|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
NOVA GODINA: Jelena Rozga nastupa u Budvi!
- Što se tiče novogodišnje večeri, očekujem sjajnu zabavu i fenomenalan provod - rekla je hrvatska pevačica, koja će nastupiti u luksuznom hotelu "Splendid" u Budvi

Jelena Rozga, posle uspešne turneje po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, dane provodi nastupajući na humanitarnim prazničnim koncertima i puni klubove širom regiona, ali se sprema i za spektakularan nastup za novogodišnju noć u hotelu “Splendid” u Budvi.
Da podsetimo, u ovom crnogorskom gradu svoj koncert će održati i Zdravko Čolić.
- Trudim se da vreme provodim sa svojim prijateljima. Takođe, jedan od najboljih načina za relaksaciju za mene, kao i za većinu žena, jeste šoping. Nakon prelepih prodavnica u Njujorku, obišla sam i divan modni dvojac “ELFS” u Hrvatskoj kako bismo spremili odgovarajuću garderobu za nastup u novogodišnjoj večeri, mada njihovu robu i privatno nosim – rekla je Jelena Rozga, i dodala:
- Svratila sam i po ono što jednostavno moram imati ove sezone, prekrasnu “Must Have Dizajn” klač tašnu beogradske mlade dizajnerke Ane Stojanović, što je detalj koji rado nosim. Što se tiče novogodišnje večeri, očekujem sjajnu zabavu i fenomenalan provod – zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Nevena: Moji politički istomišljenici i ja ćemo, ovaj ček, a da, sprečićemo smak sveta!
"Modelsica" zamuckuje
 Nekadašnja članica grupe "Models" poručila je građanima Srbije da sve dok je ona poslanica, ljudi ne bi trebali da se plaše smaka sveta. Naime, dala je izjavu za emisiju "Ekskluziv" koju je pokušala da nauči napamet, ali joj nešto i nije išlo, pa je morala nekoliko puta da je ponovi. - Smak sveta je počeo još pre 12 godina, ali tu smo ja i mi... Čekaj, zbunila sam se ponovo - rekla je zbunjena poslanica i zatim nastavila sa tekstom koji nije dobro uvežbala. - Smak sveta je počeo još pre 12 godina, ali tu smo moji politički istomišljenici i ja, koji ćemo sprečiti smak sveta - rekla je Nevena. Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Jovana Pajić pokazala ćerkicu na Fejsbuku!
Lepa na mamu

Mlada pevačica Jovana Pajić, široj javnosti poznatija kao najvrednija učesnica rijaliti programa "Farma", predstavila je svoju ćerkicu fanovima na "Fejsbuku". Iako prijatelji bliski pevačici i njenom suprugu, frontmenu grupe "Tropiko" bend Saši, tvrde da Helena liči na tatu, mi tvrdimo suprotno. Preslatka devojčica je ista mama. Zar ne? Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Pevači prete i razbijaju kamere
U poslednje vreme pevači su se razgoropadili i sve češće nasrću na novinare. Posle Dragana Kojića Kebe koji je udario snimatelja i razbio kameru, na novinare je nasrnuo i Bata Zdravković koji je osim učešća na Farmi pre neku godinu nije imao valjan razlog da se nađe u medijima.
 LJUT: Dragan Kojić Keba U rat s novinarima upao je i Momčilo Bajagić Bajaga koji se kasnije pravdao da nije znao da je čovek koji ga slika fotoreporter, dok je Bora Đorđević preporučio "umesto batina šamare" za novinare! Ništa manje ratoborne nisu ni pevačice, pa je Kebu podržala Mira Škorić, dok je Goga Sekulić pretila novinarima sa žestokim momcima koje poznaje. - Za sve nas na estradi isto važi - objektivi poput tog na koji je Keba nasrnuo, svima nama na estradi su doneli slavu, popularnost, posao i pare! Šta bismo mi bili bez objektiva i novinara? Znali bi za nas u našim selima. Sad se tu neki bune, kao, ugrožena im je privatnost. Joj, majko moja! Nije ni meni potaman svaki put kada me neko nagazi, ali, šta ću, ćutim i trpim, zahvalan tim istim novinarima što me ne zaboravljaju. Kad hoćeš, sine, slavu i lovu, nešto moraš i da progutaš! - kaže Era Ojdanić. Za razliku od Ojdanića koji je uvek glasno i jasno govorio sve što misli, mnogi pevači ne bi da se upliću u Kebin slučaj. Ali, zato je reagovalo Udruženje novinara Srbije i osudilo napad pevača na snimatelja. Međutim, Rade Jorović baca potpuno drugačije svetlo na celi slučaj.
SVAĐA: Bata Zdravković 
- Načisto sam zbunjen, jer sam od nekih kolega čuo da je cela ta priča sa Kebom nameštaljka! Nemam pojma ni kome da verujem, ni šta da mislim. Ali, jedno znam - da nije medija, ne bi bilo ni nas. Da postoji uticajno i kompetentno estradno udruženje, mnogi od pevača ne bi ni privirili na scenu. Negovalo bi se pristojno i kulturno ponašanje, a onaj ko od toga odstupi bio bi kažnjen. Ovako, svi zajedno se poigravamo sa osećanjima ljudi koji imaju mnogo većih problema od toga kako se moje kolege ponašaju i da li sami nameštaju priče o sebi kako bi podgrejali popularnost - smatra Jorović. Ako je ovo i tačno ne bi bilo prvi put, jer su pevači na sve spremni samo da se nađu u medijima, a posle su im za sve krivi novinari bez kojih zapravo ne bi ni postojali.
Bora Đorđević i Momčilo Bajagić Bajaga 
- Keba je izgleda rešio da se mane pevanja, pa ga baš briga šta će ljudi o njemu da misle. Možda se dovoljno obogatio ili se osilio zbog druženja sa Dinkićem! Tako je to kad se družiš sa ministrima, počneš mnogo da se mangupiraš, izgubiš kompas. Ne mogu da verujem da čovek od pedeset i kusur godina koji je toliko dugo na estradi, onako glumi mangupa i pravi budalu od sebe pred celom nacijom. Moje kolege zaboravljaju da ne postoje ako ih nema u medijima. Nama su mediji i novinari doneli sve što imamo. Ko to ne shvata, ne zaslužuje da bude na javnoj sceni! Vesti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
PRLJAVCI" POSLE 26 GODINA U BEOGRADU Srbi sa “Kazalištem” pevali „Ružu hrvatsku“!
„Prljavo kazalište“ sinoć je pred 15.000 ljudi u „Kombank Areni“ otpevalo pesmu „Ruža Hrvatska“, a publika je sve vreme pevala sa njima!
Mladen Bodalec i Prljavo Kazalište u Areni | Foto: Goran Srdanov Iako je koncert bio zakazan za 20 časova, „Prljavci“ su na scenu izašli sat vremena kasnije zapevavši numeru „Ljubav je“, a publici se obratio Mladen Bodalec.

- Dobro veče Srbijo. Dobro veče Beograde. Da li se sve dobro čuje? Jeste li dobre volje? Jeste li zadovoljeni dobro? Ruke su u u zraku. Svi smo u jednom ritmu - uzvikivao je Bodelac, dok ga je „Arena“ pozdravljala gromoglasnim aplauzom.
I dok se danima u medijima spekulisalo da li će se usred Beograda čuti „Ruža Hrvatska“, grupa se odlučila na ovaj korak, te su pred punom „Arenom“ otpevali ovu pesmu. Srbi su se i ovog puta pokazali kao pravi domaćini, te nisu negodovali, već su sa rukama u vazduhu pevali sa bendom.

I dok se mogla osetiti blaga neprijatnost, „Prljavci“ su hitovima „Što sad ljubav ima s tim“ i „Crno-bijeli svijet“ podigli sve na noge.
Iako je u prostorijama „Kombank Arene“ zabranjeno pušenje, Jasenko Houra nije mogao da ne poklekne svom poroku, te je nekoliko puta palio cigaretu. Među prvima koji su došli da slušaju poznate pesme „Prljavog kazališta“ bili su pevačica Darija Stanojević i rok kritičar Peca Popović. U koncertu su uživali i poznati sportisti, fudbaler Nikola Lazetić koji je došao u pratnji supruge Sonje, Jasna Šekarić i Zvezdan Terzić sa suprugom. Alo
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Tijana Dapčević promovisala novi singl
Ona je priredila mini koncert u Šoping centru „Ušće“

Tijana Dapčević promovisala je novi singl. Ona je priredila mini koncert u Šoping centru „Ušće“. Ovoga puta izostale su kolege, jer joj i nije bila namera da pravi žurku, već da se zabavi sa svojom publikom. Posetioci ovog tržnog centra uživali su u odličnoj popodnevnoj svirci, a druženju sa pevačicom najviše su se obradovali mališani.
Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
HARIS DŽINOVIĆ: Spremam novi album sa Željkom Joksimovićem!
- Tačno je, krčkamo nešto zajedno. Pesme su već gotove, još da uklopimo tekstove, a za to smo zaduženi Marina Tucaković i ja. Joksimović je jedan od najkvalitetnijih kompozitora - rekao je kralj meraka za "Novosti"
 Kralj meraka Haris Džinović sledeće nedelje održaće dva koncerta u Beogradu (25. i 29. decembra u Sava centru). U razgovoru za “Večernje novosti”, popularni pevač govorio je o predstojećem nastupu u prestonici Srbije, o braku sa suprugom Melinom, ali i o novom albumu, koji radi zajedno sa Željkom Joksimovićem.
- Tačno je, krčkamo nešto zajedno. Pesme su već gotove, još da uklopimo tekstove, a za to smo zaduženi Marina Tucaković i ja. Joksimović je jedan od najkvalitetnijih kompozitora, aranžera i pevača na ovim prostorima – kompletna i kompleksna muzička ličnost. Oduševljen sam pesmama koje sam preslušao u njegovom studiju, gde svakodnevno provodi vreme. A kada je neko toliko posvećen, rezultati ne mogu da izostanu – rekao je Džinović za “Novosti”
Popularni pevač istakao je da se nada tome da će novi album izaći na proleće sledeće godine.
- Jedan od razloga što ne snimam često albume je taj što sam dosta komotan u korist svoje štete. Lenj sam po tom pitanju, nisam previše ažuran. Sve bi išlo mnogo brže da sam malo poletniji. Nadam se da će već na proleće novi album biti završen – kazao je popularni pevač.
(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
MEDENI MESEC: Dado Polumenta odveo ženu u Dubai!
Pevač nije zakazao nijedan nastup do Nove godine kako bi na miru proveo prve bračne dane sa suprugom Selmom
 Dado Polumenta koji se nedavno u Novom Pazaru venčao sa veroučiteljicom Selmom Mekić, sa suprugom je otišao na medeni mesec u Dubai, a novopočeni mladenci su odseli u luksuznom hotelu na čuvenoj Džumeiri, kupaju se, sunčaju, obilaze grad i šopinguju.
Inače, pevač koji je izjavio da Selmu nije ni pipnuo do prve bračne noći, nije zakazao nijedan nastup do Nove godine, da ništa ne bi ometalo njegove prve bračne dane sa suprugom.
Nakon povratka iz Dubaija, Dado i Selma će živeti u Dadovom stanu u zemunskom naselju Altina. Stan je renoviran i iz njega se iselio pevačev kum i menadžer Edo, tako da mladenci imaju ceo dupleks za sebe.
(Telegraf.rs/izvor: Kurir/foto: Fotografski studio FOTO LIK, Novi Pazar)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Lepa Brena: Čim se iznerviram pomislim da ostavim Bobu! Raduje se nastupu u Beogradu a za uspešan brak čita specijalnu knjigu

Najveća muzička zvezda, Lepa Brena za novogodišnju noć pevaće u Beogradu u Genex Impuls holu. U intervjuu za magazin "Scandal" onda je otkrila da se raduje ovom nastupu i da jedva čeka da zapeva pred beogradskom publikom. S druge strane, priznala je da ne zna kako je uspela da sačuva brak, ali i da čim se iznervira, pomisli da ostavi muža. - Pojma nemam kako sam uspela da sačuvam brak. To ni sama ne znam. Imam jednu knjigu, ali ne smem da vam kažem kako se zove. - na pitanje kada je pomislila da je gotovo između supruga i nje, pevačica je bila iskrena. - To pomišljam stalno., čim se iznerviram - rekla je Brena. Puls
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|