklon
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
UtherPendragon je napisao: jos cu se zaljubiti u ovu megi ako se to desi reci pa da ucinim sve da se odljubis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ako se desi recicu ti ..nije jos
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
dobro , onda cu te vredjat pa se nece nikako desiti MASO aj postavi i onaj tvoj pls
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Ljubavni horoskop za 13. jul Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u subotu 13. jula. Bikovi - moguća strastvena avantura, Device agresivne i zbunjene, Vodolije očekuju poziv  OVAN
Povoljan dan za one koji su u emotivnoj vezi sa nekim koga poznaju preko posla ili za one koji žele da započnu vezu sa kolegom. Možete se nadati susretu sa nekim, potpuno neočekivatno, na poslu ili u društvu kolega, naročito ako planirate zajednički izlazak.
BIK
Venera u Lavu donosi mogućnost strastvene avanture ili veze sa nekim ko se bavi nekim glamuroznim zanimanjem ili je poznat u javnosti. Ako ste slobodni možete očekivati susret sa ambicioznom osobom koja će pri samom upoznavanju dati na znanje da je spremna da sa vama uđe u vezu.
BLIZANCI
Trudite se da osvojite naklonost jedne Vage, Bika ili Lava. Prijatno će vas iznenaditi susret sa nekim koga ćete imati prilike da vidite na nekom većem skupu. Moguća je obnova veza sa jednim Rakom ili Ribama. Ne odustajte od Škorpije ili Bika koji vam se dopadaju.
RAK
Ulazak Marsa u vaš znak donosi nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju emotivna veza sa jednim Ovnom, Škorpijom, Jarcem ili Ribama. Mnogo toga će početi da se odvija mnogo lakše, ako niste ljuti jedno na drugo ili ako nemate nameru da se sa partnerom raspravljate.
LAV
Ako ste rođeni početkom znaka moguće da ste pomalo zbunjeni razvojem događaja na ljubavnom planu jer niste načisto da li vam je partner veran ili da li je iskren. Ako spadate u one koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka, očekujete poziv za susret u tajnosti.
DEVICA
Mesec, pleneta emocija u vašem znaku ide ka poziciji u toku koje neće obrazovati baš tako sjajan aspekt sa Marsom, planetom agresivnosti. Bićete prlično zbunjeni kako da se postavite prema jednom Raku, Biku li Ribama ili prema osobi koja vam se dopada.
VAGA
Dopadate se nekom ko ne želi da to otvoreno pokaže ali ako ste rođeni krajem znaka, imate simpatiju o kojoj vredi razmisliti, naročito ako se radi o Raku, Škorpiji ili Jarcu. Ulazak Marsa u znak Raka ne odgovara septembarskim Vagama koje mogu biti prilično nestrpljive u odnosu sa jednim Ovnom.
ŠKORPIJA
Oktobarske Škorpije doživljavaju ulazak Marsa u znak Raka na najbolji način jer će im se pružiti mogućnost da na mnogo direktniji način komuniciraju sa osobom koja im je draga. Čim je izašao iz Blizanaca postajete mnogo manje skloni da ga kritikujete za svaku sitnicu.
STRELAC
Niste načisto da li ste jedini u životu vašeg partnera i pokušaćete da mu se nametnete na način na koji on to ne očekuje. Dobijate poziv od nekog s kim ste nekada imali manji flert ili ste bili u nekoj vrsti neobavezne veze. Moguća romansa sa Lavom.
JARAC
Dobićete priliku da se izvinite nekom prema kome verovatno niste ispali fer. Ako vam se dopada jedan Lav, pokušajte da nađete način kako mu date na znanje da niste ravnodušni ali ako odmah ne odgovori na vaše udvaranje, imajte strpljenja za njega.
VODOLIJA
Očekujete poziv od nekog ko se u priličnoj meri poigravao vama ili nje bio onoliko otvoren i iskren kako ste vi to od njega očekivali. Vaše ambicije se loše reflektuju na vaš ljubavni život, naročito ako nemate mnogo vremena za partnera, ako ste skloni flertu a on to zna.
RIBE
Ne bi trebalo da se preterano nervirate kada je u pitanju jedan Rak za koga ste uvereni da bi želeo da sa vama raskine ili pokušava da dominira na način koji vama nikako ne odgovara. Preosetljivi ste i skloni da sve što se dešava između vas i partnera doživljavate tragično.
Novosti
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
bolje da me zove neko na strudlu nego na flert..i to neobavezan
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
neki put mi stoji ..neki put mi ne stoji al ovaj put mi baš stoji msm oroskop .. sviDŽa mi se ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|