Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 02 Maj 2025, 23:07

Autoru Poruka
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Jun 2012, 09:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Jelena Kostov: Zaljubljena sam ludo u žandarma!

Dečko mi je prezgodan, pohvalila se juče „zvezda Granda“ na proslavi Žandarmerije, ali je odbila da nam otkrije njegovo ime

Slika

Sija od sreće.
„Zvezda Granda“ Jelena Kostov oduševila je policajce na jučerašnjoj proslavi Dana Žandarmerije! Pošto je na centralnoj proslavi u Nastavnom centru MUP u Makišu otpevala pesmu „Vidovdan“ i dobila veliki aplauz, mlada pevačica se pohvalila kako je mnogo zaljubljena u jednog pripadnika te jedinice.

- Dečko mi je u Žandarmeriji! - rekla je Jelena.

- Stvarno? Nismo znali - čudila su se dvojica načelnika policije koja su prišla da je pozdrave.

- Da, da... Dole je on... U Nišu.

Svi su pomislili da je njen izabranik crnokosi, mišićavi mladić sa svetlim očima u uniformi, koji je stajao pored nje, ali je ona to brzo negirala.

- Znači, nije ovaj? A je l’ ti zgodan dečko, Jeco? - nastavili su s pitanjima.

- Uh! Još kako! Ma, prezgodan u svakom smislu! Jao, ne možeš da veruješ - oduševljeno je hvalila svog dragog Jelena.

- Pokaži nam ga - ušli smo u priču s njom.

- Molim? Pa da me slikate s njim! A ne, nema šanse. To nikad nećete uspeti - rekla je Jelena i brzo se udaljila ka izlazu.

Osim Jelene, proslavi su prisustvovali i producent „Zvezda Granda“ Žika Jakšić i Tatjana Vojtehovski.

Slika

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 30 Jun 2012, 00:04
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Eva Longorija opet ostavila dečka

Iako su prošle nedelje snimljeni u strastvenom zagrljaju u Španiji, Eva i Eduardo shvatili su da ipak nisu jedno za drugo

Slika

Najpoznatija „Očajna domaćica“ Eva Longorija opet je raskinula sa Eduardom Kruzom. Iako su prošle nedelje snimljeni u strastvenom zagrljaju u Španiji, Eva i Eduardo shvatili su da ipak nisu jedno za drugo.

Glumica je prekinula vezu sa bratom glumice Penelope Kruz. Nakon trzavica koje su nedavno imali, par se pomirio, ali je po svemu sudeći njihovoj romansi došao kraj. Navodno više nisu zajedno, ali ostaće prijatelji i nisu se posvađali.

Eva i Eduardo romansu su započeli prošle godine, samo nekoliko meseci pošto je glumica okončala brak s košarkašem Tonijem Parkerom.

Novosti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 30 Jun 2012, 00:06
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Razveli se Tom Kruz i Kejti Holms

Glumac Tom Kruz i glumica Kejti Holms su se razveli, potvrdio je danas advokat Holmsove

Slika

LOS ANĐELES - Glumac Tom Kruz i glumica Kejti Holms su se razveli, potvrdio je danas advokat Holmsove.

"Ovo je lična i privatna stvar za Kejti i za njenu porodicu a najveća briga moje klijentkinje, kao i uvek, su najbolji interesi njene ćerke", napisao je u saopštenju njen advokat.

Kruz i Holms imaju ćerku Suri koja ima šest godina, podseća italijanska agencija Ansa.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine, nakon rođena Suri, u dvorcu Bračijano na velelepnoj ceremoniji.

Već neko vreme se priča da je njihov brak u krizi a dobro informisani su to pripisali religioznom fanatizmu Toma Kruza, pripadniku Sajentološke crkve.

Na nedavnoj premijeri filma"Rock of Ages" u kome Kruz igra zvezdu roka Kejti Holms se nije pojavila pored svog supruga a on je objasnio da je ona na poslovnom putu u Kini.

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Top Gun" puni 3. jula 50 godina i ovo mu je treći razvod. U prva dva braka bio je oženjen sa Mimi Rodžers i sa Nikol Kidman sa kojom je usvojio dve ćerke Konor i Izabel.

Novosti

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 30 Jun 2012, 10:06
Korisnikov avatar
rang
rang

OTVARA SE NAJVEĆA DISKOTEKA NA BALKANU

Ceca, Čola, Brega i Joksimović u „Top hilu"

Najveća diskoteka na Balkanu „Top hil" biće svečano otvorena sutra veče u Budvi, a organizatori najavljuju da će ovo biti najveća senzacija ovog leta

Kako saznajemo, već je sve spremno za gala otvaranje, montirana je najveća fiksna bina sa najboljom opremom na planeti, a na njoj će za otvaranje nastupiti DJ Romain Saint Gilles i DJ Sisco Delbello.
Po standardu, ovaj klub neće zaostajati ni za jednim svetskim, a u prilog tome govori i spisak imena zvezda koje će nastupati u njemu. Pored 90 dana intenzivne kampanje u kojima će učestvovati FTV International, Fashion One, MTV Russia, MYZ Russia, Ello Russia, World Fashion Channel Russia, od jula su zakazani koncerti Dina Merlina, Cece Ražnatović, Tonija Cetinjskog, Željka Joksimovića, Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, kao i nastupi mnogih inostranih zvezda čija se imena drže u tajnosti.

U klubu koji je skroz renoviran 4. jula nastupiće Antoan Klamaran, a 11. jula Sander van Dorn.

Press

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 01 Jul 2012, 10:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Kejti Holms za sebe želi ćerku i pola imovine!

Glumica od Toma Kruza zahteva starateljstvo nad Suri, a trebalo bi da dobije 18 miliona dolara i kuću na Beverli Hilsu od 206 miliona dolara

Slika

Tome, Tome...
Kejti Holms podnela je zahtev za razvod braka od glumca Toma Kruza i sada od njega traži pravo bogatstvo. Doduše, sve po zakonu. Glumica hoće starateljstvo nad njihovom ćerkom Suri, zahteva da dobije pola imovine i traži paprenu alimentaciju.

- Oni su potpisali predbračni ugovor u kojem stoji kako Kejti za svaku godinu braka dobija tri miliona dolara, odnosno maksimalno 33 miliona dolara do jedanaeste godine braka. Prema istom ugovoru Kejti pripada i njihova kuća u Kaliforniji. S obzirom na to da je njihov brak trajao manje od šest godina, Kejti ima pravo i na imanje na Beverli Hilsu, koje je vredno 206 miliona dolara - prenose strani mediji.

Iako je Tom Kruz nedavno izjavio kako je njihov brak jedan od najboljih ikad dosad, pokazalo se da nije tako. Inače, zbog rigorozne dijete koju podržava sajentološka crkva Kejti je pre tri godine izgubila obline, postala je bleda, iscrpljena i prilično mršava, a nedavno je pokazala i ljubičaste ruke. Lekovi koje uzima mogu oštetiti jetru, izazvati gubitak kose i oticanje mozga.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 01 Jul 2012, 13:54
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ko je kriv za razvod Kruza i Holmsove?

Kejti Holms razvodi se od Toma Kruza nakon pet godina provedenih u braku. Iznenadan raskid naterao je mnoge medije da se zapitaju šta je do njega dovelo.

Slika

Sudeći po sajtu TMZ za raskid je kriva veza Toma Kruza sa sajentologijom i strah Kejti Holms da će njihova ćerka Suri takođe postati deo ove sekte.

Suri se trenutno nalazi u godinama kada bi sajentologija trebalo da postane sve važniji deo njenog života, a Kejti ne želi da Kruz određuje njena religiozna verovanja.

Tom Kruz je član sajentologa dugi niz godina, a 2008. godine je snimio i film u kom objašnjava svoju duboku povezanost sa ovom organizacijom.

Magazin „People“ citirao je advokata Kejti Holms koji kaže: „Ovo je privatna stvar za Kejti i njenu porodicu. Njena najvažnija briga je samo dobrobit njene kćerke“.

B92

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: RETROSPEKTIVA: poznati nekad i sad  |  Poslato: 02 Jul 2012, 22:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Ovaj slatki dečak sada lomi srca poznatih pevačica

Slika

Ovaj mali dečak sa fotografije sada je jedan od najpoznatijih manekena u našoj zemlji i najpoželjnijih muškaraca, a nedavno je pobedio i u rijalitiju "Vip Survivor".

Vlada Vukasanović nedavno je postavio fotografiju na svoj Facebook profil kada je imao nepune dve ili tri godine.

Na fotografiji se vidi da je maneken još tada bio presladak i da će jednoga dana lomiti ženska srca. To se i ostvarilo. Ovog poznatog manekena povezivali su sa mnogim pevačicama sa domaće estrade, a trenutno se šuška kako je Vlada u vezi sa Natašom Bekvalac.

Slika

Svet Plus

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 02 Jul 2012, 23:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Adem Ljajić kupio stan Staniji Dobrojević

Slika

Adem Ljajić i Stanija Dobrojević više ne mogu da sakriju svoju vezu, a da je mladi fudbaler potpuno izgubio glavu za starletom potvrđuje i to što je ovih dana kupio stan u blizini Beogradske arene vredan 150.000 evra, u kome ima nameru da se viđa sa njom.

Tako će Ljajić olakšati život i Staniji i sebi, jer je zbog još sveže veze s novopečenom pevačicom dosta vremena provodio u Novom Sadu. Nakon neuspelog skrivanja, zaljubljeni par viđen je na Crnogorskom primorju, gde su proveli šest dana odmora u luksuznom hotelu u Bečićima.

Stanija i Adem su se u Srbiju vratili odvojeno, a mesto ponovnog susreta sigurno će biti novo ljubavno gnezdo kod hotela “In”.

Svet Plus

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 03 Jul 2012, 10:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Olja Crnogorac kupila mercedes od 20.000 evra!

Voditeljka automobil marke BMW 5 zamenila crnim „mercedesom“ E klase

Slika

Svako veče crno meče...
Voditeljka i manekenka Olja Crnogorac odskora se vozi u novom automobilu, „mercedesu“ E klase! Kako Kurir saznaje, ovo zadovoljstvo ju je koštalo oko 20.000 evra. Pre „mečke“ vozila je BMW 5, a onda je rešila da ga proda i da se ponovi.

- Da, kupila sam sam nova kola, „mercedes“ E klase jer sam stari prodala. Ovaj mi se mnogo sviđa, baš sam zadovoljna. Ima bogatu opremu, a o godištu i ceni ne bih da pričam. Ljudi danas nemaju novca za osnovne stvari, pa ne želim da ispadne da se hvalim - rekla nam je Olja.

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 04 Jul 2012, 09:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Otkriven glavni razlog razvoda čuvenog holivudskog para

Kejti spasla ćerku sektaškog ropstva!

Ćerkica Toma Kruza i Kejti Holms, Suri, trebala je da ide na “detektor laži” u “vojni kamp” sajentologa, što je bio okidač za razvod slavnog para! Kejti je, čim je saznala za ideju svog muža, konačno prelomila i podnela zahteva za razvod braka, ne bi li spasila dete “lošeg uticaja očeve sekte”.

Ona je juče, posle više godina tokom kojih su je kamere snimale smrtno ozbiljnu i namrštenu, konačno uhvaćena nasmejana! I to baš na 50. rođendan svog dragog, koji trenutno u Rejkjaviku na Islandu snima najnoviji nastavak “Nemoguće misije”!
Glumica je juče, kako prenose svetski mediji, posle poduže pauze ponovo zgledala glamurozno. Mrzovoljan izraz lica, koji ju je “krasio” poslednjih godina, zamenili su štiklice i osmeh, posle saznanja da je njihova šestogodišnja ćerka trebala da ode u “Morsku organizaciju”, viši kružok sajentološke crkve sličan vojnom internatu, u kojem članovi uče o višim tajnama te sekte, a primaju i decu od pet godina pa na više, koja tamo mogu dugotrajno da borave i bez prisustva roditelja. Prilikom pristupanja, budući članovi moraju potpisati “ugovor na milijardu godina”, kojim “obavezuju svoju besmrtnu dušu na odanost crkvi i organizaciji u ovom životu i nakon njega”. Suri bi tamo, između ostalog, bila podvrgnuta i svojevrsnom detektoru laži, gde bi joj pitanja postavljali “etički oficiri” sajentološke crkve. Test, pod nazivom “Bezbednosna provera za decu starosti između šest i 12 godina”, sadržao je između čak 99 inkvizitorskih pitanja i ova: “Da li si ikada pomisio za nekoga da je lud?”, “Da li su ikada odlučio: ‘Jednom dana, kada porastem, biću jednak!’ Ako jesi, s kim ćeš biti jednak?”, “Da li si se ikada namerno isprljao?”, “Jesi li ikada odbio da jedeš da bi nekoga nasekirao?”, “Jesi li ikada bio loš ili zao prema živitinjama, ribama i pticama?”, “Imaš li tajne?”, “Da li si se ikada postideo svojih roditelja?”, “Da li si ikada svom telo uradio nešto što nisi trebao da uradiš?”, “Da li si ikada ispao kukaica?”, “Jesi li ikada nekoga špijunirao?”.
Kada je Kejti saznala za ovu proceduru, kap je prelila čašu i ona je odlučila da se razvezde i odvede dete sa sobom, prenose svetski mediji. Napustila je njihov dom na Beverli Hilsu i otišla u Njujork. Sajentološka crkva je, čim se ova informacija pojavila, brže-bolje demantovala da je Suri bila kandidat za članstvo u „Morskoj organizaciji“.

Robovi bez diplome, porodice i prijatelja
Mark Hedli, koji je pre osam godina napustio “Morsku organizaciju” u koju je ušao sa 16 godina, izjavio je svojevremeno je da je tamo poput roba bio prinuđen da radi stvari koje nikada neće zaboraviti.
- Većina ljudi je u “Morskoj organizaciji” oko 30 godina i izgubili su kontakt s porodicama i prijateljima. Oni nemaju vozačke dozvole, kreditne kartice, novac. Zato sam i moram da odem odatle. Mislim da čak 90 odsto njih, kao i ja, nema ni diplomu srednje škole, ili bilo koju drugu. Crkva to koristi da ih ubedi kako će, ukoliko odu, biti čistači ili nešto slično - rekao je Hedli.

Tom najavljuje bitku za dete!
Izvori bliski Tomu Kruzu naveli su da je glumac “duboko pogođen” vešću o podnošenju zahteva za razvod, ali da neće odustati od borbe za ćerku. On će takođe podneti zahtev za razvod, ali u Kaliforniji, što mu više odgovara. Ipak, neki poznavaoci njegove biografije ne isključuju mogućnost da će ih ostaviti na miru i zaboraviti, kao što je uradio sa Nikol Kidmen posle razvoda 2001. godine.

Alo

SOPENHAUER

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu