|
Autoru |
Poruka |
Nora
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35 Postovi: 539
|
NEKADA "MODELSICA" I DEVOJKA IZ RINGA A DANAS NARODNA POSLANICA O njoj nismo dugo ništa čuli a onda se ova devojka vratila u medije na "velika vrata" i to angažmanom u politici. A nekada se bavila potpuno drugačijim poslovima... Nevenu Adžemović javnost dugo nije ni videla ni čula, pa su mnogi i zaboravili da je ova devojka bila jedna od članica grupe "Models". A onda se odjednom pročula vest da Nevena postaje narodna poslanica! Ovo je svakako bilo veoma čudno s obzirom da je uvek neobično kada manekenke i pevačice rade bilo šta drugo izvan svoje branše. Osim što se svi sećamo spotova i pesmi čuvenih "Modelsica", zaboravili smo i na još jedan Nevenin angažman. U reklami za poznati brend, Nevena nam se smeši sa malih ekrana i to kao devojka u bokserskom ringu. Njene grudi su u prvom planu, a evo kako je to izgledalo u reklami i u spotu za poznatu pesmu. S media
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO." SOPENHAUER
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Goca Božinovska izgubila prsten vredan 9.000 evra! Nesreća nikada ne dolazi sama! Taman što je pregrmela ranjavanje svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Nebojše Tubića Žapca, Gordana Božinovska ostala je bez prstena koji joj je upravo on poklonio, a koji košta čak 9.000 evra!
Kako „Alo!“ saznaje, folk pevačica je u poslednje vreme u haosu, što i ne čudi jer se njen dragi još oporavlja od atentata koji je na njega izvršen prošlog meseca, pa je zbog svoje nepažnje izgubila komad nakita koji joj je dragocen, kako materijalno, tako i emotivno. Nemio događaj zbio se, kako otkriva naš izvor blizak Božinovskoj, u jednom restoranu na Zlatiboru. - Goca je zbog Žapca stalno u žurbi, pa ne čudi što je „bacila“ 9.000 evra. Seća se da je prsten od belog zlata s velikim brilijantom u obliku srca nosila na nedavnoj tezgi. Da nema nakit na ruci, primetila je kada je već bila daleko od mesta na kome ga je izgubila - kaže naš sagovornik. - Goca je skoro išla s nastupa za Beograd, pa je na Zlatiboru svratila u jedan restoran da ruča. Kada je otišla odatle, u kolima je primetila da nema prstena na njenoj ruci i setila se da ga je zaboravila u toaletu dok je prala ruke. U prvi mah je pomislila da se vrati, ali kako je već bila blizu Beograda, shvatila je da nema svrhe da to učini. Čim je stigla kući, pozvala je restoran u kome je ručala, ali su joj zaposleni saopštili da niko nije pronašao prsten u toaletu. Tako je morala da se teška srca oprosti od svoje vredne uspomene - zaključuje naš sagovornik, čije navode nam je potvrdila i sama pevačica, no prvo se našalila. - Sad je moderna unikatna bižuterija koja je poput zlatnog nakita, tako da ću sada nositi samo bižu. Šalu na stranu, to mi je bio veoma vredan i drag poklon od Nebojše i mogu vam reći da sam se baš nasekirala. Krivo mi je jer sam stalno u nekakvoj frci i zbog toga ne pazim gde šta ostavljam. Evo, ovim putem apelujem ako je neko pronašao moj prsten da mi ga vrati, a ja ću ga za to nagraditi - rekla nam je Goca Božinovska. S obzirom na to da je folkerka prsten zaboravila u ženskom toaletu, isti se verovatno već nalazi na prstu dame koja ga je pronašla. Videćemo da li će dotična biti voljna da ga skine! Goca: Nebojša je sve bolje! Nebojša Tubić Žabac, dugogodišnji emotivni partner Goce Božinovske, preživeo je atentat 9. maja u piceriji „Aleksandar“ u Novom Sadu, dok je sedeo s Bojanom Matijevićem, sinom vlasnika mesne industrije „Matijević“, Darkom Ćorovićem, vlasnikom obuće „Metro“, i Aleksandrom Gajićem. Nakon nemilog događaja, Žabac je hospitalizovan, a zatim je posle uspešne operacije otpušten iz bolnice i sada se nalazi u jednoj banji na lečenju, gde je pod policijskom zaštitom. - Nebojša je sve bolje, ali ništa više od toga ne mogu da vam kažem - rekla nam je Goca.Alo
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Denis Rodman fizički napao bivšu suprugu? Nekada jedan od najboljih košarkaša ne samo što je pred bankrotom, već ga je sada tužila i bivša supruga za fizičko zlostavljanje. Mišel Rodman je 21. juna podnela tužbu sudu u Oregonu protiv Denisa Rodmana zbog fizičkog napada koji se desio u njenom domu 28. maja. Od suda traži trajnu zabranu prilaska.
U tužbi je navela da je slavni košarkaš došao u njenu kuću u ranim jutarnjim časovima i nakon što je odbila da mu dozvoli da vidi najmlađeg sina, on ju je fizički napao i otišao.
Međutim, posle nekoliko časova Denis se vratio i zahtevao da odvede dete na doručak. Mišel tvrdi da je pristala na to, ali samo ukoliko i ona bude prisutna, na šta je on i pristao.
Ipak, tokom doručka, Denis je navodno popio nekoliko alkoholnih pića i počeo da vređa nju i njenog novog dečka, a ona je odlučila da sve ispriča na sudu i zatraži trajnu zabranu prilaska njoj i njihovo dvoje zajedničke dece.
Advokat bivše zvede Čikago Bulsa kaže da je Mišel sve izmislila jer "Denis nije nasilna osoba".
Denis je u maju, zbog neplaćenih 808.935 dolara alimentacije za svoje dvoje dece koje ima sa Mišel, sudskom odlukom morao da odsluži 104 sata društveno korisnog rada.mondo
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Kad je Šakira bila mala I velike zvezde su nekad bile male, a ovako je izgledala jedna od napoželjnijih žena sveta kad je imala 13 godina. Pevanjem je počela da se bavi još kao devojčica, i praktično odrasla pred kamerama, a u javnost je nedavno procureo snimak trinaestogodišnje Šakire kako peva dečju pesmu "Magia".
Na snimku se vidi da lepa Šakira ima prirodno crnu kosu i lokne, ali bi je i pored velike promene imidža koja je usledila tokom godina, ipak, svi prepoznali.mondo
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
KO BI REKAO: OVA PRESLATKA DEVOJČICA DANAS NAJBOLJE "MEŠA" KUKOVIMA" Njen razvojni put bio je dug, ali i ova, danas jedna od najvećih svetskih zvezda, nekada je bila mala.Od male crnke do fatalne plavuše. Tako bi najkraće moglo da se opiše odrastanje Šakire koju mediji danas svrstavaju među najlepše žene sveta. Osim glasa ova devojka može da se pohvali i dobrim stasom, a širom sveta postala je poznata i kao pevačica koja najbolje "meša" kukovima. Njenu igru mnogi oponašaju, ali samo ona to najbolje radi. Pogledajte u našoj galeriji kako je izgledala Šakira od kad je bila mala pa do danas, i koliko se menjala iz godine u godinu. S media
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Rebraču ostavio dečko! Košarkaški trener Momir Gajić više nije mogao da trpi pritisak zbog njenog suđenja za proneveru 37 miliona dinara Pukla tikva! Košarkaški trener Momir Gajić raskinuo je tri godine dugu vezu sa manekenkom Katarinom Rebračom, saznaje Kurir od izvora bliskog sada već bivšem paru. Momir nije mogao da izdrži pritisak kome je bio svakodnevno izložen zbog suđenja Katarini za proneveru 37 miliona dinara. Upravo to je presudilo njihovoj ljubavi.
- Bili su savršen par! Bio je uz nju i kada joj je bilo najteže. Dok je bila u pritvoru 2010. nije mu padalo na pamet da je ostavi. Pružao joj je svu moguću podršku... Ali su se u poslednjih nekoliko meseci udaljili. Pritisak s kojim je živeo svakog dana zbog Katarininog problema sa zakonom nadjačao je emocije koje je gajio prema njoj. Pucanje veze bila je neminovnost. Pre dve nedelje seli su i razgovarali, i to je, po svemu sudeći, bio njihov poslednji razgovor. Katarina je teško podnela raskid, ali preživela je i teže momente u životu, pa će pregurati i ovo - kaže sagovornik Kurira.Katarina nije želela da komentariše navode našeg izvora. Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Nikolina Pišek: Kraj ljubavi sa Matijom Ćorkovićem
Lepa voditeljka je priznala da već meseca i po dana nisu zajedno, ali i da su raskinuli bez svađe.

Nikolina je za hrvatski Story potvrdila višemesečne spekulacije da je njena romansa sa Matijom, koja je započeta pre skoro dve godine, doživela krah.
- Istina je da sam već mesec i po dana slobodna. Matija i ja nismo prekinuli ni u kakvoj svađi, i kada je o meni reč, u meni uvek može imati prijatelja - rekla je voditeljka. Story
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Sonja i Aca Lukas ćerki Viktoriji kupili “BMW”!  I ako nema ni godinu dana, malena lepotica dobila je automobil. I to kakav! Malena Viktorija Vuksanović uživa upažnji svojih roditelja. A naravno, oni joj ugađaju i kupuju razne poklone. I ne samo oni, već i rođaci i prijatelji poznatog para. Lepotica je ovog puta dobila automobil marke BMW. Naravno, u pitanju je igračka koju će Viktorija moći da vozi jer je auto dovoljno veliki. Prava mala šoferka, nama šta! Svet
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Potvrđeno: Raskinuli Nataša i Vlada!

Kao što je Svet.rs juče “nanjušio” – pop zvezda Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović raskinuli su tromesečnu vezu. “Razišli su se sredinom prošle nedelje, a Vlada je samo dan kasnije otišao u Grčku, gde je trebalo da idu zajedno. Razlaz nije bio buran. Shvatili su da njihova veza nema perspektivu i odlučili da ostanu prijatelji. Nije bilo patetike, odrasli su i normalni ljudi koji su u jednom momentu shvatili da nemaju zajedničkih interesovanja, i stavili su tačku na tu priču”, navodi izvor Kurira blizak sada već bivšem paru. “Vladimir je otišao u Grčku, a Nataša kod porodice u Novi Sad. Ona će na kraći odmor u jednu od zemalja u regionu, a očekuje je i radno leto, jer je pesma ‘Pozitivna’ napravila bum”, kaže sagovornik. Podsećanja radi, Nataša i Vlada započeli su vezu neposredno po njegovom povratku sa Kostarike. Ni pevačica ni maneken nikad nisu želeli da govore o svojoj vezi iako su u nekoliko navrata uhvaćeni “na delu” Svet
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|