VIDEO: Emina Jahović i Mustafa Sandal snimili duet
Emina je prezadovoljna komentarima obožavaoca koji su već stigli da poslušaju pesmu, pa se na društvenoj mreži Twitter zahvalila svim fanovima
Pop pevačica Emina Jahović snimila je duet sa suprugom Mustafom Sandalom. Iako je nedavno rodila drugo dete Emina radi punom parom pa je snimila dugonajavljivanu pesmu sa svojim mužem.
Emina je prezadovoljna komentarima obožavaoca koji su već stigli da poslušaju pesmu, pa se na društvenoj mreži Twitter zahvalila svim fanovima.
- Hvala vam na lepim komentarima - napisala je pevačica na svom profilu.
Ekipa "Ekskluziva" srela je na aerodromu Katarinu Živković i Baneta Jankovića. Ovoga puta manken je svoju dragu ispraćao na put.
Iako se u poslednje vreme previše nagađalo oko njihove veridbe, ovaj popularni par kaže da ne planiraju još uvek svadbu i dodaju da se na Kubi nisu verili.
"Nikada se ne bismo uzeli negde daleko od porodice i prijatelja", rekla je Kaća, a Bane je dopunio:
" Mi smo tradicionalni ljudi i takvo će jednoga dana biti i venčanje".
Rešili smo pitanje venčanja i uverili se da na Kaćinoj ruci nema burme, a veridba?
"Nismo se ni verili", rekao je Bane, a Kaća je odgovorila da će se sve saznati kada za to dođe vreme:
"Ništa nećemo kriti i kada se budemo verili i kada bude bilo venčanje, sve će se znati unapred".
Svet Plus
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Voditeljka emisije „Ekskluziv" na TV Prva Danijela Jankov najzad ima novog dečka
Atraktivna plavuša je posle razvoda od bugarskog producenta i voditelja Andreja Arnaudova uglavnom ćutala o svom privatnom životu, ali kako Press saznaje, nedavno je otpočela romansu sa bivšim košarkašem Markom Stojkovićem. Ako je suditi po fotografijama koje je naš paparaco snimio na beogradskom splavu „Bolivud" prilikom nastupa pevača Adila, Danijela je nikad srećnija i zadovoljnija. Ona je u VIP separeu sve vreme grlila i ljubila svog dečka i nije skidala osmeh s lica, a oko četiri sata ujutru njih dvoje su se uputili u nepoznatom pravcu. Kako bismo potvrdili informaciju pozvali smo Danijelu, ali ona nije želela da daje komentare. - Molim vas, ne pričam o svom ljubavnom životu - kratko je rekla voditeljka za Press.
Press
Popularni pevač odgovorio na optužbe direktora “Grand” produkcije i tvrdnje Saše Popovića da je Slavuj iz Mrčajevaca pokušao da napakosti Zorici Brunclik i Kemišu
Legendarni pevač narodne muzike Miroslav Ilić u interjuu za dnevni list “Alo!” istakao je da direktor “Grand” produkcije Saša Popović nije govorio istinu. Sve je krenulo kada je Popović u svom intervjuu istakao da je “slavuj” iz Mrčajevaca insistirao da se iz “Granda” “sklone” Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš.
- Ne želim ništa da komentarišem, sunce moje. Ništa, ništa. Ja radim i uživam u životu, a u poslednje vreme reči su postale jeftine – rekao je Miroslav, dodavši posle:
- Da ti kažem nešto, u stvari imam komentar i hoću da kažem samo nekoliko stvari. Ja sam poznat kao čovek koji je svoje mišljenje uvek jasno i glasno iznosio pred sud, ali nikada nisam lagao. A ovde je reč o gomili laži! – izjavio je Ilić, ne imenujući nikoga.
Popularni pevač smatra da su neistinite tvrdnje Popovića da je hteo da načini štetu Zorici Brunclik i Kemišu.
- Tačno! Tu se radi o gomili izrečenih laži!
Ilić nije hteo da komentariše tvrdnju Zorice Brunclik, koja je dobila tužbu protiv njega a da ju je povukla da pevač ne bi išao u zatvor. Isto tako, pevačica se upravo zbog Miroslava nije pojavljivala na RTS-u 12 godina.
- O Zorici neću da pričam. Nju uopšte ne želim da uzimam u kontekst – zaključio je čuveni pevač.
NIKO NIJE POŠTEĐEN: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PONOVO NA UDARU POKOJNE MILEVE!
Još dok je trajao Eurosong, Pokojna Mileva imala je nekoliko "zlobnih tvitova" u vezi sa našim predstavnikom. A sada ga je ponovo prozvala...
- Pomalo sam iznenađena što i na izbor za Mis Sveta niste poslali Željka Joksimovića, tvitnula je Pokojna Mileva očigledno reagujući na informaciji o "tajnom izboru" za našu novu misicu Bojanu Lečić.
Podsećamo vas, ovo nije prvi put da Mileva spominje popularnog kantautora. Ona ga je sve vreme trajanja Eurosonga nazivala "Joksimovićkom" i spominjela "njen tanan struk" i garderobu. Takođe je prenela razočaranje Ejmi Vajnhaus i Vitni Hjuston što je Željko nastupao "bez perja i u ravnoj obući".
Juče je Nataša Bekvalac bila posebno interesantna Milevi, a takođe se u vezi sa ovom tviterašicom oglasio i Ognjen Amidžić koji ju je javno pozvao u svoju emisiju.
Ko je sledeći, ne znamo, ali očigledno niko nije pošteđen- haos!
EMOCIJA: "ĐOGANIJEVCI" SU OVOM PESMOM RASPLAKALI MNOGE ŽENE (VIDEO)
Iako mnogi pesmu "Ne gledaj u pravcu mom" porede sa hitom "Znam ja" sa njihovog poslednjeg albuma, ima i onih koji smatraju da je ovo nova ženska himna. Neke slušateljke su pesmu toliko lično doživele da su i zaplakale...
Za razliku od prve "svadbarske" pesme koju su predstavili, ovaj dvojac je rešio da drugi singl bude srceparajuća balada. Jedini vokal u pesmi je Vesnin, a tekst je napisala Marina Tucaković. Čim je postavljena na Jutjub, dame su počele da se identifikuju sa ljubavnom pričom o kojoj plavokosa pevačica peva, a neke su čak otkrile i da su plakale slušajući je. Poslušajte i vi, i spremite maramice:
Promocija novog albuma „Kad poludimo“ bosanske grupe Regina izazvala kolaps saobraćaja u Ulici kralja Milana
Kad oni zasviraju... Grupa Regina juče je u centru grada, kod Terazijske česme, napravila koktel povodom promocije novog albuma „Kad poludimo“. Mnoštvo okupljenih građana zakrčilo je ulice oko hotela „Moskva“. Članovi grupe, vidno raspoloženi za svirku, izvodili su svoje najveće hitove, ali i pesme s novog albuma, skoro više od sat vremena.
- Srećni smo što smo imali priliku da promovišemo nov album na prostoru kakav je plato kod Terazijske česme. Hvala Beogradu na ovom gostoprimstvu. Sledeća promocija je u Sarajevu, takođe na otvorenom - s osmehom je rekao Bojan iz Regine.
Brojni prijatelji, mediji i kolege podržali su izlazak Regininog novog albuma. Najzapaženiji među njima bili su Raka Marić, Lejla Hot, Miki Perić, Ljupka Stević i drugi.
Pevačica na snimanju spota za pesmu „Baksuze“ pokazala vitko i izazovno telo
To, Anči! Ana Nikolić snimila je spot za nov singl „Baksuze“, u kom se u više nego oskudnoj odeći ljubi s plesačem Tristanom Templom! Za video-klip je iskeširala 13.000 evra, a režirao ga je Dejan Milićević.
Snimano je u blizini Pančevačkog mosta, a pošto je taj deo Beograda peskovit, deluje kao da je rađeno na nekoj egzotičnoj plaži. Ana je na vrelom pesku, pored još vrelijih scena sa svetski poznatim igračem, pokazala i zavidno umeće u plesu.
Premijera će biti 4. jula, na poznatom prestoničkom splavu „Bolivud“, kada će Ana i zapevati. A do tada uživajte u slikama. Reči su suvišne.
Kurir
Suđenje folk dive Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše, koje je bilo zakazano za danas, odloženo je za oktobar zbog izostanka predsedavajućeg sudije. Iako se današnji susret ljutih protivnica pred Višim prekršajnim sudom očekivao posle dvanaest godina, one će koplja ukrstiti tek na jesen
Kako saznajemo, pevačice su pre sedam dana obaveštene da se suđenje odlaže, pa je Karleuša juče spakovala kofere i sa ćerkama otputovala na odmor u Antaliju. Ceca je tužbu protiv Karleuše podnela pre godinu i po dana, a već treći put ne uspevaju da se sretnu oči u oči. Prvo ročište bilo je zakazano za kraj novembra prošle godine, međutim iako je Karleuša došla, Ceca tada nije mogla da se pojavi jer je bila u kućnom zatvoru. Na odloženom ročištu u martu nisu se pojavile ni jedna ni druga. Njihovi advokati naveli su da se Ražnatovićeva nije odazvala pozivu suda jer je prehlađena, a kao razlog za izostanak Karleuše navedeni su zdravstveni problemi njene dece. Sudija je tada naredni susret zakazao za danas, kada je Ceca trebalo pred pravosudnim organima da obrazloži razloge za tužbu koju je podnela, a Jelena da dokaže da ne snosi odgovornost. Da podsetimo, Ceca je tužila Jelenu za otvoreno pismo koje je napisala na svom Fejsbuk profilu u novembru 2010. godine, a u kome je optužila Cecu da su joj ona i njen suprug Željko Ražnatović Arkan pretili, kao i da je Željko šamarao pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa kada je pokušao da je odbrani. U tom tekstu JK je optužila Cecu i za druženje sa članovima „zemunskog klana" i vređala njenu porodicu ne birajući reči. Za uvredu časti Ceca od Karleuše traži deset miliona dinara.
Pevač Šaban Šaulić, koji je javnosti poznat kao kralj narodne muzike, otvorio je kafe-klub „Kralj" na Bulevaru kralja Aleksandra. Porodica Šaulić na svečanom otvaranju ugostila je mnoge prijatelje sa estrade
- Moram da priznam da je supruga Goca sve osmislila, ja sam tu bio samo kao pomoćni radnik - kaže pevač pored kojeg je na svečanosti blistala njegova muzička naslednica, ćerka Ilda.
Starija Šabanova ćerka Sanela pojavila se u društvu svoje jače polovine, bivšeg fudbalera Zorana Bate Mirkovića. Među prvim gostima pojavili su se Milutin Mrkonjić sa Anom Bekutom, Saša Popović sa suprugom Suzanom, kao i Žika Jakšić sa svojom lepšom polovinom Dajanom, Hasan Dudić i mnogi drugi.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 31 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu