Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi to mu je hrana....bolestan covjek, jbg desi se i najboljima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
vuja kojic je napisao: ko je ova zelena što je me juri odavde ? Ne mogu da verujem da nisi obavešten ko sam..ha..ha.. jel to vic
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vuja kojic je napisao: ko je ova zelena što je me juri odavde ? Eh da si bar Palmina skola ovaj forum bi rascvetao za jedan dan a ti mucak ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ajde kad te molim odgovori mi na pitanja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
eto,jel vidite kako znate biti zanimljive kad vam se da povod
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
vuja kojic je napisao: eto,jel vidite kako znate biti zanimljive kad vam se da povod Jadno koliko ironije u tvom pisanju ima. Valjda si sad malo nahranio svoj ego
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Svake novine i dan dans podležu nekoj vrsti cenzure, svaki novinar u sebi ima samocenzuru, pitanje je morala i etike a i uredjivačke politike kuće pod čijim se okriljem novine objavljuju. S obrzirom da smo mi Forum, naravno da niko ne može zahtevati na uvid postove koji će se objaviti, ali nešto tako dobro, takva fenomenalna ideja kao što su novine, što da ne, ako se nebavi alapačrenjem u najorem smislu reči, već služi za šalu, komiku i šegu. A u interesu je sviju nas da se ovde zabavljamo i šalimo a ne da smišljamo zakulisne radnje i prežvakavamo šta, gde, kako i ko. Ja sam da se i pregledaju ako treba, samo da ih bude.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne mogu te razumeti ali ama bas nikako jos covjek ono imas godina a tako razmisljas idi bre pomozi zeni oko dzema, ajvara umjesto sto dodjes provocirat
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Ne mogu te razumeti ali ama bas nikako jos covjek ono imas godina a tako razmisljas idi bre pomozi zeni oko dzema, ajvara umjesto sto dodjes provocirat ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Senka je napisao: Boss je napisao: Senka je napisao: Nisam tražila na uvid prva dva broja novina,sada tražim.
Šta je problem Boss? Objasni zašto sad odjednom tražiš ? Šta je to toliko strašno ? Zbog onog prošlog broja u kome se provlačila 'paparazzo priča'. Ne želim opet nešto slično. I ne želim ništa što se može odnositi na nečiju pp prepisku,ništa što bi moglo bilo koga povrijediti. Dosta je toga bilo po forumu,i previše. Eto odlične prilike da ti ponovo postavim pitanje na koje mi nisi odgovorila. Imamo li mi forumaši neka prava ? Pošto kažeš da je tvoje pravo da tražiš novine na uvid... Ako mi forumaši imamo neka prava, i ako se većina složi da tema ostane u bilo kom obliku da li će tema ostati ? Možda je nama tema zanimljiva iz drugih razloga, ne zanima nas ''osvrt na paparaco''. Ili ćeš ti opet odlučiti po svome ? Ako ćeš ti odlučiti po svome i ignorisati naše zahteve, kakav je ovo onda forum i kakav si ti admin ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
jaoj bre Senka, daj bre citaj sta pises majke ti. kada sam ja prepricavala tudje pp razgovore i uopste necije razgovore? boli me ovo moje veliko dupe bas ko kome sta pise, ko se ljubavise i sve ostalo. evo bas se potresem ukoliko ne znam, dajte recite mi da mi ne propadne dan!? ja znam zasto je to tako i ti znas zasto je to tako, oni ne znaju i ne treba ni da znaju. ali nemoj nesto da pises kada ja citam sta pises. pls rekoh, nemoj da me razocaras. nemoj jebote! Jaoj Žozefina, tnx na objasnjenju meni tupavoj I sto je sada Vuja na stubu srama? Covek iznese svoj stav i boli ga cose sto Madjarska nema more, a ima mornaricu. To treba postovati, bez obzira da li se slazes, ili ne.
|
|
|