|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Loš potez Kone, loš potez....
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
karamelice ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Komsinica je napisao: Postovani,
Moram priznati da sam prijatno iznenadjena sto su svi poznati forumasi (dalje: VIP forumasi) kojima je redakcija poslalo pitanja radi sprovodjenja intervjua, odgovorili. Osim jednog, ali ima vremena. Odgovorice. Ostali VIP forumasi ce pitanja dobiti blagovremeno. Ono sto zelim da napomenem, da ne bi doslo do nekakve zabune, svako je dobio svoja pitanja, nisu ista. Kako i na koji nacin ce biti preneta, sta je ko od VIP forumasa odgovorio, citajte u narednom nedeljnom broju, koji izlazi 31.08.2013. godine.
S postovanjem, Komsinica, glavni i odgovorni urednik Formuskih novina
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Nije u tome poenta,nije... Nema podela....to je...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Imajte malo duse bar, sigurno sam podelila oko 500 pitanja. Ne mogu sve odjedared, puno vas je vipovaca, a ja jedna... sama.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Komsinica je napisao: Imajte malo duse bar, sigurno sam podelila oko 500 pitanja. Ne mogu sve odjedared, puno vas je vipovaca, a ja jedna... sama. a ako nekom ne pise da je vip a ima ihahaj postova...sta onda, a Kone? ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) a dusa nam ostala kod Setha u podzemlju 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
no, no Kone, ne kontas ti mene.... nema ovde podela na vip, ostale vip i ne vip...bar kod mene meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Naopak je napisao: karamelice ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) kinder pingvinčiću ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Naopak je napisao: Komsinica je napisao: Imajte malo duse bar, sigurno sam podelila oko 500 pitanja. Ne mogu sve odjedared, puno vas je vipovaca, a ja jedna... sama. a ako nekom ne pise da je vip a ima ihahaj postova...sta onda, a Kone? ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) a dusa nam ostala kod Setha u podzemlju  A ne. Niste vi meni VIP zbog postova, nego zato sto ja tako smatram. Evo, Laya moze da ima i 3 posta, ona je VIP nad VIPovima. Ti mozes da imas i 1. (mislim ako vam Senka sve oduzme, pa ostanete na minimum minimuma) ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nema podjela Kona u kafani pitala...ko ce prvi da dadne interviju za novine...ako se niko ne prijavi ja cu da napravim sama sve, a bolje vam je da to ne uradim. Ja znam da bi ona to uradila..ja se zrtvovala i rekla, ok ja cu  U medjuvremenu se prijavilo jod ljudi.... hajde sta se bunite...i nije poanta u kolicini postova..valjda ima nesto i u kvaliteti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|