Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 03:22

Autoru Poruka
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 25 Jan 2013, 14:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11

Za Brenu i Bobu nema zime

Folk zvezda i njen suprug uživaju na Tajlandu, gde su se podvrgli i tretmanu detoksikacije

Slika

Pročišćenje!
Lepa Brena i Boba Živojinović nisu mogli da zaobiđu Tajland ni ove godine, a pre tri dana stigli su na Puket. Tamo će ostati desetak dana, a vreme će iskoristiti za detoksikaciju pomoću tradicionalnih tajlandskih metoda, koje, pored specijalne ishrane, podrazumevaju i niz telesnih vežbi.

Jedna od najvećih balkanskih folk zvezda i njen suprug uživaju s prijateljima, pa nekoliko sati dnevno provode u bazenu, uz čajeve i voćne koktele.Brena i Boba su na Puket stigli sa Maldiva, a obišli su i glavni grad Šri Lanke Kolombo. Nisu propustili ni odlazak u noćni provod, a prvi put su se obreli u neobičnom noćnom klubu - podvodnoj diskoteci.

Kurir

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 25 Jan 2013, 14:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Tina Tarner postaje Švajcarkinja, odriče se američkog pasoša

Američka pop legenda Tina Tarner, koja od 1995. živi u Švajcarskoj, uskoro će dobiti švajcarsko državljanstvo i odreći će se američkog pasoša, preneli su u petak švajcarski mediji.

Slika

"Veoma sam srećna u Švajcarskoj i ovde se osećam kao kod kuće. Ne mogu da zamislim bolje mesto za život", kazala je pevačica dnevniku na nemačkom jeziku Blik (Blick).

Tina Tarner (73), rodjena kao Ana Me Bulok (Anna Mae Bullock), živi u gradu Kisnahtu, na obali Ciriškog jezera na severu Švajcarske, i već je obavila testove i razgovore za dobijanje državljanstva.

Pevačica, poznata po hitovima "Private Dancer", "Simply the Best" i "What's Love Got to Do With It?", moraće, ipak, da sačeka da njen zahtev odobre vlasti ciriškog kantona, kao i federalna vlada.

Beta

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 25 Jan 2013, 22:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Kantona prodao auto i častio beskućnike

Bivši fudbaler dao da se automobil ukrasi grafitima, i zatim ga prodao na aukciji. Sav prihod namenjen beskućnicima.

Slika

Slavni fudbaler Erik Kantona prodao je na aukciji u Parizu svoj "Rols Rojs" za 125.000 evra, a novac od prodaje poklonio je beskućnicima.

Automobil iz 1984, koji je na licu mesta grafitima ukrasio umetnik JonOne, na aukciji je postigao cenu od 125.000 evra, što je dvostruko više od realne cene vozila.

Kantona je odlučio da novac pokloni organizaciji čiji je pokrovitelj i koja brine o beskućnicima.

"Novac ću podeliti onima koji su bespomoćni i kojima je najpotrebniji", rekao je francuski fudbaler, koji se nakon povlačenja iz igre posvetio glumačkoj karijeri.
MONDO

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Jan 2013, 19:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Zaboravljeni pobednici muzičkih takmičenja: Mirna, traži svoja prava, nemoj da prođeš kao mi

Pobednici "Prvog glasa Srbije" Mirni Radulović svi prognoziraju sjajnu karijeru, ali istovremeno pobednici sličnih muzičkih takmičenja poručuju da je ovako stečena slava kratkog daha i da će, ukoliko želi da napravi ime, to morati da izgura sama.

Slika

Svaki pobednik bilo kog muzičkog takmičenja dobije, uglavnom, jedino afirmaciju. Ja sam posle godinu dana, koliko je prošlo od moje pobede u “Prvom glasu”, rešio da stvari uzmem u svoje ruke. Ugovor mi je istekao, a od „Prve“ nisam dobio ništa. Poručili su mi da “guram” sam, a da će me oni podržati, ako bude potrebno. Napravio sam sebi pesmu, pisao sam tekst i muziku, a aranžman se upravo radi. Pratio sam ovogodišnje takmičenje “Prvog glasa Srbije” i navijao sam za Mirnu. Ipak, poručio bih joj - u se i u svoje kljuse - rekao je za “Blic” Davor Jovanović.

Ipak na Prvoj TV govore sasvim drugačije.
- Mirna je pobedom u “Prvom glasu” dobila 100.000 evra. “Za nju se priprema album; kompletna produkcijska i marketinška mašinerija - angažovanje autora, izbor tekstova, kompozicija, snimanje, kao i promocija. A Davora što se tiče, on je sam kriv što je saradnja prekinuta, i on to zna - kaže Slađana Paunović sa Prve TV.

Priča Adnana Babajića je slična Davorovoj. Pobedio je u “Operaciji trijumf”, ali tek je nakon četiri godine dočekao svoj album prvenac. Finansirala ga je produkcijska kuća “Emoušn”, koja je realizovala ovaj šou, ali ovaj pevač tvrdi da je oštećen.

- Neka Mirna traži ono što je zaslužila. Moraće puno da radi da bi uspela. Meni je bilo obećano sve odmah, nakon pobede. I album i promocija. Dobio sam sve to nakon četiri godine kada efekat nije isti jer su me svi zaboravili. Mirni savetujem da traži svoja prava, odmah! Da sam ja bio pametniji i potraživao sve što mi je obećano, možda bih sada izdao drugi album - kaže Adnan.

Na dlanu

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Jan 2013, 23:13
Korisnikov avatar
rang
rang

PRVA PREVARA SRBIJE: Mirnu Radulović varao dečko!

Radulovićka, pobednica PGS, raskinula dvogodišnju vezu jer joj je momak bio neveran, a nije došao ni na finale

Slika

Pukla tikva zbog prevare!
Pobednica Prvog glasa Srbije Subotičanka Mirna Radulović ostavila je nekoliko godina starijeg dečka neposredno po završetku muzičkog takmičenja. Mirna je nekoliko dana pre finala čula glasine da je vara, ali je i pored svega očekivala da će se njen, sada već bivši dragi, pojaviti kako bi joj pružio podršku.

Ali on nije ispunio njene nade i očekivanja. U, za Mirnu sudbonosnim trenucima, njegova podrška je totalno izostala.Subotičanin, čiji je nadimak Lule, nije došao u studio, a njihova skoro dve godine duga romansa prekinuta je u dramatičnom telefonskom razgovoru koji je usledio neposredno nakon što je Mirna proglašena za pobednicu.

- Urlala je na njega iz sveg glasa i ne postoji epitet koji mu nije prišila. I ranije je bilo trzavica, do Mirne su stizale neproverene glasine o prevarama, ali ovo je definitivno kraj - kaže za Kurir prijateljica mlade pevačice.Tragom ovih informacija kontaktirali smo s Radulovićkom, koja je potvrdila da je sada sama, ali nije želela da govori o razlozima.
- Istina je da nemam dečka, ali ne želim da pričam o svom emotivnom životu! Sada sam fokusirana isključivo na posao - kazala je Mirna.

Kurir

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 27 Jan 2013, 20:24
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Madona rekorderka po zaradi

Nadimak „kraljica popa“, pevačica Madona je još jednom opravdala, tako što je od strane magazina „Bilbord“ proglašena ženskim izvođačem koji je najviše zaradio na turnejama.

Slika

Pop pevačicu Madonu je magazin Bilbord proglasio ženskim izvođačem koji je najviše zaradio na turnejama ikad.

Slika

Poslednjom turnejom "MDNA", koja je počela 31. maja 2012. godine u Izraelu, a završila se u Argentini 22. decembra, pevačica je zaradila 305 miliona dolara na blagajnama širom sveta i plasirala se na 10. mesto Bilbordove liste turneja sa najvećom zaradom.

"MDNA" se našla između turneja „Rolingctonsa" - "Licks" (2002-2003), koja se nalazi na devetom mestu sa zaradom od 311 miliona dolara i "Bridges to Babylon" (1997-1998), koja se nalazi na 11. mestu sa zaradom od 274 miliona dolara.

Inače, kraljica popa je najveći uspeh postigla turnejom "Sticky & Sweat" iz 2008-2009. godine, kada je zaradila 408 miliona dolara.

Magazin ipak nije objavio kolika je ukupna suma koju je Madona ostvarila od početka karijere.

RTS

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Jan 2013, 18:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Kejt Mos se ne kupa gola...

Lepotica se za novi broj britanskog magazina "Love" slikala u kadi sa vodom, ali je na sebi ipak zadržala majicu. Šteta...

Slika

Mankenka Kejt Mos (39) bez obzira što je na pragu četvrte decenije i dalje jednako fascinira svet svojim golišavim fotografijama kao kada je imala i 20 godina.

Za najnoviji broj popularnog britanskog magazina, koji se njenim fotografijama hvali i na svom Twitter profilu, samo je pokazala da je njen seksepil neprolazan.

(MONDO)

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Jan 2013, 18:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Neko za pivce sa Megan Foks?

Malo ko bi odoleo ovakvom pozivu, a tu činjenicu je brazilski proizvođač piva iskoristo na najbolji način i lepu glumicu angažovao za reklamu.

Slika

Brazilsko pivo "Brahma" Megan Foks je za samo 30 sekundi učinila svetski poznatim, a verovatno će da bude i prvi izbor turista na narednom karnevalu u Riju koji je i poslužio kao inspiracija za snimanje reklame.

I dok konfete lete, Megan veselo skakuće u crvenim štiklama, šortsu od džinsa i običnoj majici na bratele, sa mini frižiderom na ramenu i deli pivo...

Pogledajte i živeli.

MONDO

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Jan 2013, 19:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Nikol Kidman: Nikad više botoks!

Oskarovka odustala od kozmetičkih injekcija, jer više nije mogla da pomera lice.

Slika

Nikol Kidman izazvala je veliku pažnju javnosti pre nekoliko godina, kada se na crvenom tepihu pojavila sa "zamrznutim" izrazom lica, karakterističnim za osobe koje primaju injekcije botoksa.

Kidmanova (45) je sada rekla da nikada više neće uzimati botoks.

"Jesam probala, ali mi se efekat nije dopao. Nisam mogla da pomeram mišiće lica. Nema više botoksa, niti ću ići pod nož", rekla je Nikol.

Oskarovka trenutno promoviše film "Stoker", mračni triler u kojem glumi i Mia Vašikovska.

"Igram majku koja mrzi svoju ćerku, što je bio pravi izazov za mene, jer mi ništa nije važnije od moje dece u stvarnom životu", rekla je Nikol, koja je sa Tomom Kruzom usvojila Izabelu (20) i Konora (17), a u braku sa Kitom Urbanom dobila ćerkice Sandej i Fejt, koje sada imaju četiri i dve godine.

(MONDO)

Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Jan 2013, 19:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Kejt je jednostavno neodoljiva

Lepa dvadesetogodišnjakinja dobila prvu "veliku" reklamnu kampanju.

Slika

Kejt Apton postala je zaštitno lice obuće "Sam Edelman", i snimila provokativne fotografije inspirisane starim Holivudom.

[b][center][color=#8040FF]"Odabrali smo Kejt zato što je prava žena, nije sićušna niti premršava, već ima obline i prelepo telo", kažu u modnoj kući "Sam Edelman".

Slika

Kejt je ovu "tezgu" dobila nakon što su oštrooki zaposleni u toj modnoj kući primetili da je u nekoliko navrata nosila njihove čizme, inspirisane obućom za jahanje. Kejt se, inače, nekada takmičarski bavila jahanjem.
(MONDO)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu