Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Reći ću vam kasnije... Prvo vi.Dakle šta?
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ljudi svasta prastaju. Nisu ni svesni da bi oprostili sve ono sto su govorili da ne bi. Licno, mogu da oprostim, ali ne i da zaboravim. A to je mnogo gore. Mada sve ima svoju granicu. Gadim se lazi i prevare bilo koje vrste.
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Mogu da oprostim,ali ne i da zaboravim,takodje?Da nisi ti Bik U horoskopu?Ali,ne trpim ponižavanja i omalovažavanja bilo koje vrste,jer sama nisam takva.To se doduše koristi u nedostatku verbalne komunikacije(čitaj-ostaviš ga bez argumenata  )A tačno je i da ,,opraštamo,, bolje reći-prelazimo preko stvari preko kojih smatramo da nikada nećemo preći...Radi ,,mira,, u kući....
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Laz jedino ne bi oprostila. A prevaru bi uvek oprostila jer muskarci ne varaju iz srca vec iz KK.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...ne bi joj oprostio pare na zajam... ...vrati mene 200€, ...što sam dao tvome tati, ...ako nećeš ti da vratiš mi, ...miliciju ja ću zvati.. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
*Twilight* je napisao: Laz jedino ne bi oprostila. A prevaru bi uvek oprostila jer muskarci ne varaju iz srca vec iz KK. ma kakooo??? ja se ne slazem, msm s tim da muskarci ne varaju iz srca...i sta me briga jel iz srca ili nije,iz gatja je, i to with my dick  he he cim se desila prevara bilo s koje strane, znak je da nesto nije uredu...govorim o stvarnim vezama, zivotu, ne internet svijetu. i nema tu oprastanja tako lako, posebno ako ja vidim da je to muskarac koji meni kaze 'to nije iz srca, to je samo KK'... to bi mozda trebalo da znaci..., ok mogu i ja tako...ali ja nisam taj tip. ja bih opet mogla sve oprostiti cini mi se, osim prevare...ali opet ne zelim reci nikada 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Ne znam ali jednostavno mogu ... cak me i nije briga da li me 'vara' (msm na RL). To mene nista ne dotice. Ono sto moze da me povredi to je laz a za sve ostalo kako mu dick kaze tako neka radi.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Sad me baci u razmisljanje. Zasto mene to neinteresuje i ne dotice i zasto bi oprostila 'preveru'?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
*Twilight* je napisao: Sad me baci u razmisljanje. Zasto mene to neinteresuje i ne dotice i zasto bi oprostila 'preveru'? hehehe... Haj kad razmislis ako dodjes do neke nove spoznaje podijeli je s nama. I mene zanima zasto tako lako oprostiti 'prevaru'?..jer ti si to napisala kao da je neka najobicnija stvar u pitanju...cuj kako mu kaze dick neka tako i radi hahahah...e pa ne moze tako. Sto bi rekla Samantha iz sex&city..ja sam se za taj dick vjenčala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 15:32 Postovi: 537
|
Prevara je prevara. Sa "ovim" ili "onim", isto je. Platonska je jos gora. Sve zavisi kako ko shvata. Ali se ne treba zavaravati.
|
|
|
|
|
|