|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Miss Helen je napisao: Ok. Tamo sam Loreal. doćićemo u posetu 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Hvala  Ne vidim teeeeeeee....stiglo 20 lajkova za 5 minuta,pu pu pu Tako ja sve forumase propustim....kao i na prosloj stranici.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: Izvinjavam se forumašima a i vlasti sto me manje ima,al opravdato gradim si karijeru,hohohoh,,,hahaha Pustam u rad novi sajt http://brzikolaci.com/i fb stranicu pa sam malko zauzeta time,soriram ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) sto ne rece da imas video, nego slucajno naletih kako ti to dobro radis majkooooo milaaaaa znaci prava umetnost kad ti radis s testom izgleda lako, onako prevrces kao da si uzela plastelin a meni se sve ljepi za sto, za ruke, za oklagiju a u p.m. Probala sam napravit kroasane, evo sad uporedjujem slike, ni priblizno tvojoj gle moje ispalo kao kiflice BAS TI SE DIVIM LAZLJIVA I VOLELA BIH DA ZIVIM SA TOBOM da mi spremas sve ono......prvo onu milku tortu,onda mogu oni svi sladoledi.... 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
LaYa je napisao: Izvinjavam se forumašima a i vlasti sto me manje ima,al opravdato gradim si karijeru,hohohoh,,,hahaha Pustam u rad novi sajt http://brzikolaci.com/i fb stranicu pa sam malko zauzeta time,soriram ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) LaYa je napisao: ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Ovaj ko LaYa sa njenim receptima 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Piki šećeru....znala sam da znas da izaberes  Megi, a jok, nemam ti ja para za te vratolomije, ali rado bih vas zahebavo 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Kupila sam novu kameru Canon 600D. Ne znam gde ovo da metnem. Trebaju mi pregledi. Ko hoce neka samo klikne dole desno na tube kvadratić pa će ga odvesti na video, ne treba da gleda, test video je 2 minute, ali mi trebaju pregledi. Et' ...pa hvala
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|