|
Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Boss je napisao: vuja kojic je napisao: Boss je napisao: Vujo, MeGi... dosadni ste ćao boske,gledaš li Hrvate i Grke ? Gledam... odgovara nam pobeda Grka, ali oni to nešto kilavo... Ako pobede Hrvati, meč Ciganija - Ciganija 2 (ŠPA-ITA) će biti komedija... Vodiće se velika borba ko da izgubi i izbegne Francuze, tj. da ode na Srbiju u 1/4 finalu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) dobiće ih grci, moraju......ili idemo na Špance jbg
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Komsinica je napisao: e vidis draga moja, da ti objasnim nesto sada. kada mi je stigao paparazzo lov, oci su mi bile na pola koplja, puno sati bilo. tako da nisam ni gledala, niti videla da i mene ima tu. dakle, jeb se meni sta tamo neko prica i komentarise o meni, neka me sanjaju ukoliko hoce i ko hoce. dokoni ljudi, kad nemaju pametnija posla. naravno i da je neko drugi postavio, ne bi proslo bez moje damske replike. a moja replika je usledila iz mog licnog ugla, a ne kao postavljaca teme, odnosno urednika novina. kao sto rekoh, da je bilo demanta aktera, bilo bi objavljeno od reci do reci, ja nemam problem sa tim. nije meni ni sada problem da objavim sta su ljudi sa tog foruma naveli kao objavu, mada mislim da su to svi procitali. kao sto rekoh, setao se link po forumu. dakle, ni po babi, ni po stricevima. Kone ja sam neinformisana, kakav link, to do mene nije stiglo. Što se tiče mog odgovora na temu paparaca bilo je takodje sa ličnog aspekta, jedina zamerka mi je što taj post nisam okačila mesecima pre, da se zna kako i mi dame umemo ulični rečnik da upraznjavamo. Elem, ja sam za novine i tačka. Ko te šiška hehe
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: Komsinica je napisao: Žozefina je napisao: Komsinica je napisao: Žozefina, sada je bitno cenzurisati humor. Ostavi se paparazzo lova, to je nesto drugo. Prica se o novinama. Gde ja pomenuh ‚‚paparaco lov‚‚ ?
Humor se necenzuriše sem u slučaju ličnog i ko oboračun sa nekim.e vidis draga moja, da ti objasnim nesto sada. kada mi je stigao paparazzo lov, oci su mi bile na pola koplja, puno sati bilo. tako da nisam ni gledala, niti videla da i mene ima tu. dakle, jeb se meni sta tamo neko prica i komentarise o meni, neka me sanjaju ukoliko hoce i ko hoce. dokoni ljudi, kad nemaju pametnija posla. naravno i da je neko drugi postavio, ne bi proslo bez moje damske replike. a moja replika je usledila iz mog licnog ugla, a ne kao postavljaca teme, odnosno urednika novina. kao sto rekoh, da je bilo demanta aktera, bilo bi objavljeno od reci do reci, ja nemam problem sa tim. nije meni ni sada problem da objavim sta su ljudi sa tog foruma naveli kao objavu, mada mislim da su to svi procitali. kao sto rekoh, setao se link po forumu. dakle, ni po babi, ni po stricevima. a znaci postoji neki demant!??? e pa tooo je to, sad mi je i cenzura jasnija. Zakljucaj majstore...salji samo na pp..ja cu da se pretplatim  Ne, nije demant, vise kao objava. Ne zezaj da nisi citala.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
vuja kojic je napisao: Boss je napisao: vuja kojic je napisao: Boss je napisao: Vujo, MeGi... dosadni ste ćao boske,gledaš li Hrvate i Grke ? Gledam... odgovara nam pobeda Grka, ali oni to nešto kilavo... Ako pobede Hrvati, meč Ciganija - Ciganija 2 (ŠPA-ITA) će biti komedija... Vodiće se velika borba ko da izgubi i izbegne Francuze, tj. da ode na Srbiju u 1/4 finalu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) dobiće ih grci, moraju......ili idemo na Špance jbg Možda Slovenci (preko sudija) umešaju prste, njima odgovara pobeda Grčke jer onda večeras imaju zicer protiv Finske i Ukrajinu u 1/4 finalu. Haos, haos... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Žozefina je napisao: Komsinica je napisao: e vidis draga moja, da ti objasnim nesto sada. kada mi je stigao paparazzo lov, oci su mi bile na pola koplja, puno sati bilo. tako da nisam ni gledala, niti videla da i mene ima tu. dakle, jeb se meni sta tamo neko prica i komentarise o meni, neka me sanjaju ukoliko hoce i ko hoce. dokoni ljudi, kad nemaju pametnija posla. naravno i da je neko drugi postavio, ne bi proslo bez moje damske replike. a moja replika je usledila iz mog licnog ugla, a ne kao postavljaca teme, odnosno urednika novina. kao sto rekoh, da je bilo demanta aktera, bilo bi objavljeno od reci do reci, ja nemam problem sa tim. nije meni ni sada problem da objavim sta su ljudi sa tog foruma naveli kao objavu, mada mislim da su to svi procitali. kao sto rekoh, setao se link po forumu. dakle, ni po babi, ni po stricevima. Kone ja sam neinformisana, kakav link, to do mene nije stiglo. Što se tiče mog odgovora na temu paparaca bilo je takodje sa ličnog aspekta, jedina zamerka mi je što taj post nisam okačila mesecima pre, da se zna kako i mi dame umemo ulični rečnik da upraznjavamo. Elem, ja sam za novine i tačka. Ko te šiška heheNe mozemo da se slozimo nikako, ja necu cenzuru ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa ja mislim da je red da se ta objava ili ti demant objavi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: Pa ja mislim da je red da se ta objava ili ti demant objavi  ne moze, cenzurisano ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Само једно питање? Да је Комшиница отворила свој блог, који се не би звао "Форумске новине", него "Код комшинице на кафи" и уређивала га у облику новина, и при том поштовала форумска правила (необјављивање пп-а, одакле би то могла знати?), да ли би било ко могао да јој оспори право да свој блог уређује како жели и да га (блог, а не нешто друго, недајбоже) тражи на увид? Мислим да је сам назив Комшиницином блогу (што је он уствари и био) дао званични тон, па се Сенка можда бојала да јој неко нешто не пребаци. То је једини разлог што је она тражила блог на увид. Овако је то личило на "удружени злочиначки подухват" , а онако би то били Комшиницини каламбури, и нико не би имао право да јој се меша у ручак, проба га, досољава, или убацује додатну шаргарепу.![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Boss je napisao: Idem ja Vujo na miru da gledam poslednju četvrtinu i slušam Slavka Cvitkovića http://tvsvuda.m-kabl.net/televizija/hrt-2-uzivoKono, izvini zbog spama. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Nista Boss, taman posla. Meni zao sto sam te namucila sa 99 pitanja, a ti na sva odgovorio. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|