Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 17 Jul 2025, 00:21

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Dec 2012, 01:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Ena Popov ne uživa u poslednjim danima 2012.!

Slika

Voditeljki će kraj godine na izmaku očigledno ostati u ružnom sećanju
–Mislim da se na kraju nijedne godine nije dešavalo toliko ružnih stvari kao na kraju ove. Želim da verujem da će svim ljudima biti bolje, podelila je svoje trenutno osećanje Ena Popov na društvenoj mreži „Twitter“.

Nama samo preostaje da poželimo voditeljki da joj sa Novom godinom dođu i lepši dani u njenom životu.

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Dec 2012, 14:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Smak ujedinio bivšu Jugu u krcatoj Areni!

Nakon punih 20 godina, članovi legendarne grupe “Smak” ponovo su se okupili i sinoć održali sjajan koncert pred više od 17.000 ljudi u krcatoj “Kombank areni”!
Kragujevački muzičari pokazali su da muzika zaista ne zna za nikakve granice i perfektnom svirkom su oduševili 17.000 ljudi u Kombank areni

Slika

Kragujevački muzičari pokazali su da muzika zaista ne zna za granice, ni starosne ni bilo koje druge, i perfektnom svirkom su, blago rečeno, oduševili publiku. U “Areni” je, prema očekivanju, bilo mnogo “matoraca”, ali i klinaca, koji su iz prve ruke mogli da se uvere u to kakav je majstor Radomir Mihailović Točak i koliko su dobri ostali članovi benda.

Od prve numere “Kad spavaš sam” počelo je putovanje u prošlost, mnogi bi rekli, i budućnost rokenrola, a ludnica u publici počela je velikim hitom “Šumadijski bluz”, kada se članovima “Smaka” na bini pridružio Pera Džo.

A atmosfera? Kakva se retko viđa. Fanovi iz celog regiona, Bosne, Hrvatske, Makedonije sa transparentima i zastavama, skandiranje Točku i pevaču Borisu Aranđeloviću, koji je pevao kao mladić… Posle skoro svake numere, publika nastavlja da peva, i muzičari im se ponovo pridružuju!

Nastavlja se pesmama “Profesor” i “5. maj”, sjajnim “Crna dama” i “Satelit”, a zatim nešto što se zaista retko čuje “Zajdi, zajdi” i “Ulazak u harem”, uživo!
Za kraj sviraju “Daire”. Nakon dva sata i 15 minuta maestralne svirke, “Smak”, praćen vrištanjem publike, odlazi sa bine. Nadamo se da neće dozvoliti da ih ponovo čekamo 20 godina…

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Dec 2012, 14:07
Korisnikov avatar
rang
rang

Romana: 22 godine se borim sa dijabetesom

Iako se to po njenom izgledu i ponašanju ne bi pretpostavilo, Romana Panić (37) već se 22 godine bori sa šećernom bolešću. Naime, pop pevačica je na nedavno održanoj humanitarnoj večeri namenjenoj deci sa dijabetesom u rodnoj Banjaluci otkrila da i sama ima ovu bolest, piše beogradski Alo.

Slika

Moguće je nositi se sa dijabetesom: Romana Panić

"Obelodanila sam da imam dijabetes kako bih ga demistifikovala”, kaže Panićeva, koja je obolela u 15. godini. Ovu priliku koristim da istaknem kako je moguće nositi se sa ovom bolešću, jer ja je imam od svoje 15. godine. Nikada ranije mi nije palo na pamet da pričam o svom oboljenju jer smatram da je to moja najbolnija tačka", rekla je Romana i objasnila.

"Ne želim da izazivam sažaljenje kod ljudi, jer u svetu ima mnogo gorih oboljenja, pa ljudi žive sa tim kao da se ništa nije dogodilo. Hvala bogu, sve ove godine uspešno sam se nosila sa ovom bolešću, a razlog što sam obelodanila je taj da ovoj deci u Republici Srpskoj, ali i široj javnosti, svojim primerom pokažem da se sa dijebetesom može normalno živeti i tako ga demistifikujem", izjavila je za Alo pevačica koja se trudi da ovo hronično oboljenje drži pod kontrolom.

"Redovno idem na kontrolu, a posle 22 godine redovnog uzimanja insulina, moj organizam je u najboljem redu. Obolelima želim da poručim da budu istrajni i hrabri i da nikada ne pokleknu, kao što ni ja to nisam uradila", zaključila je Panićeva.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Dec 2012, 15:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Marija Šerifović i u bankrot za Nevenu Božović!

Muzičko takmičenje "Prvi glas Srbije" postaje sve napetije
U igri za najboljeg pevača u Srbiji ostalo je šest kandidata, a kako se bliži kraj sve više i poznati podržavaju svoje favorite na društvenim mrežama.

Slika

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović ne krije od starta svoje oduševljenje Nevenom Božović, a koliko jak utisak je Nevena ostavila na Mariju, Šerifovićeva je pokazala večeras kada je poslala čak 105 sms poruka na Nevenin broj za glasanje kako bi pomogla ovoj devojci da opstane u takmičenju.

-105 poruka 9 na 5556 isplatilo se.Good Luck!
Napisala je Marija na svom Tviter profilu.

Puls

Vrh
Okano
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Dec 2012, 19:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57

Bregović za doček peva Putinu!

Nije mala stvar pevati jednom predsedniku, pogotovu ako je u pitanju prvi čovek Rusije Vladimir Putin i doček 2013. godine. Za ovu čast, ali i odgovornost, kompozitor Goran Bregović i njegov „Orkestar za svadbe i sahrane“ će, navodno, dobiti 120.000 evra.

Slavni kompozitor Goran Bregović i njegov „Orkestar za svadbe i sahrane" nastupiće u Moskvi 31. decembra i to na privatnoj proslavi kojoj će prisustvovati predsednik Ruske federacije Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila.

Slika

Osim predsedničkog para, popularni Brega zabavljaće još 14 parova koji pripadaju ruskoj eliti, a navodno, za ovaj angažman dobiće 120.000 evra.

Kako prenose mediji, osim Bregovića pred prvim čovekom Rusije nastupiće i džezeri Dizija Gilepsija, tako da će se na bini naći oko 50 muzičara.

Na proslavi će biti oko 30 gostiju.

RTS

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 01 Jan 2013, 14:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Sreća stiže sa 2013. godinom

Poznata pevačica narodne muzike Vera Matović u subotu je počela još jednu australijsku turneju. Prvi od više planiranih koncerata, tokom jednomesečnog gostovanja, Vera Matović održala je u posećenoj sali kluba "Branko Radičević" u Džilongu.

Slika

Vera Matović i Braco Krajišnik u klubu Branko Radičević

I ovim koncertom Vera Matović je potvrdila svoju prisnost i srdačanost, a svojim prepoznatljivim glasom i popularnim pesmama, zemljake uvela u pravo novogodišnje raspoloženje.

- Stigla sam kod vas u Australiju posle punih pet godina. Iako ne dolazim tako često, verujem da imam još toga da kažem pesmom. Mislim da smo se publika i ja međusbno uželeli, što je pokazao i moj prvi koncert u Džilongu. Nadam se da ću i ovog puta opravdati poverenje koje imam kod vas, rekla je Vera Matović za "Vesti".

Večeras će Vera Matović staru godinu ispratiti sa gostima u Srpskoj narodnoj odbrani u sidnejskom Kenli Vejlu.

- Svim zemljacima u Australiji želim da im naredna 2013. godina donese zdravlje, koje je ipak najveće bogatstvo. U privatnom životu broj 13 mi je uvek donosio sreću, pa iskreno od srca to želim i svima vama. Nadam se da će nam 13. godina biti srećnija nego ove prethodne. Samo da nam ne bude gore, a ne sumnjam. Voli vas sve vaša Vera Matović, poručila je pevačica čitaocima "Vesti".

Gost turneje Vere Matović je pevač Braco Krajišnik iz Melburna.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 02 Jan 2013, 15:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Pesmom ih odveo do zavičaja

Zahvaljujući Marinku Rokviću u Pertu, a Seki Aleksić u Adelejdu i Brizbejnu, novogodišnje slavlje među Srbima počelo još za vikend uoči dočeka.

Slika

Zvezda narodne muzike Marinko Rokvić

Zvezda narodne muzike Marinko Rokvić je u "Jugalu" svojim bogatim repertoarom zabavljao obožavaoce. Pratila ga je novoosnovana grupa "Dijamanti" iz Perta, čiji je ovo bio prvi nastup (klavijaturist i pevač Branimir Mijatović-Bane i harmonikaš Miroslav Velimir).

Kao i obično, kako to uvek bude u "Jugalu", ljudi su bili opušteni i veseli. Uživali su, igrali i pevali sa Marinkom, a on im je rado ispunjavao želje, budio osećanja i pesmama ih odveo u stari kraj.

Rashladni uređaji u sali su radili ekstra naporom jer temperatura u Pertu u proteklih nekoliko dana nije bila ispod 36 stepeni, a ovog dana je dostizala čak do 40 stepeni, mada to nije zaustavilo Marinka i prisutne goste da uživaju i lepo se zabave.

vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 02 Jan 2013, 18:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Pevačica dobila 101 ružu u novogodišnjoj noći!

Slika

Bivša učesnica „Survivora“ napravila odličnu atmosferu u novogodišnjoj noći u beogradskom klubu „Just Vanilla“
Atraktivna pevačica Jelena Mrkić pevala je u najluđoj noći u pomenutom beogradskom klubu, a glavna podrška te večeri su joj bili sestra i prijateljima sa kojima je u ponoć nazdravila. Međutim, interesantan detalj se za vatrenu plavušu dogodio oko 1 sat posle ponoći kada je za nju stigla 101 ruža od anonimnog udvarača.

Nama je taj udvarač nepoznat, ali sumnjamo da je on nepoznat i mladoj pevačici.

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 02 Jan 2013, 18:28
Korisnikov avatar
rang
rang

Tanja Savić ponovo na sceni!

Slika
Posle dvogodišnje pauze, vratila se poslu
Posle pauze od skoro dve godine Tanja Savić se na velika vrata vratila na muzičku scenu. Vatreno krštenje, da ga tako nazovemo, imala je na dočeku Nove 2013. godine u Melburnu. Ona je kao zvezda večeri nastupila u jednoj lokalnoj diskoteci.

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 04 Jan 2013, 12:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Seku Aleksić častili kartama za koncert Maraje Keri

Uđem u sobu i na stolu me čekaju dve karte za koncert. Poklon od hotela?! Šta ti je svet, napisala je pevačica

Slika

E tako se radi.
Nisu samo fanovi odlučili da iznenade Seku Aleksić u dalekoj Australiji. Uprava čuvenog hotela „Šangri-La“, u kome boravi popularna pevačica, odlučila je da nju i supruga Veljka Piljikića obraduje ulaznicama za nastup Maraje Keri u čuvenoj areni Olfoun, koja se nalazi nedaleko od olimpijskog sela u Sidneju.

- Uđem u sobu i na stolu me čekaju dve karte za koncert Maraje Keri večeras. Poklon od hotela?! Šta ti je svet - pohvalila se Seka svojim fanovima preko Tvitera.

Američka pop diva vlasnica je brojnih hitova, a gospođa Piljikić će verovatno svojoj jačoj polovini na uvce otpevati: „Sve što želim za Božić si ti“ kao uvertiru pred predstojeći praznik, koji će provesti daleko od kuće zbog novih nastupa zakazanih u Sidneju i Melburnu na insistiranje publike.

(Lj. R.)

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu