|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nije videla, zato ona tako
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bas volim kad neko napise ..ispod nivoa mi je..uh , kakvi argumenti.
Ali hajde da se ne lazemo...ako pogledamo PDF na kojem je tema smjestena, i ako pogledamo rijecnik koji se koristi u kulturnom izrazavanju to je uglavom 'ONA stvar' ..svidjalo se to nama ili ne. E sad ti meni priznaj da nisi shvatila da je ona stvar ono sto volis jednako kao i svaki forumas ovdje!?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: Хвала МеГи на то `просеравање` неволим недореченост, неконкретност и двосмисленост питања када је `Лаик сексологија` у питању имам право да искажем своје мишљење а оно је горе написано у складу са постављеним питањем, када се конкретизује могу и одговорити а и неморам. слобода избора. tako je ! 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Bas volim kad neko napise ..ispod nivoa mi je..uh , kakvi argumenti.
Ali hajde da se ne lazemo...ako pogledamo PDF na kojem je tema smjestena, i ako pogledamo rijecnik koji se koristi u kulturnom izrazavanju to je uglavom 'ONA stvar' ..svidjalo se to nama ili ne. E sad ti meni priznaj da nisi shvatila da je ona stvar ono sto volis jednako kao i svaki forumas ovdje!? Tako je,bravoooo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni je smjesno ako ozbiljno pises a ako se zezas onda ok
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Pazi Mo, svaki forumaš određenu *Onu stvar* voli, pa nevolemo svi istu, daleko bilo. *Ona stvar* koju ja volem npr može se desiti da ti nevoleš i obrnuto, jer ništa nije reverzibilno gledanju il ne, većma voljenju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
fijuuu mislio sam da ce biti nesto uzivo a vi se virtualno prepirete oko stvari "uzivo"
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Pazi Mo, svaki forumaš određenu *Onu stvar* voli, pa nevolemo svi istu, daleko bilo. *Ona stvar* koju ja volem npr može se desiti da ti nevoleš i obrnuto, jer ništa nije reverzibilno gledanju il ne, većma voljenju. Lijep i razlozan odgovor,moram priznat,bravo ti ga bate!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
i stalno misle na ONO 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mojne je napisao: i stalno misle na ONO  DSZ i ONO,,,hahahahha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|