Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 07 Maj 2025, 22:04

Autoru Poruka
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 09:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Rađen napustio ultimat fajt zbog igračice!

Slika
Vaterpolisti presela poseta takmičenju

Nikola Rađen je nedavno napustio „Beogradsku arenu“, gde se održavalo takmičenje u ultimat fajtu, zbog igračice, izvesne Goge, s kojom su ga mediji svojevremeno povezivali!

Dotična je imala zadatak da označava broj rundi, a kada ju je Rađen video, nije mnogo obraćao pažnju na nju, ali ga je Goga streljala pogledom. Iako je demantovao vezu s njom, drugari su uspeli da ga razljute jer su mu dobacivali, pa je vaterpolista ustao i napustio sportsku halu!
- Ona je snimila gde Nikola sedi i, kada je izašla da označi početak borbe, pogledala je u njega sa osmehom. On nije reagovao sve dok drugari s kojima je bio nisu počeli da ga prozivaju. Naljutio se i bez reči je otišao! Nije sačekao ni da borba počne! Koliko sam upućen, njemu je dosta lažnih afera, pa ne želi ni u šali da ga povezuju s tom Gogom, koja je jednom izjavila da se viđa s njim. Ali, Nikola i njegova supruga Ana Kokić imaju čvrst odnos, pa ih to nije uzrujalo toliko - rekao nam je izvor blizak sportisti, koji se našao na licu mesta. A da Anin i Nikolin brak zaista nije u krizi, pokazuju i njihove izjave u kojima pričaju o svojoj ljubavi, kao i zajednička pojavljivanja u javnosti. Čak i kada su vaterpolistu povezivali s pomenutom igračicom, Ana ni u jednom trenutku nije posumnjala u muža, a zahvaljujući međusobnom poverenju, njihov brak i dalje traje.
- Sa osobom o kojoj se spekuliše nisam ni u kakvom odnosu. Nažalost, kao popularan bračni par, Ana i ja smo se već susretali s različitim napisima u novinama, koji su svakako uticali na naš život. Ali, na sreću, imamo poverenja jedno u drugo i imamo zdrav odnos kao supružnici, prijatelji i roditelji i trudimo se da nas takve stvari ne poremete. Međutim, nije prijatno ni njoj, a ni meni - svojevremeno je Nikola komentarisao navode da je prevario svoju suprugu, a u želji da dobijemo i komentar na ovu priču, zvali smo Rađena, ali je bio nedostupan do zaključenja ovog broja.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 09:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Bojanić: Zorice, povuci tužbu!

Slika

Miloš Bojanić je izgleda rešio da sklopi primirje sa svojim protivnicima, pa je, između ostalog, voljan da stavi tačku i na sudski proces sa Zoricom Brunclik!

- Zorica i ja smo se samo jednom sreli na sudu. Na ročištu je sudija saslušala Zoricu, koja je uopšteno pričala o “Farmi”, a kada je došao red na mene, ročište je prekinuto uz sudijino objašnjenje da joj nije dobro. Dosta mi je više preganjanja po sudovima, zato sam i povukao neke tužbe. Ja sam i hteo da se taj cirkus okonča, ali ona neće. Predložio sam da to prekinemo jer je ljudski, civilizovano. Uprkos uvredama koje mi je uputila i što me je pljunula, ja sam joj oprostio. Nije ona pljunula mene, već sebe, ali ako neće da to onako ljudski rešimo, ne ostaje mi ništa drugo nego da idem do kraja - rekao je za “vesti onlajn” Bojanić.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 09:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Stanija radi ko švajcarski sat!

Slika
Starleta posvećena ostvarenju američkog sna

Iako je na sva zvona najavljivala da će otvoriti školu za starlete, to se po svemu sudeći neće dogoditi, jer je Stanija Dobrojević svoj život definitivno premestila “preko bare”. Naime, popularna starleta vratila se obavezama u Americi, koje je zapostavila zbog višemesečnog boravka u Srbiji.

Čim je stigla u Atlantik Siti, Stanija se latila posla, te je odmah renovirala stan, a nakon toga posvetila se izgradnji karijere u modelingu, pa ide sa kastinga na kasting. U želji da pokaže kako je ozbiljna i istrajna u svojoj nameri, starleta je za portal “telegraf.rs” napravila mali internet dnevnik, vođen od ranih jutarnjih časova do kasno u noć, koji pruža kompletnu sliku o ispunjenom danu Dobrojevićeve. O ludovanju po Atlantik Sitiju nema ni govora, jer je već u sedam ujutro na nogama, a leže sat vremena pre ponoći, jer joj je dan kratak zbog obaveza koje je sebi nametnula i isplanirala ih iz časa u čas. Priprema za odlazak na snimanje reklame, šminkanje, sređivanje frizure i slikanje na plaži za reklamne kampanje i kazino, zatim opuštanje i uživanje sa kolegama, treniranje i rano leganje u krevet samo su deo američkog dana koji Stanija živi. Kao što se da iz priloženih fotki zaljučiti, ludovanje i provoda ima samo u Srbiji, pa možemo da zaključimo: svuda pođi, kući dođi!

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 10:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Modelsice ne zavide bivšim članicama na udaji: Milioneri rado sarađuju i sa nama!

Slika

“Modelsice” na čelu sa Plejbojevom ‘zečicom’ Anastasijom Buđić snimile su spot za pesmu “Milioner” o devojkama kojima je jedini cilj da se dobro udaju, što su mnogi protumačili kao provociranje prethodnih članica grupe koje su u braku sa svetskim bogatašima.
U intervjuu “Modelsice” su pokušale da se odbrane da im nije bio cilj da prozovu Sandru Meljničenko, Ivanu Berendiku i ostale bivše članice grupe udate za svetske milijardere, ali su priznale da i same priželjkuju takve supružnike.
Anastasija: Cilj pesme je bio da se prikaže današnjica na šaljiv način, nikako nema veze sa prethodnim članicama. Mali savet za sve je da slušaju našu pesmicu po ceo dan – ko zna, možda i privuku nekog milionera.
Dragana: To je pesma koju sa jedne strane treba doživeti kao veselu i šaljivu, a sa druge ona odslikava veoma lošu trenutnu situaciju u našem društvu.
Mila: Izgleda da se tekstovi naših pesama poistovećuju sa članicama. Samo se nadam da se to ne odnosi na naslov pesme “Glupa sam”. Kao što vidite, naše prethodne koleginice su bile sve samo ne glupe.
Da li ste tom pesmom već privukle neke milionere?
Anastasija: Samo takvi nam i prilaze. Nismo mi krive. Na kraju, šta ćemo – moraćemo da izaberemo jednog takvog za sebe.
Dragana: Nismo ih privukle pesmom.
Ivana: Naravno da jesmo, ti ljudi ulažu u naš brend i kroz nas rad prezentuju svoje proizvode. Milioneri uvek rado sarađuju s nama.
Mila: Zbog posla uglavnom se nalazimo u društvu elegantnih osoba, ipak smo mi četiri manekenke koje provode većinu vremena na putovanjima, što zbog modnih angažmana, što zbog nastupa. Ko još privlači mušku pažnju pesmom?! To mi baš zvuči smešno.
Kojoj od prethodnih članica “Modelsa” najviše zavidite na udaji?
Anastasija: Ne zavidim nijednoj, pošto sam sigurna da i novu generaciju ‘Modelsica’ čeka svetla budućnost, takva nam je karma. Ponosna sam na sve prethodne članice.
Dragana: Veoma sam srećna što su te devojke našle istinsku sreću i što žive bajku o kakvoj mnogi samo mogu da sanjaju. Naravno da priželjkujem sličnu bajku za sebe i laže svako ko kaže da ne mašta o svom princu. Ali, podrazumeva se da je najbitnija prava ljubav.
Mila: Taman posla da im zavidim. Nikad se ne zna šta nas čeka, možda baš sutra u taksiju upoznam bilionera.

Slika

Da li mislite da su bivše članice grupe uspešnije od vas?
Dragana: Za mene je uspeh da budem ostvarena u karijeri, ljubavi i porodici. Tako da, sa moje strane sagledavanja stvari, one su u prednosti.
Mila: Zaista nisam upućena kakva im je bila manekenska karijera, a što se tiče osnivanja porodice, nas četiri smo još mlade za to.
Za sve postavke “Modelsa” lepila se etiketa žena lakog morala. Smeta li vam to?
Anastasija: Takve priče će uvek postojati, zna se da su “Modelsice” uvek bile najlepše devojke. Mnogi nas žele, ali ne mogu da nas imaju. Mislim da su te priče i potekle iz takvih pobuda.
Dragana: Samo se lepo može ružiti, a zavist treba zaslužiti. Od zlonamernih opaski sujetnih, neostvarenih i nezadovoljnih ljudi ne želim da se branim, jer odlično znam ko sam i šta sam. Niko i ništa ne može da mi naruši samopouzdanje.
Koja od vas ima momka?
Anastasija: Imam dečka koji je dosta stariji i živi u Moskvi. Ne volim da privatni život ‘bacam u etar’, time se bave proračunate devojke iz moje branše, a meni je sasvim okej i ovako.
Dragana: Pronašla sam čoveka s kojim bih mogla da provedem život.
Dobijate li nepristojne ponude?
Dragana: Krug ljudi u kome se krećem je probran i veoma ograničen, zato nikad nisam dobijala takve ponude.
Mila: Na jednom snimanju fotograf je nasrnuo na mene tvrdeći da je zadivljen mojim izgledom. Zaprepastila sam se, dohvatila sam prvo šta mi je palo pod ruku, a reč je o vazi, i udarila čoveka!
Ivana: Nepristojne ponude su neizostavne u našoj profesiji, tako da se sa tim nosim krajnje profesionalno.

Svet

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 10:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Nina Badrić na grudima: Obožavateljka istetovirala stih pesme Nebo na osetljivom mestu (Foto)

Slika

Nina Badrić ima predivne fanove i time se diči, a ne libi se toga da to objavi na tviteru.

Pogledajte gde je jedna njena obožavateljka istetovirala stih pesme nebo, a Nina je to ponosno objavila na svom tviter profilu.

Slika
Slika
I treba da bude ponosna na svoje fanove, ipak je ovo vredno njene pažnje.

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 11:12
Korisnikov avatar
rang
rang

ANA NIKOLIĆ JE SREĆNICA: NE MOŽETE DA VERUJETE ŠTA JOJ SE DOGODILO?!

Odmor u Monte Karlu je maksimalno iskoristila!
Slika

Ana Nikolić odmarala se na Azurnoj obali i u Marbelji. Posle raskida veridbe sa crnogorskim biznismenom Draganom Tomovićem pevačica se povukla iz javnosti i posvetila sebi. Zbog toga je petnaest dana letovanja provela sama. Turbulentan period u ljubavi u potpunosti je zaboravila i prepustila se uživanju u mondenskoj kneževini Monako. Boravak u Monte Karlu osim po odličnom provodu i šopingu Ana će pamtiti i po džekpotu od 10.000 evra koji je osvojila u kazinu.

- Ne bih se složila sa izrekom da ko nema sreće u ljubavi, ima u kocki. Moj ljubavni život je savršen. Uživam u samoći i vremenu koje posvećujem sebi. Pre bih rekla da je ovo početnička sreća - priča Ana.

Pare se nisu dugo zadržale u njenom novčaniku, kako su došle, tako su i otišle. Nove krpice, cipele i tašne, a sve s potpisom vrhunskih kreatora, poprilično koštaju.

- O novcu nikada ne govorim javno. Važno je da sam se u Beograd vratila srećna i spremna za turneju po dijaspori i nastup u sredu na splavu „Bolivud“, gde će se prikupljati novac za osmogodišnju devojčicu Milicu Jovanović - kaže Ana.

S Media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 11:34
Korisnikov avatar
rang
rang

FIZIČKI IZGLED U DRUGOM PLANU: POSLE SEDAM MESECI U PRITVORU REBRAČA NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Izgleda da je nakon svih skandala u koje je bila upletena, manekenka malo zapustila figuru što se videlo na njenim novim slikama.

Slika

Katarina Rebrača nedavno se ponovo pojavila u javnosti i skandale ostavila iza sebe. Tada smo je videli veoma izazovno obučenu, ali sada je bivša manekenka malo promenila odeću. U uskoj crno-beloj haljini, Katarinin stomak jasno se ocrtavao. Tako je pokazala da ima koji kilogram viška, ali je to nije sprečilo da očuva osmeh na licu. A za vežbanje će se već naći vreme.

Slika
Slika

S Media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 12:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Verica Rakočević izgubila vredan nakit

Slika

Poznata kreatorka Verica Rakočević nedavno je, dok se vozila u taksiju, izgubila dva veoma vredna prstena. Naime, uspešna dama je skinula prstenje kako bi namazala ruke kremom, ali joj je zazvonio telefon i ona je zaboravila da ga ponovo stavi.
- Tužna sam zbog toga i teško mi je da se prisećam tog događaja. Osim što je to prstenje vredno, za mene ima poseban značaj jer sam oba prstena dobila za rođendan od veoma bliskih osoba. Pošto mi mnogo znači, retko ga nosim i samo u posebnim prilikama, a ovog puta je to bio važan poslovni sastanak sa strancima – počinje priču Verica.
- Pošto mi je zazvonio telefon dok sam mazala ruke, a razgovor je potrajao, zaboravila sam da ponovo stavim prstenje koje je ostalo u automobilu. Čim sam se setila šta sam uradila, zvala sam taksi udruženje, ali to nije bilo od pomoći. Verovatno je osoba koja je posle mene sela u taksi uzela vredan nakit umesto da ga vrati vozaču. Najžalije mi je što onaj ko bude nosio neće uopšte znati vrednost tog prstenja. Nikada ne bih mogla da uzmem nakit koji nije moj, a naročito ne bih stavila tuđi prsten na svoju ruku. Nažalost, ima i takvih ljudi. Ipak, nadam se da će se neko javiti i vratiti mi izgubljene stvari – zaključuje Rakočevićeva

Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 12:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Zdravko Čolić ispunio želju obožavaocu

Slika

Pop zvezda Zdravko Čolić nedavno je održao koncert u gradskoj tvrđavi u Slavonskom Brodu. Pre spektakularnog tročasovnog nastupa, pred sedam hiljada ljudi, pevač velikog srca poželeo je da ispuni želju sedamnaestogodišnjem Antoniju Bubalu da upozna svog idola.
Mladi invalid, kome predstoji operacija kičme, bio je presrećan što je pre koncerta, koji je pratio iz prvog reda, imao priliku da se druži sa svojim omiljenim pevačem. Zdravko je srdačno razgovarao sa mladićem koji je bio u društvu roditelja i lekara, a pevač je pokazao i veliko interesovanje za operaciju koja Antoniju predstoji.
- Čola je mom sinu ispunio san. Mnogo je usrećio Tonija. Ostali smo začuđeni da jedna tako velika zvezda pokloni svoje vreme jednom dečaku. To može samo onaj ko ima veliko srce, kakvo Čola, zasigurno, ima – rekla je Antonijeva majka Jadranka Bubalo posle susreta sa jednom od najvećih pevačkih zvezda sa ovih prostora.

Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 12:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Pola sata sa… Biljana Krstić

Slika

Zahvaljujući Biljani Krstić mnoge stare izvorne pesme nisu otišle u zaborav. Sa grupom „Bistrik“, koju je oformila pre deset godina, proputovala je skoro ceo svet i nastupala na velikim festivalima gde je stranu publiku upoznala sa srpskim narodnim stvaralaštvom. Pred sebe uvek postavlja nove ciljeve. Uskoro će objaviti novi album, sprema se za odlazak u Austriju na festival „Krems“, a posebno se raduje putovanju i koncertima u Indoneziji. Priprema i još jednu audiciju za radionicu „Bistrik“ koja će biti održana sredinom septembra u „Kolarcu“. Biljana, pored mnogobrojnih poslovnih obaveza, ima vremena i za sve ostale aktivnosti, ali na prvom mestu su joj kćerke Milica i Lenka sa kojima uživa dok šeta Tašmajdanom.
Kako ste proveli leto?
- Svakog leta imam mnogo posla sa grupom „Bistrik“, pa sam i ovo provela uglavnom radno. Pošto sam zaposlena u „Radio Beogradu“ godišnji odmor najčešće provodim sa grupom. Ako ta putovanja mogu da se podvedu pod odmor, onda mogu da kažem da sam provela lepe dane u Ulmu u Nemačkoj na festivalu „Donaufestu“, na kojem smo gostovali. Uspeli smo da upoznamo to prelepo mesto koje se ponosi svojom istorijom, jedinstvenim ulicama i katedralama. Obišli smo i Italiju, Bosnu, a u Skoplju sam se družila sa prijateljima na festivalu „Karpoš“. Upoznala sam potpuno novi izgled makedonske prestonice.
Proputovali ste skoro ceo svet, koja zemlja je na vas ostavila najjači utisak?
- Za ovih deset godina održala sam više od četiristo koncerata u zemlji i inostranstvu. U nestvarnom Salvadoru bili smo uvučeni u ritam čija je jedina poruka bila: „Bi kul men, dis is Baija“. Prelepo je boraviti tamo u vreme Božića kada je sve okićeno. Trideset šest stepeni Celzijusovih, bazen, koktel „kaipirinja“, jelo „fežoada“, ogromne količine raznovrsnog voća, maštam o povratku. Još kao devojka često sam odlazila u Rim, divila sam se tom prelepom gradu i njegovim božanstvenim trgovima. Nisam ni sanjala da ću jednog dana u čuvenom „Koloseumu“ imati priliku da nastupam. Bila sam oduševljena kada sam dobila poziv Ministarstva kulture Vlade Italije da budem učesnik velikog humanitarnog koncerta „Tajm for lajf“,posvećenog miru, koji je okupioučesnike iz celog sveta. Rej Čarls je otvorio koncert, a ja sam bila presrećna što sam na istoj sceni, rame uz rame sa velikim svetskim zvezdama poput Kaleda, Mersedes Sose, Nikole Pjovanija. Rim je nešto posebno.
Postoji li pesma koja vas uvek može naterati da zaigrate, uz koju zaplačete, a koju naručujete za svoju dušu?
- Brazilske i meksičke kompozicije me uglavnom teraju da se pokrenem, posebno pesme velike zvezde Lile Dauns. Obično mi oči zasuze uz pesmu „Toda una vida“ koju peva divna Mersedes Sosa. Kada imam priliku da poručim pesmu, to obično bude stara vranjska „Ne goni konja, mori, mamice“.
Kada ste u životu bili najsrećniji i najponosniji?
- Više puta u životu sam bila baš srećna i ponosna, posobno na kćerke kada su se rodile, pošle u školu, upisale fakultet, glumile u „Narodnom pozorištu“. Bila sam veoma srećna i kada sam oformila „Bistrik“ i krenula sa njima u avanturu.
Da li vam je bilo teško da sami izvedete kćerke na pravi put?
- Bilo je mnogo teških trenutaka, kao i kod drugih porodica. Ponosna sam u kakve su osobe izrasle Milica i Lenka, što su izabrale dobar put, što su optimistički nastorjene i trude se da rade upravi ono što mi život činiradosnim.
Viđate li se često sa kumom Goricom Popović i kako izgledaju vaša druženja?
- Kad god imamo vremena, družimo se u njenoj porodičnoj kući na Srebrnom jezeru, a ja jedva čekam da Gora smisli jelovnik za taj dan.
Da li vam je otkrila neke svoje kulinarske tajne?
- Bez obzira na to što mi sve tajne kuvanja otkriva, nikada nisam uspela da nešto slično napravim, mada sam se trudila. Moja starija kćerka Milica je njena naslednica u kuhinji, ona odlično kuva i pravi slatkiše, vešto koristi Goričine kulinarske tajne u kojima svi uživamo.
Kakvi su vam planovi u vezi za grupom „Bistrik“?
- Zbog finansijskih problema kasnimo sa izdavanjem albuma. Biće dva kompakt-diska „Izvorišta“ i „Sedi, nano, na visoko“. Znam da će to biti značajna izdanja za našu muzičku scenu. Pesme sam pažljivo odabrala, osim „Kraj potoka biste vode“, „Dimitrijo, sine Mitre“, biće i pesma koja je proslavila Esmu Redžepovu „Čaje, šukarije“

Hello

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu